Yaklaşık 3 yıldır tanıştığımız son bir kaç aydır daha yakın çalıştığımız ve benden hoşlandığını düşündüğüm iş arkadaşımla pazar günü başka bir iş arkadaşımızı beklerken (ki gelmedi) bana sözü olan içeceği (çay tee latte) ısmarladı.
Kalkacakken vaktin varsa gezelim avmyi dedi olur dedim. Sonra sinemaya gidelim dedi seçtik filmi beklerken yemek yedik, sonra sinemaya girdim ve sonuna doğru ben Bay ağlarken bana sımsıkı sarıldı ve başımı göğsüne koydu. Ve bütün günün masrafını da o ödedi. Sizce sadece dostane mi, yoksa Baya yoğun duyguları mı var, özellikle sarılması ben ağlarken bahane mi, koruma iç güdüsü mü ya da ne?
Sonra eve bırakmak istedi gerek yok dedim. (ailemle yaşıyorum ve biliyor öyle eve gelmek için değil yani)
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Oğlanın gönlü var sende sende biraz ışık yak olur gibi
Nasıl yakılır o ışık? Düne kadar genelde hep arkadaş gibi yazışırdık arada video vs atardık bugün bi durduk mesela
Valla onun orasını bilmem ama senden hoşlanıyorsa zaten açılması lazım senin hoşlantın var mı
Şimdiye kadar yoktu sanırım bende alıcı gözüyle bakmaya başladım artık
Kadınlar duygusal varlıklar belki de sinemadaki yakınlık onu sana çekmiş olabilir biraz farklı davran bakalım iyi arkadaşlıklardan iyi eş çıkabilir
Yok sinemadan önce iş yerindeydik, kapıyı kapatmaya giderken nereye gidiyorsun dedi herkesin içinde , Bayadır şehir dışındaydı yeni karşılaştık gidiyorum zannetti. Çıkıcaktım zaten, kaldım. Ben erkeklerin dişlerine çok dikkat ederim. Az sonra dişlerine baktım gayet iyiydi, 3 senedir ilk defa dişlerine baktım, sonra zaten sinema avmye gittik çıkışta
Erkekte dişe bakmak ne ya :D hahahaha kurbanlık alıyor gibi
Aaa deme öyle sapsarı dişli biri vardı Mesela her şeyi çok iyiydi ama dişleri istiyordu hiç pas vermedim mesela. Bu anlattığımın da inci gibiymiş heö rengi heö şekli dün farkettim 😂, bilmiyorum Allah affetsin bence dişleri yamuk olan da estetik yaptırmalı neden bilmiyorum çok önemli benim için
Diş bakımı insanın kendine saygısı için önemli zaten de garip valla
Bence de temizliktir hem hem de daha güzel gösteriyor insanı, ama çok beğendim bak bunun dişlerini maşallah diyeyim 😂😂
Maşallah bence her kadın gibi sevilmek öpülmek istiyorsunuz öpen birinin dişleri öyle çirkin bakımsız olsun istemez kimse dediğiniz gibi dişi güzel ve bakımlıysa hayatında her şey yolunda gidiyor demektir
Ya asıl merak ettiğim, ağladığım da sarılması normal mi yoksa onun diğer erkeklere göre karakterinin daha iyi olduğunu mu gösteriyor?
iyi olması muhtemel friendzone a düşmezseniz bu ilişki de evlilik görüyorum
Friendzone ne demek? Ya bu arada tamam son zamanlar da daha yakınlaştık ama 3 yıldır hoşlandığının farkındayım belki daha önce ben mi daha uzaktım ona karşı anlamadım. Yani acaba açılır mı yoksa uzar mı diye düşündüm
Yani arkadaş kalma durumu arkadaşça konuşma durumu valla niyeti varsa mutlaka ilgilenir ama sende ilgilendiğini belli etmelisin
Ben emin değilim ki, bir de açıkçası iş çevremde kimseyle sevgili olmadım ve bir çok ilgilenen de var. Yanlış bir tercih yapıp bütün şıkları elemek istemem açıkçası. Doğru ya da yanlış bugün onunla görüşmeye başlarsam yarın ortak arkadaş biriyle asla görüşmem böyle de bir yapım var. Umarım anlatabildim
Duygularında net olmak istiyorsun muhtemelen etrafında seçenek çok en iyisi olsun istiyorsun o zaman zamana bırakacaksın
senden hoşlandığını düşünüyorsan hoşlanıyordur.
Sorum bu değil, onu zaten düşünüyorum da. Davranışları her erkeğin yaptığı şeyler mi yoksa daha farklı ve özel mi onu anlamaya çalışıyorum
Bence erkekler fazla detaylı düşünmez ilk akla gelen neyse odur.
Şöyle değiştireyim soruyu o zaman senin için. Sen her kıza böyle davranır Mısın yoksa sadece senin için gerçekten özel birine mi?
Ben olsam benim için özel birine böyle davranmam yanlış anlar tersler diye korkarım kendimi çekerim sıradan karşılık beklemediğim birine böyle davranırım ama ben o değilim. Önemli olan sen onun senden hoşlandığını düşünmüşsün belki ona güven ve cesaret verdiysen oda böyle davranabilir.
Yaa tabi canım iyi arkadaşız yani mesela şehir dışı programlarımız olur hep gelir benim yanımda oturur otobüste kahvelerimi hep o ısmarlar, iş konusunda hep destek verir motive eder, kendi hakkımda olumsuz bir şey söylesem bile hemen olumluya çevirir
O zaman senden hoşlanıyordur sende öyle düşünüyorsan öyledir.
Hoşlandığı için sarilmistir başladı olsa sarsılmazdı bence
duyguları kesinlikle var
Canım yaa onu biliyorum da, daha özel bir şey mi bu? Hoşlantıdan fazla mı veya bu zaman ki erkekler içinde kıyaslama yaparsak tavır davranış daha mı iyi
hoşlantıdan fazla işte
Bir hoşlantu durumu var zamanla açılır
Nasıl davransam peki bu süreçte, hiç bir şey olmamış gibi mi, daha mı kendimi geri çekerek?
Seninde Ilgın varsa yakın dur
Özet alalım :D
Ne özeti?
Konu özeti :D
Uzun hepsini okuyamadım mı demek bu anlamadım?
Evet çok uzun olmuş tatlım
Okuma ve yorumlama o zaman tatlım
Okuyacaktım vazgeçtim :D