Ekonomik şartlar malum... Youtube videolarıyla evde harikalar yaratanlar burada mı? Yoksa "Ben o salon atmosferini solumadan gaza gelemem" diyenlerden misiniz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)5 ayEger irade, disiplin varsa evde cogu sey yapilir ve öğrenilir. Ama yok yarin yaparim,2 demistim ama saat 3 olsun tarzinda surekli kayma, erteleme yapilacaksa ev iyi olmaz. Bu her konuda boyle. Erteleme egilimi olan kisilerin spor salonuna para vermesi ve belli gun ve saatte orada olmasi, kendimi buna zorlamasi avantajli olabilir. Para karsiliginda insani zorlayan disipline eden bir sistem kurulmus olur. Bu yabanci dil kursunda da boyle, dershanede de boyle baska konularda da boyle.
Bir de bu tarz yerler sosyallik saglar, yeni arkadasliklar, tanismalar gelistirebilir ve diger insanlari ayni sey konusunda motive gormek, yapiyor olduklarini gormek kisiyi de tesvik eder, ev surekli ayni yer, tebdili mekanda ferahlik vardir derler. Spor salonu, kursa gitmek vs gibi aktiviteler de aslinda insana zor gelse de farkli bir yer, mekan insanlar gormek insan ve beyni icinde iyidir aslinda.
Ha ev de olmaz mi olur. Dezavantajları sosyallik olmaması, insan gormemek, tek kisi olmaktan kaynakli tesvik ediciligin az olması, ipin ucunun kolay kacmasi.
Ama ben iradeliyim. Sabah 7 de yuruyuse cikarim dersem cikarim. 10 da youtube dan spor dersimi acar yaparim, pzt saat 2 ye gitar kursu koyarim ve o gun buna vakit ayiririm ayni kursa gider gibi, saat 2 de evde o kursun basinda olurum, bu iradeye ve disipline sahibim diyenler ve gercekten uygulayabilenler icin evde cok iyi bir ogrenim merkezi olabilir.
Ucretli, ucretsiz bircok egitim var her alanda artik. Irade, disiplin saglama konusunda kişi iyiyse evinin rahatliginda konforunda saglayabilir bunlari, hemde ucretsiz kendine bir seyler katabilir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
5 ayEvde yapılabilir gayet. Eğer sadece fit kalmak istiyorsan evdeki egzersiz yeter. Ama kas kazanmak kasları belirginleştirmek istiyorsan salona gitmek daha mantıklı tabi. Çünkü ağırlıkları git gide arttirman gerekecek, eğitmen de hangi kas gruplarını çalıştırmanın daha iyi olacağı konusunda rehberlik eder. Ama şöyle de bir gerçek var, ben 2 yıl salona gittim ama doğru düzgün şınav çekemiyordum. Evde yoga yapa yapa daha rahat şınav çekiyorum. Spor salonunda eğitmenler bir hareketi yanlış yapsan bile hemen gelip müdahale etmedikleri oluyor bence. O biraz da eğitmene bağlı.
018 Yorumla- 5 ay
Fit kalmak için ev hareketleri yeterli değil
- 5 ay
@İTÜUzayMühendisliği bence yeterli. Nasıl bir fitlikten bahsediyoruz? Kas yapıp kasları korumam lazım diyorsan gitmen lazım tabi ki salona. Ama normal sıkı kalmak kiloyu korumak için yeterli bence
- 5 ay
Kiloyu korumak için sadece koşsan da kâfi hocam
- 5 ay
@İTÜUzayMühendisliği benim fitten kastım ideal kiloda ve sıkı olmak
- 5 ay
He o zaman okay
- 5 ay
@İTÜUzayMühendisliği uzay mühendisliği mi okuyorsun ☺️
- 5 ay
Evet tabii
- 5 ay
Sorunuz varsa buyurunuz
- 5 ay
@İTÜUzayMühendisliği ne gibi planların var mesela nerede çalışabilirsin mezun olunca
- 5 ay
Savunma sanayii hocam
- 5 ay
Örnek şirket vermem gerekirse
- 5 ay
Aselsan Havelsan Roketsan Tusaş Turkish Technical
- 5 ay
@İTÜUzayMühendisliği başarılar yurt dışı düşünür müsün gerçi güzel ülkemizi bırakıp gider misin bilmiyorum. Bizim uzay programı olmadığı için doğru dürüst. Umarım sen mezun olana kadar olur 🙏
- 5 ay
Evet Avrupa düşünmüyorum tabii diğer arkadaşlarım gibi
- 5 ay
İnşaAllah olur maaşları şimdilik iyi aslında ama
- 5 ay
@İTÜUzayMühendisliği inşallah ☺️
- 5 ay
Sağ olun 😊😊
- 5 ay
@İTÜUzayMühendisliği ricalar ☺️
- Spor konusunda 984 cevap paylaştı.
