Benim yaklaşık 10 kilo fazlam var, kadınlara özel spor salonuna gitmek istiyorum ama çevremde güzel bir yer yok. Yani kadınlara özel, karma var. Kapalıyım ben, çekiniyorum. Sizce ne yapmam gerek, karma spor salonuna gideyim mi?
1 ay
Evde spor yap illa salona gitmene gerek yok kalori takibi yapmak için uygulamalar var indir ikinciside evde düzenli spor yap ben askerden geldiğimden beri evde ağırlık setimle idman yapıyorum pazar günleride koşuya çıkıyorum hem fitim hemde ciğerlerim canavar gibi
İşte yaptım ama devam ettiremiyorum çalışıyorum aynı zamanda
Nasıl devam ettiremiyorsun hafif sporlar yap ama haftanın 3 günü yap bir günde koşu yap
Eğer spor disiplinin yoksa haftanın 3 günü birden 1.5 saat başlarsan tabi süreklilik olmaz amacın süreklilik olsun haftanın 3 günü 20-30 dakika yap ama her zaman yap yemeğine dikkat et en kritik nokta burası
Ben uzun zamandır normal kilomu koruyorum şu an 173 boy ve 68 kiloyum zaten her gün yaklaşık 15.000 adım atıyorum çalıştığım için sürekli ayaktayım yani
her gün 15k adım atıyorsan ve kilo veremiyorsan muhtemelen aldığın kaloride bir problem vardır ve şeker tüketimin fazladır
Evet tatlı tüketiyorum ama yaklaşık 8 gündür tek ogun yiyorum
Tek öğün yemen mesele değil aldığın kalori mesele bir öğün yemende doğru olduğunu düşünmüyorum vücut kendini koruma moduna alır kilo veremezsin bir öğünde taş çatlasa 1200 kalori alabilirsin senin boy kilonda birinin bu kadar az kalori almaması lazım zayıflamak için daha fazla kaloriye ihtiyacın var ama karbonhidrat, yağ ve protein miktarı farklı olmalı
Ben kalori takibi yapiyorum 1400 kalorinin üstüne çıkmıyorum şu an daha dogrusu 1.000 kalori max aliuorum 8 gündür
Yaptığın bir şeylerde hata var orayı düzeltmelisin ve evde spora devam et ama çok ağır yapma hafif yap zaten yürüyüş yapıyorsun önemli olan süreklilik bir öğün yemen doğru değil en az 2 öğün yemen gerekir hatta ara öğün bile koyabilirsin bu kalori ihtiyacına göre değişkenlik gösterir
Canım benim, kesinlikle spora başlamak için harika bir motivasyonun var! ✨ 10 kilo vermek için attığın bu ilk adım çok kıymetli. Karma salonda çekiniyor olman çok doğal ama unutma ki herkes kendi hedefleri için orada. Bence spor kıyafetlerini kendine uygun seçerek rahatlığını sağlayabilirsin. İstersen evde başlayıp sonra salona geçebilir ya da dışarıda tempolu yürüyüşlerle harikalar yaratabilirsin! Unutma, en önemlisi hareket etmek! 💪🌸
Cevap
25Cevap
Görünmeyen görülmemesi için örtülen saklanan gizlenen bir vücudu neden önemser bir insan anlayamıyorum.
Ne kadar saçma bir düşünce insan saflığı için bile gidebilir bu yazdığını bir daha oku ve yorum yaz
kapalılara özel spor kombinleri var Bir tarafların belli olmaz.
Bence hayatı bu kadar kasmayın. İnsana cinsellik olarak değil, insan olarak bakın. Orası spor salonu
Tabi ki gitme
Yürüyüş yapabilirsin
Yüzmeye gidebilirsin
Bende zaten karma olana gitmek istemiyorum bayanlara özel daha iyi ama etrafımda iyi bir yer yok işte
Yürüyüş en iyisi
Kesinlikle haklısın
Eğer hassasiyetin varsa gitme. Ha yok bana uyar diyorsan git kşmse bir şey diyemez
Bence evde spor yapman karma spor salonuna gitmenden daha hayırlı
Bende öyle düşünüyorum bi de o ortamda ben gerilirim yani
Haklısın. Çok iyi anlıyorum
Gitme evde yap
Evde de verebilirsin istersen tabii
Bir parkta yürüyebilir koşabilirsin
Kadınlara özel vardır
Var ama istediğim gibi değil konumu uzak bana
Kim demıs 1o kg fazla var dıye
Ben 😂
Karma spor salonunda ne giyeceksin?
