Kızlar Bir Adım Öne Asil bir kadın nasıl olmalıdır? (Sayfa 3) aysem Takip Et Xper 5 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Asil bir kadın nasıl olmalıdır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
zzyno Takip Et Xper 2 Yaş: 35 , eic 36% +1 yıl bu anlatılanlara göre ASİL KADIN BENİM :dddd 1 0 Yorumla
Santi Takip Et Xper 5 Yaş: 39 +1 yıl yerine gore oturmasını kalkmasını bilen bir kadın tabiki 1 0 Yorumla
alipaşa Takip Et Xper 2 Yaş: 36 +1 yıl nasıl asil olunduğunu bimeyen birisi asil değildir bnce 2 0 Yorumla
joeblack18 Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 3,6b cevap paylaştı. başı dik ve onurlu 2 0 Yorumla
armegeddon3 Takip Et Xper 2 Yaş: 38 +1 yıl asalet genetik bir olay asil bayan bir güneş gibi tavır ve davranışlarıyla çevresini aydınlatır... 0 0 Yorumla
aslanim0006 Takip Et Xper 5 Yaş: 40 +1 yıl youtube'da kadın dediğin diye bir şiir var can yücelden dinle. 0 0 Yorumla
devlet002 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl dik durur başı yukarda olur. al sana asil :D 2 2 Yorumla -BonusCard +1 yıl Malak assfgfaffg Yorumla devlet002 +1 yıl beni mi takip ediyosun tatli sey :) Yorumla
coolbikul Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl kendi kıymetini bilen her kadın asildir 3 2 Yorumla esraist90 +1 yıl +1 Yorumla dunyakactigozume +1 yıl +1 Yorumla
stayhard Takip Et Xper 2 Yaş: 38 , eic 34% +1 yıl asil olmalı anlamı neyi gerektiriyorsa :)) 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Asil kadın bırak olmasın.Adam gibi adam olsun namuslu olsun yeter. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl saraylı olmalıdır. saraylı olmasa bile bi matmazel, bi köşk neyim şart. 0 2 Yorumla Whatever +1 yıl kalk gidelim be saraylı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl gidelim bebeyim yia, benim buralarda ne işim var allasen:( Yorumla
Bunuyazantosun Takip Et Xper 2 Yaş: 39 +1 yıl mesela yakama yapışıp bana kafa falan atmalı 3 0 Yorumla
green-eyes Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl bkz: terazi burcu kadını :) 4 2 Yorumla zedcezir +1 yıl :)) ben yani :) Yorumla green-eyes +1 yıl yani biziz:) Yorumla
KubaR Takip Et Master Yaş: 44 +1 yıl Sessiz... 7 1 Yorumla KubaR +1 yıl ahahha asil bir kadın sessiz olmalıdır dedim diye 2 yarım akılllı dırdırcı eksilemiş... Yorumla
serkanserkannnn Takip Et Xper 2 Yaş: 38 +1 yıl fatma girik gibi gerekirse belediye başkanı olmalı 1 0 Yorumla
aliosman2323 Takip Et Xper 2 Yaş: 41 +1 yıl dürüst olsun yeter kadın her haliyle asil zaten 2 0 Yorumla
residental Takip Et Xper 2 Yaş: 43 +1 yıl kaliteli vakit geçirendir 0 1 Yorumla ceren86 +1 yıl mesela? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
128Cevap
bu anlatılanlara göre ASİL KADIN BENİM :dddd
yerine gore oturmasını kalkmasını bilen bir kadın tabiki
nasıl asil olunduğunu bimeyen birisi asil değildir bnce
başı dik ve onurlu
Olmasi gerekdigi gibi olmali
ılımlı olacak. dırdır yapmayacak. her şeyi istemeyecek.
asalet genetik bir olay asil bayan bir güneş gibi tavır ve davranışlarıyla çevresini aydınlatır...
youtube'da kadın dediğin diye bir şiir var can yücelden dinle.
çok zor bir soru ve ender bulunan bir tür
dik durur başı yukarda olur. al sana asil :D
Malak assfgfaffg
beni mi takip ediyosun tatli sey :)
asil olmak alçakgönüllü olmaktır bence ..
şefkatli dik duruşlu magrur ve gururlu
kendi kıymetini bilen her kadın asildir
+1
+1
asil olmalı anlamı neyi gerektiriyorsa :))
Asil kadın bırak olmasın.Adam gibi adam olsun namuslu olsun yeter.
saraylı olmalıdır. saraylı olmasa bile bi matmazel, bi köşk neyim şart.
kalk gidelim be saraylı
gidelim bebeyim yia, benim buralarda ne işim var allasen:(
mesela yakama yapışıp bana kafa falan atmalı
Dürüst hamarat oturmasını kalkmasını bilecek
Sözünün eri olucak Yamuk yapmıycak ayıktınmı?
Profil resmindeki gibi.
bkz: terazi burcu kadını :)
:)) ben yani :)
yani biziz:)
bakışıyla duruşuyla konuşmasıyla asil olacak
Hiç benlik değil içim dışım bir benim :/
genlerle alakalı olduğuna inancım sonsuz
Victoria döneminde olsam bana bakın derdim
Ağırbaşlılık en başta gelir bence.
Sessiz...
ahahha asil bir kadın sessiz olmalıdır dedim diye 2 yarım akılllı dırdırcı eksilemiş...
kadın dediğin at gibi olucak...
fatma girik gibi gerekirse belediye başkanı olmalı
ağır başlı sözünü esirgemeyen ama yerindesöyleyen
Kadın gibi kadın...=At gibi olmak
azra akın gibi olmali
dürüst olsun yeter kadın her haliyle asil zaten
Sadık ve dürüst...destekleyen ve anlayışlı.
akıllı ve ciddi olmalıdır
Sadık, kibar ve bakımlı olmalı.
saygılı dürüst ve içten
eşine karşı saygılı olsun yeter
çok ama çok güzel olmalı
Asil bir kadın hanedan üyesi olmalı ? Şaka şaka
2 ilişki yaşadıysa baştan asil değildir.
bence dürüst olamalı herşerin başında
kendin gibi ol yeter
boş konuşmamalı..
kaliteli vakit geçirendir
mesela?
azra akın güzel kadın profili
bnce sadece hareket bakıs ve konusması ?
odun olmasın.
kadın gıbı kadın olmalı :) :P
asil.
Aldatmamalidir!
adam olsun yeter
Agırbaşlı mutevazi
şair kim?ona göre.
ASIL OLMALIDIR
önce insan olmalı
dürüst
ağır başlı olmalı
senin gibi!