Spor salonuna gitmek istiyorum ama oraya gidebilmek için kilo vermem lazim utanıyorum napmalıyım?

Öncelikle Merhabaaa
An itibariyle
tartının rakamları 3 basamaklı sayılara doğru ilerledi kendimi yağ fıçısı gibi hissediyorum 1.75 boyundayım herkes kilolu durmuyosun fazla dese de göbeğim hele ki alt göbeğim her şeyim çok aşırı olmaya başladı farkindayim spor salonuna gitmek istiyorum yazın gidicem de ama yaşadığım yer çok küçük kadınlara özel spor salonu yok. Bütün spor salonlari da kilo vermek icin degil daha da fiziklerini iyleştirmek icin geliyorlar ve hepsi mukkemmel ötesi guzel fizikleri olan kadınlar o kadinlari tavlamak icin giden yine mukkemmel fizikli ve yakisikli erkeklerle dolu hepsi çook çok iyi ben herhangi bir spor salonuna gidersem cok utanırım onlar mükkemmel ben kendimi kötü hissederim. Evde kendi imkanlarimla kilo veremiyorum napmam lazım özgüvensizlik oluyor bu tamamen farkindayim ama 19 yaşında 100 kilo bir kızın özgüvensiz olmasi kadar dogal birşey yok :( napmalıyım? spor salonuna gitmessem veremem defalarca denedim?
Spor salonuna gitmek istiyorum ama oraya gidebilmek için kilo vermem lazim utanıyorum napmalıyım?