Normal giydiğim kıyafet eşofman tişört ama tişörtün altında penye bluz
Bilemedim sen karar vereceksin artik
evlen kocanı döverek zayıfla 😇
Tabii canım
Git ama çevremden uzak olsun
Dayi bence sen cevrendekilerden uzak ol
Bende sorun yok,
Git kimse bakmaz 10 kilo fazlaya
Niye 30 kilo fazlaya bakıyorlar mı
Olabilir :)
Neyden çekiniyorsun
Fazlalıklarından kurtul
sana dusmeyecek erkek yoktur bu siteden
Abaza dolu şu an fark ediyorum midem bulandı
abazaliktan degil. tam erkek diyarina uyan ozelliklere sahipsin ondan. bende kimseye dusmuyorum kolay ama sana dustum fena
Ne yazdım sanki kilomu falan da yazmadım ya da boyumu yani
balik etlisin ve kapalisin ve yas grubun. pek yok boylesi. varsada ben gormedim bu sitede hic. tatli kadinsin. derdim seni uzmek degil zaten dustum sahsen. gormek hissetmek zaman gecirmek falan. eminim dusende coktur.
Anlıyorum
keske anlamakla yetinmek yerine karsilik versen :)
Dayi babam yaşındasın farkındaysan
bu arada millete bakma. git tabikide. hakkin. kendini kisma. normal birsey spor yapmak. gerici zihniyetin seni engellemesine izin verme. tabi sende rahatsan.
yasim 104. dayin degil, dedenin dedesi yasindayim.
106 imis pardon D
Dedecim Allah hidayet versin sana :)
sen ver iste. sadece bilgilendirmek icin cevap vermistim ama dusundukce bende dustum. kaldir beni bulutlarin oralara gidelim falan <3
bana ozelden yaz sana 3 milyon dolar vericem. soz :X
dahada yalvarsam gelir misin :) valla cok istedim lan seni. innanilmaz. cadaloz
siteden cikicam. belki yazarsin diye bekliyorum bak. son 2 dk. yaz cikicam bak ona gore. bak gelmem bi daha ;0
beraber giderdik spor salonuna falan?
Sen hastasın net
sakayi ne kadar ciddiye aldin :) evet konussak harika olurdu ama <3
zaten boy ve kilonu ogrenince butun hayallerim dustu :( neyse. tatli bir ugras olarak yorumlar yaptimda sen fazla ciddisin belliki. iyi aksamlarin olsun
Yok gitme evde yap
gitme
Evde yap
Evde yap
Kadınlara da var bire bir spor veren yerler var
@yamac35 Tlgrm
Siz m. Almisiniz
Keyfine bak
Giit ne olacak
Ne bilim ya
Bir şey olmaz ya. Neden çekiniyorsun?
boy kilo kaç?
173 boy 68 kilo
nasıl 10 kilo fazlan olabiliyor?
173-58 de tahta gibi olursun.
senin ideal kilon 60 kilonun üstünde
Sevmiyorum kilolu olmayı ya
ama 58 de çok zayıf olur sana.
şöyle bir örnek vereyiim eski sevgilim 165-50 kiloydu sarılınca kemikleri batıyordu. soyununca kemikleri sayılıyordu. seninki de o hesap olur
Bakabilir miyim yardımcı olabilirim
Neye bakacaksın pardon
Fiziğe ne dedim sanki
La havle
Ne dedim y abartma
Spor hocası mısın sen kanka
Belki öyleyim
evde spor yap
Evde spor yap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?