İki dev, iki yenilgisiz dev, ringde deprem olacak resmen. :)
Tyson Furry vs Deontay Wilder. Sizce bu iki yenilgisiz boksörden hangisi kazanır?
İki dev, iki yenilgisiz dev, ringde deprem olacak resmen. :)

Wilder maça çok hazır hatta ondan sonraki maçlara dahi hazır ama tyson fury boksu bıraktıktan bu kadar süre sonra bu süre içerisinde wilder gibi bir boksörle karşılaşacak düzeye tekrar ulaştı mı tartışılır. Wilder çok formda ve fury daha öncede birisine meydan okuyup geri çekilmişti sakatlığı bahane ederek eski furyi göreceğimizi sanmıyorum o yüzden maçı ko ile wilder alır gibi geliyor.
Bu maçı heyecanla bekliyorum iyi olan kazansın 🤗🤗 bu arada fırat aslanın hakkını yediler.
Az kaldı 😂
Tv'de verilecek mi
Verilecek dayı Dmax te sabah 7
Nette falan yok mu ya 😂
Başlıyor başlıyor 😂
Bence kesinlikle wilder alır adam maçlarının nerdeyse hepsini nakavtla kazanmış ve tyson dan daha çok maçı var
Bana da öyle geliyor ama Tyson Furry'nin kazanmasını istiyorum yine de. Deontay Wilder i sevmiyorum.
Wilder khabible de maç yapacaktı sanırım dimi?
Yok öyle biri ile maç yapmayacaktı. Googledan arattım dediğini, sanırım bahsettiğin kişi mma ci.
Evet mmacı khabib mc gregorla maç yapmıştı mma maçı o maçta baya konuşuldu. Sonrasında khabib wilderle boks maçı yapmak istediğini söyledi meydan okudu wilder de kabul etmişti diye hatırlıyorum
Öyle bir şeyin mümkün olacağını sanmıyorum. Sporlar arası geçiş olmaz, federasyon öyle bir maç yapmaz yani. Aralarında dövüşebilirler sadece. Ben öyle biliyorum.
Yakında belli olur zatenn ya 😃
Aynen.
sabah benide uyandırın :D :D :D
:D :D
bu akşam hesabımı kapatıcam yarınki yorumlarda yokum kesinlikle bence wilder kazanıcakk :D :D
Bana da öyle geliyor ama umarım ki kaybeder, hiç sevmiyorum onu. Tam bir çirkef. Tyson Furry daha efendi biri. Umarım Tyson Furry kazanır. :D
ortalık fena karışcak bence ikiside yenilgisiz kim kaybederse ilk yenilgisini alcakk :D
Aynen :) Bakalım ne olacak.
aynen sabah anlaşılcak artık :D
Bunların maçlarını izlemeye bayılıyorum 😅
Cevap
9Cevap
Zenci olan döver çok sert bakıyo. Öteki gıcıklığa vurmuş işi
Fotoğrafta öpüşecekler sandım 😨
:D :D Genelde boksörler bu tarz meydan okumalarda çok yaklaşıyorlar. Öpüşecekler diye ben de çekiniyorum. 😅😅
Siyahlı
Dmax'te veriliyormuş :/
Tyson alır
Maçı hanigi kanal verecek acaba
Dmax
Kaçırma sakin pazar sabahı
Tm :)
Deontay Wilder
Siyahi olan kazansin ya 💕
zenciolan:D
maç bu akşam dmax temiydi kanka
Jashoua