5 ayŞöyle anlatayım ben 3-4 sene evde spor yaptım. Önceleri ağırlıksız yaptım sonra ağırlık, dumbell falan satın aldım onlarla yaptım. 3,5 sene önce spor salonuna yazıldım. İlk 1 sene biraz beslenme ve antrenmanlarım bilinçsizdi. Sonradan herşeyi öğrendim ve daha çok verim almaya başladım. Kısacası verim aldığın yere bağlı bir durum. Evde vücut yapan erkek/kadın gördüm bu arada, bu kesinlikle mümkün ama doğru bir şekilde çalışırsan. Bana kalırsa salonu tercih ederim.
10 Yorumla
- Spor konusunda 300 cevap paylaştı.
5 ayOğlum ciddi bir kilo sorunu yaşıyordu, gitmediği salon kalmadı ama sonuç yok zira açıyorlar salonu yönetici var o kadar senin elinde bir liste çabala dur sonunda dedim ki "bak oğulcuğum! evde kendin yaparsın" ve bir liste verdim yemedi,10 bin adım vs vs vs yok olmadı bu sefer sabah 20 akşam 20 dk kardiyo oda olmadı, bu sefer abisi bir liste verdi ki aralarında ciddi bir saygı vs vardır bu başladı günde 2 lt su 30 dk belli hareketler ve tek öğün sadece akşam o da porsiyonlar tamamen küçüldü, akşam 20.00 sornraısı asla bir şey yenmiyor ve su yanında ayran da olabilir,5 ay sonunda tam 160 kg 125 kg indi, inanırsınız inanmazsınız ama durum bu elbette irade çok önemli, isterseniz sizde yaparsınız
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Evde antrenmanla voleybolcu fiziği koruyan tayfadanım dostum 🏐🔥 YouTube’da düzgün HIIT, pilates, bodyweight antrenmanlarıyla efsane forma girersin. Evde disiplin sağlayabilirsen baya avantajlı. Gaz lazım olursa online canlı dersler, challenge’lar da motivasyon veriyor 💪 Spor pahalı olmak zorunda değil kanka.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
32
Cevap
61Cevap
Evde de yapabilirsin spordan da yapabilirsin ikisi fark etmiyor hemen hemen her hareketin hepsi de makinasız yapılabiliyor crunch yapıp tüm bölgeyi bile çalıştırabilirsin.
00 Yorumla- Spor konusunda 3,7b cevap paylaştı.
5 ayAğırlık ile falan işin yoksa pilates yap, aerobik hareketleri yap. Bunları evde çok rahat yaparsın. 1-2 alet alman bile yeter.
