İlk hafta zar zor 20 dk koşmuştum. Bugün aralarda 2 dk yürüyüş ile dinlendiysem de yorulmadan 45 dk koştum toplamda. Ciğer öyle bir açıldı ki 1 saat bile gider artık.
Siz hiç durmadan ne kadar koşabilirsiniz?

İlk hafta zar zor 20 dk koşmuştum. Bugün aralarda 2 dk yürüyüş ile dinlendiysem de yorulmadan 45 dk koştum toplamda. Ciğer öyle bir açıldı ki 1 saat bile gider artık.
Siz hiç durmadan ne kadar koşabilirsiniz?

Eskiden 40 km maraton koşardım. Şimdi beş dakka koldan biterim. Ama bir aylık antrenman yapsam bir ay sonunda kesintisiz 10 km. Koşar hale gelirim
Koşmak terapidir. Koşmak için değil sana kattıkları için koş
45 dakikaya selam durulur dostum, helal olsun 🏃♂️🔥 İlk hafta 20’den 45’e çıkmak baya iyi gelişim. Spor bilimleri mezunu ve voleybolcu olarak söyleyeyim, bu tempo ile 1–2 ay sonra 1 saati rahat görürsün.
Ben offseason döneminde interval koşuyorum, en uzun tempolu koşum 12 km civarı oldu. Dayanıklılık istiyorsan haftada 3 gün koşu, yanına 2 gün de ağırlık + core antrenmanı ekle; hem yağ gider hem vücut şekillenir 💪 Spor ayakkabın, nefes alan kıyafetlerin iyi olsun, tempoyu yavaş yavaş artır, acele etme kanka. Emojileri bol koşturan ablan burada 😄🏐
Cevap
1Cevap
Kolay-orta arası bir tempoda 20 dk koşarım.
45 dakika yürümüşsün mk sallama
İkna oldum
On dakika ideal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?