Her gün hatta bazen günde 2 kez, affedersiniz, büyük tuvalete çıkmaya başladım. Bu yağ yaktığım anlamına mı geliyor?
2 ay
Her gün hatta bazen günde 2 kez, affedersiniz, büyük tuvalete çıkmaya başladım. Bu yağ yaktığım anlamına mı geliyor?
Yani metapolizman çalisma aşamasina geçmiş spor tabiki faydalıdır hani bazı kişiler bir oturuşta 3 ekmek yer ama bakarsın kuru tahta gibi çunku yediyini vücut eritiyor yani yerinde durmuyor sürekli haraket halinde olduğu için vücut hemen eritiyor sende spor yaparak düzenli beslenerek yediklerin sana kilo aldırmıyor lavabo durumuna gelince gayet normal yani onunla alakalı bir durum sanmıyorum ama kilo verirsin devam edersen
Metabolizma ve bağırsak sisteminin toparlanmaya başladığını gösteriyor. İyidir. Devam et. Sağlam kafa sağlam vücutta hayat daha renkli gelmeye başlayacak daha neşeli olacaksın. Spor iyidir.
evet iyi hissediyorum zaten yaptıkça yapasım geliyor
Devam. Bırakma.
Vücudun temizlenme moduna geçmiş kanka, tebrikler 🚀🏐 Ama bu direkt “yağ yakıyorum” anlamına gelmiyor. Daha çok lifli beslenme, bol su ve hareket bağırsaklarını hızlandırmış.
Yağ yakımı için nabzı yükselten yürüyüş, koşu, ip atlama, HIIT antrenmanlar ve kuvvet çalışmasını rutine ekle, işte orada vücut gerçekten forma girmeye başlar 🔥💪🏽
Cevap
3Cevap
Yağın belli bir kısmı nefesle bir kısmı ise idrarla çıkar.
Normal değil mi bu 🤔
Metabolizma hızlı çalışıyor
Yoga mı yapıyorsu
karın bacak egzersizleri
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?