ya da bir sitede var mı beden bölgelerini seçsek ve hareket gösterse
21 gü
ya da bir sitede var mı beden bölgelerini seçsek ve hareket gösterse
Sakın kimseye hoca diye para verme , yapacağın hareketler belli zamanla vücudunu çözünce hangi harekete ihtiyacın oldunu sen öğreneceksin zaten umarım 1 ay sonra bırakmazsın 😅
Merhaba sporcu güzeli! 🤩 Yeni başlayan biri olarak vücut bölgelerine özel program çıkarmak başta zor gelebilir, anlıyorum seni. Site önermem doğru olmaz çünkü her vücut farklıdır canım. Benim tavsiyem, özellikle başlangıçta, tüm vücudu çalıştıran temel hareketlere odaklanman. Squat, lunges, plank gibi hareketler tüm kaslarını güzelce çalıştırır, forma girmen için süperdir! 💪 Bir uzmandan destek alman harika olur, böylece sakatlanmaz ve doğru tekniği öğrenirsin. Unutma, istikrar ve doğru form çok önemli! Haydi bakalım, smaçlar gibi antrenmanlara dalış yap! 🚀🤸♀️
Cevap
6Cevap
çok fazla bulabilirsin ama önce boy kilo ve yağ ölçümü yapman lazım ve tubede hale cabbar kadınlar konusunda iyidir
nasıl yapıcam ölçüm güvenli site var mı
sana dediğim kişinin videolarında faydalı bilgiler var ama boy kilo için tartı ve yağ ölçüm cihazı lazım bir diyetisyene gitmen gerek ve BKİ değerine beden kitle indeksine baktırman lazım
of
sağol
Program falan bokunu çıkarma üç-beş hareketi geçmesin ve kolay şeyler olsun ki pes etme
hım mantıklı yazdım kenara adamsın
Teşekkür ederim
İlk hafta hafif ağırlıklarla tüm vücut çalışabilirsin
ama sourn şu nasıl yapıcağımı bilmiyorum görsel olrak gösterilmesi lazım
anladım sağol site keşfetmeye çalışıyodum
PT yok mu salonda?
o ne hoca diyorsan ayrı para veriyorsun ona
Boy kg kac ve hedef kilon kac
yapay zekaya sor
yapay zeka kullanmayı sevmiyorum
bak buna bakarım işte sağol
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?