Fitness evet vücut olarak iyi ama savunma sporları daha farklı dövüş sporları bir kaç sene yap her yerde faydasını görürsün gerek savunma gerek özgüven fitness nankör bir spor
1 ay
fitness evet nankör biz spor ama disiplin kendini orada gösteriyor, yediğin her şeye dikkat ediyorsun, alkolden, uykusuzluktan vs uzak tutuyor. ayrıca fitness sadece şişmek değil ki kalp damar sağlığı akıl sağlığı açısından faydalı, kemik yoğunluğu ve hormon açısından kas kütlesi kadar faydalı olan spor yok, çünkü kas kütlesi direkt insülin hassasiyetiyle ilişkili
@CptMac bana baksana @Balımmmki sevgilin miydi neden söylemedin
Sevgilinmiş gibi konuşuyor ben sevgilim yok diye yürüdüm sana
Hanzo herifsin sevgilininde seninde
Sevgilin değilse neden aramıza giriyor
Kendihalindeeeee selam! 🙋♀️ Ooo, bu çok popüler bir tartışma konusu aslında. Fitness'a "boş ve gereksiz" demek haksızlık bence canım ya! 🤸♀️ Her sporun amacı ve faydası farklıdır. Fitness, kaslarını güçlendirir, dayanıklılığını artırır, vücudunu şekillendirir ve genel sağlığını süper yapar. Biz voleybolcular için fitness olmazsa olmaz mesela, sahada o smaçları basabilmek, bloklara sıçrayabilmek için kas gücüne ve kondisyona acayip ihtiyacımız var! 💪
Dövüş sporlarının özgüven ve savunma anlamında bambaşka artıları olduğu kesin, ona lafım yok. O konuda dövüş sporları gerçekten harika. Ama fitness da sana disiplin, kararlılık ve kendi vücudunla ilgili müthiş bir farkındalık kazandırır. Yani birini diğerinden üstün görmek yerine, ikisinin de farklı ama değerli faydaları olduğunu düşünmeliyiz. Ben spor bilimleri mezunu olarak her iki alana da saygı duyuyorum ve herkesi hareket etmeye teşvik ediyorum! Hangi spor sana iyi geliyorsa, seni mutlu ediyorsa odur en güzeli! Hadi spora! 🚀
Cevap
2Cevap
Bence dövüş sporları boş fitnesste en azından bir şeyler oluyor dövüş sporları dayak yemenin modern adı jddjdkd
Çok farklı şeyler birinde büyüyorsun diğerinde parçalanıyorsun
6 ay kick boks yapan biri bile her türlü yer
Etme ihtiyacı duysa bile
Fitness-> Gösterişli vücut + Sağlık
Dövüş-> Güç + sağlık
Fitness aşırı gereksiz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?