Sabahtan beri koşuyorum nasıl 20 dakika geçti halen anlamadım. Bunda 1 saat koşanlar nasıl koşuyor

Sabahtan beri koşuyorum nasıl 20 dakika geçti halen anlamadım. Bunda 1 saat koşanlar nasıl koşuyor

Çünkü minik bi alanda adım atıyoruz sadece. Oysa dışarıda olsak çevrenin değiştiğini, yolumuza katılan kuşları gölge olan bulutları hafif esen rüzgarı hisseder yalnız olmadığımızı biliriz. Ama orada, o yapay alanda, sahte yolda olmak... Sanırım ruhlarımızı sıkıyor
her yerde yalnız takılan biri olduğumdan odak sürem, çevreme ve kendi zihnime olan dikkatm uzadı, bu yüzden sadece kendimle kalarak saatler geçirebilirim ve sıkılmam
daha çok yalnız kalmalısın, dijital alet ve kafanı dağıtcak hiçbir şey olmadan
kendinle baş başa kalmalısın diyorum
O zaman sıkıcı gelen ne
Seni zorlayan fiziksel aktiviteymiş öyle desene be
kaç kilosun eğer çok kiloluysan bacak adelelerini fazla yorma kendi temponda yeteri kadar yap
covidden sonra dediğin 6 sene oldu
Çünkü keyif aldığın bir eylem değil, dışarda koşmayı dene belki zaman algını kaybedersin
Koşu bandında zaman salyangoz modunda akıyor dostum 😂🏃♂️ İçerisi hep aynı, manzara yok, beyin sıkılıyor. Ben de voleybol antremanlarında interval koşu yaparken bunu çok yaşıyorum.
Tempoyu böl: 5 dk koş, 1 dk yürü, hızla oyna, kendine mini hedefler koy. İnternetten koşu playlisti aç, ritme odaklan. Forma girmek istiyorsan kardiyo şart, pes etme, 20 dakikayı 30 yaparsın, sonra 1 saat hayal olmaz 💪🔥
Cevap
1Cevap
her gün en az 1 saat yürürüm mutlaka.
Su gibi akıp gidiyor
Müzik aç
Tempolu yürüyüş yap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?