ayağının üzerine sağlam basan bir çok kişiye iç çektiren yürüdüğü zaman bir rüzgar esintisi hissettiren konuştuğu zamanda taktir görendir kadın gibi kadın.
Karakterinden her ne olursa olsun taviz vermeyen, nerde nasıl davranması gerektiğini bilen, laf olsun diye konuşmayan, dış görünüşüne önem veren kadındır asil kadın..
insan olmalı yardım sever olmalı kalp kırmamalı düşünceli olmalı kendine yapılmamasını istediği yeşi başkasına yapmamalı ... bu daha böle uzar gider kişiye göre değişir senin asıllikten anladığın kadar asil olursun ancak
herşeyin aşırısı zarardır hareketleri olduğu sürece asillik olur efendilik ve hanımefendilik . asil olunmaz bence asil doğulur insanlar sonradan değişeceğini sanmıyorum
Kimisi asaletin soyla alakalı olduğunu düşünür ama ben bunu savunmayan insanlardanım neyse bence asil bir kadın her hareketiyle diğer kişilere örnek olabilen, insan ilişkilerinde iyi olan ve atacağı adımları önceden hesaplayan kimsedir..
Asil kadın duruşuyla ve davranışlarıyla iyiliğini, cesaretini, doğruluğunu ve saygınlığını karşısındaki insana gösteren. Ve o insanların örnek insan budur dedirten kadındır.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Asil insan olmak asil kadın olmaktan önemli.Kadınlığa buakdar takılma .sormak istediğin bişey varsa baN sorabilirsin :D
kadın dediğin erkeğinin gözünü doyurmalı her konuda sadece sex demiyom ama hak eden erkeğe bunları yapmalı olayları fazla büyütmemeli ortak çözüm bulmalı rencide edici sözlerden kaçınmalı inat olmamalı :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
128Cevap
ayağının üzerine sağlam basan bir çok kişiye iç çektiren yürüdüğü zaman bir rüzgar esintisi hissettiren konuştuğu zamanda taktir görendir kadın gibi kadın.
"suskundurlar. asaleti ordan gelir.
her lafa cevabı vardır ancak bi lafa bakar laf mı die, bi de söyleyene bakar adam mı dieee"
tanıdığım asil kaşarlar dahil buna benzer ileti yazdıklarına göre vardır bi bildikleri.
Karakterinden her ne olursa olsun taviz vermeyen, nerde nasıl davranması gerektiğini bilen, laf olsun diye konuşmayan, dış görünüşüne önem veren kadındır asil kadın..
tek elbise giymeli etek diz üstünde kahkaha atmadan gülmeli gerektiği kadar ağırlığı olmalı birde zeki ve kibar olmalı
Kesinlikle taviz vermemeli.. Çizgileri olmalı ve onların dışına cıkmamalı..;)
Ben önce düşünürüm adam gibi adam olursam mutlak kadınımı bulucam önce kendimi bilicem sonra kadınım beni bulucak arkadaş ötesi yalan
asil bir kadın olsaydın zaten bu soruyu sormazdın.genetik olur asil
3000-5000 arası maaşın olsun süpügeli cadıda olsan asil gözükürsün
açık söylemeliyim ki "insan" olan zaten kendiliğinden asil oluyor..marifet zarafette,duruşta,namusta değil.marifet "insan"olabilmekte arkadaş.
dışarda hanfendi..evde kocasına bilmem ne...çevresine yardımsever...ve güvenilir olmalı.
:) İşte buna benzer bir şey olmalı.. :))
insan olmalı yardım sever olmalı kalp kırmamalı düşünceli olmalı kendine yapılmamasını istediği yeşi başkasına yapmamalı ... bu daha böle uzar gider kişiye göre değişir senin asıllikten anladığın kadar asil olursun ancak
ASİL KADIN, KISA VEYA AÇIK GİYİNDİĞİ İÇİN DEĞİL, VE TANRI KADINI YARATTI! DEDİRTMEK İÇİN ARKASINDAN BAKTIRACAK KADINDIR
herşeyin aşırısı zarardır hareketleri olduğu sürece asillik olur efendilik ve hanımefendilik . asil olunmaz bence asil doğulur insanlar sonradan değişeceğini sanmıyorum
burnu havalı olursa kendini asil zanneder aselt ruhta olur
kadının asil olması sadece duruşu ile bile olabilr.. hareketleri yürüyüşü dahi asilliğini gösterir..
Kimisi asaletin soyla alakalı olduğunu düşünür ama ben bunu savunmayan insanlardanım neyse bence asil bir kadın her hareketiyle diğer kişilere örnek olabilen, insan ilişkilerinde iyi olan ve atacağı adımları önceden hesaplayan kimsedir..
Optimist olmalı ve sürekli benimle beraber eğlenmeli... :))) Gerisine kapıyı gösteriyorum :)))
Bazen sizin hafif diye nitelediğiniz kadın en "asil" olandır.
asıl olmalı sevdiğini tutan gururlu olmalı evi ev yapan kadın gibi o evin ışığı dır tabii saygı güven olması lazım
konusmasına giyimine dikkat edecek... kadın gıbı olacak ... konusmasında giyiminde bi erotıklik yada erkeklik olmayacak...
link
asil n demek ya
Kime göre neye göre
Ahlak din ve gerekli kurallarla karıştırılıyor bence
İnsanı bı kalıba sokmak
Ayipmi desem ne desem bilemedimki ama ben şimdi
Aha böyle,böyle bir kadınım olsun öl,geber,atla,parçala doğra kendini link
ortamda hiç konuşmadan hal ve hareketleriyle 'ben burdayım' diyecek
o nasıl oluyor
İyi günde kötü günde hastalıkta sağlıkta eşinin yanında olandır
anlatmakla bitmez roman olur,ne istediğini bildimi sorun yok gerisi asil yapar onu
varsa kanında olursun. yoksa olamazsın. açık ve net.
ben o asil kadını tanıyorum ve hiç kimse onun gibi olamaz biliyorum
bağırmamalıdır.. ay ben çok bağırıyorum tartışırken.. asil değilim ya:( çıldırmış gibi bağırıyorum.
olgun hareketlere sahip kendinden emin şımarık olmayan
Asil kadın duruşuyla ve davranışlarıyla iyiliğini, cesaretini, doğruluğunu ve saygınlığını karşısındaki insana gösteren. Ve o insanların örnek insan budur dedirten kadındır.
Asil insan olmak asil kadın olmaktan önemli.Kadınlığa buakdar takılma .sormak istediğin bişey varsa baN sorabilirsin :D
asil kadın olma çabası ezikiğinizle alakalı olabilr mi?
asalet kan yoluyla geçen bir şey.ne diye asil olcam yeaa ya da asil kadın bulcam yeaa diye ötüyorsunuz.ezikler.
asalet nedir la ceviz yerim öyle kanı, hatta yalarım ;)
tamam link ok ben boşuna demedim yalarım diye cevizli
karıyı demedim asaletini yerden yalarım dedim cevizli :)
çok özel olmalı ağır olmalı eşine ailesin bağlı ama kendi ayakların üzerindede durmalı
Duruşu,yürüyüşü,zihni,medeniliği,karakteri üst düzeydeydeyse o kadın asildir
Herşeyden önce davranışlarını, nerede nasıl hareket etmesi gerektiğini bilmeli.
hiç taviz vermeyen ve otorite sahibini bir kadındır bnce
Asilzade değilsen. Sonradan görmeden başka birşeye benzemessin.
öznel bir yargıdan bahsediyoruz belli bir kalıp yok
bır örnek vermem gerekırse muhtesem yüzyıldakı şehzade mustafamıdır nedır onun hoşlandıgı kız esmer olan onun yuzunden dızıyı seyretmeye başladım yahu
çok kaliteli davranmalı.iyi konuşmalı kişiliği düzgün olmalı
istediğini elde edebilmeli..
rakı içmesini bilmeli..
zeki olmalı ama bunu belli etmemeli
rakı içmeyen asil olamaz öylemi? ne alaka
Topuklu ayakkabı giymeyende asil olamazmış kısa saçlı da :D Şaka mıısnız
içmeli demiyorum.içmesini bilmeli yani adabını.
topuklu ayakkabı giyince asilse de asilliği kalmıyo bazılarının bence :)
zuhal olcaya baktikca kendimden tiksiniyorum. bir mujde ar tipim var. bin lanet.
Oturup kalkmasını bilmeli. nerede nasıl davranacağını. gerisi boş zaten.
önce kendine saygın olsun asillik sonrasında geliyo zaten
kadın dediğin erkeğinin gözünü doyurmalı her konuda sadece sex demiyom ama hak eden erkeğe bunları yapmalı olayları fazla büyütmemeli ortak çözüm bulmalı rencide edici sözlerden kaçınmalı inat olmamalı :)
Vicdanlı olmalıdır vicdan barındıran insan her huyuyla iyidir
ağır başlı olacak yılışık oynak olmayacak nerde nasıl davranması gerektiğini bilecek !
kimsenin yalakası olmamalı kendi ayakları üstünde durmalı onurlu iffetli ve bakımlı olmalı
Gerektiğinde kedi gibi uysal,aynı zamanda meraklı; gerektiğinde bir vaşak gibi dikkatli ve yırtıcı olmalıdır.
Klasik ama harbı bı cevap.İstanbul gıbı;fethi zor,fatihi tek olmalı.Agır olmalı
asil kadından nefret ederim biraz havada duruyor sanki
ağzı bozuk olmamalıdır dürüst olmalıdır sinsi olmamalıdır
Sadakatli olacak. Hamarat olacak. Cadaloz olmayacak.
uğraşmakla olmaz o.doğuştan vardır ya da yoktur asalet.
dürüst, sadık, anlayışlı, dişiliğini ölçülü kullanan, lan'lı lun'lu konuşmayan.. insan daha başka ne ister ki..
asil kadın olmayamı çalışyorsun :)
fikirler önemlidir.. sorularda
fikirler tabiki önemlidir...
asil kadın dürst fedakar ve saygılı olan kadındır ...
ayrıca yemek yapabilen kadın :D
yeri geldimi sözünü dinletecek. kibar sakin anlayışlı olmalı .. benim gibi:)
yeri geldimi sözünü dinletecek kibar zarif olacak yerine göre
Asalet anlatılmaz yaşanır. Klasik oldu ama böyle.