00 Yorumla
5 ayBenim evde bicyle trainer var ve pilates yaptığım için senelerdir alet edavat dolu ama ben Pilates de reformer yapıyorum ve ona cadillac şart aslında onunda eve almayı düşündimedim değil😂 ama bir odayı oyun odasına çevirdim bir de spor odası yaparsam dinlencelik bir yerim kalmayacak. Fitness yapmıyorum zaten benim dersin 20 dksı fonksiyonel çalışma ile geçiyor spora gidenlerin çoğu da emin ol spor için gitmiyor erkekler kız kızlar erkek bulsun diye genel kafa bu yani😂 amacını aştı gymlerde şükür ben senelerdir özel ders alıyorum evde yapabilirim diyorsanız evde de olur olmaz değil;)
00 Yorumla
5 ayspor sana para kazandırmıyorsa spor salonuna gitmek saçma. fiziksel gereksinimi fazla olan kendi işimin patronu olduğum işi gündüzleri, akşamları ise matematik özel ders veriyorum. haftada 4 akşam spor yapıyorum ki vücudum güçlensin. bu kadar işi kaldırabileyim. senelik verince aylık 1500 liraya geliyor ama bana aylık en aşa 40 50 bin lira para kazandırtıyor. para kazandırtmayacaksa gidip 4 gün amelelik yapmaya gerek yok yani.
00 YorumlaGençliimde bir süre spor salonuna gittim. Ama uzun süredir evde kendi imkanlarımla, hatta imkansızlıklarımla spor yapıyorum. Haftanın 4 günü. dönem dönem kilo aldığım olsa da , yaşıma göre iyi olduğumu söylüyorlar. Öyle ki dambıl bile yok evde. damacana ile yapıyorum ne yapıyorsam.
00 YorumlaEvde kendi imkanlariyla cok zor. Bizim insanimiz parasini odemedigi seyde istikrar sağlamaz. Saglasa fitness salonlari acilmazdi ;) He ayrıca fitness salonu sadece spor salonu degil. Sosyal alan, terapi vs. İnsanlar oraya sadece spor icin değil terapi, yeni inşan tanima , network icin de gidiyor
00 Yorumla
5 aySporda en büyük ağırlık kendi g*tündür derler, onu kaldırdıktan sonra ister evde ister salonda her türlü işini görürsün. Yalnız bilen biri mutlaka olmalı tabi, neyi neden nasıl yapman gerektiğini anlatan 💁🏻♀️
10 Yorumla
5 ayspor salonlarına para 💸 💰 baymaya gerek yok her gün bu videoyu izleyerek kilo verin
https://www.youtube.com/embed/d4PlnIZ0k1k00 YorumlaSalona gidenler bence sadece ortam için gidiyor kızların dar taytları birde popolarını yukarı belleriyle aşağı eyilmeleri eminimki evde öyle yapmıyorlardır ordaki lavuklarda öyle kendilerini kaslı göstermek için kasılmaktan çoğu kabız oluyordur bence
00 YorumlaKalistenik antrenman her zaman iyidir ancak bildiğiniz üzere alete cok gerek yok kendi vücut ağırlığımla , havlu ve dumbel kullanarak gayet fitim. Bu arada kendim antrenörü destek isteyene yardımcı olabilirim. Ücret talep etmeden
00 Yorumla
5 ayKilo vermek için salona gitmek şart değil önce boğazı kontrol altına almak gerek sonra bol bol yürüyüş ile koşu hem mekikle de faydası dokunur ama amaç kas yapmaksa o zaman başka olur maalesef..
00 YorumlaÇok çok zor. Birincisi evde motive olamazsın hemen sporu bırakırsın, ikincisi çok alet alma şansın olmaz, üçüncüsü spor salonunda hem yürüme bandı, hem ekiptik var, ayrıca eğlenceli grup dersleri oluyor, o yüzden spor salonu öneriyorum
00 Yorumla
s 5 ayHiç spor salonuna gitmedim ama evde spor yaparak da harikalar yarattım zamanında. Bir süredir spor yapmıyorum belki spor salonun artısı zorunluluk olabilir
02 Yorumla- 5 ay
Nasıl bir harika yarattın acaba knk milleti kandırmaya lüzum yok evde olmuyor
- 5 ay
Yarışmalara katılmayacağım sonuçta amaç fit kalmak biraz da kas yapmaksa gayet de oluyor milleti niye kandıralım sevgili okul isimli arkadaşım
- Spor konusunda 449 cevap paylaştı.
5 ayBen spor pek yapmıyorum. Belediye parkındaki aletler fazlasıyla yetiyor bir ara sık sık gidiyordum. Geçen yaz neredeyse hiç gitmedim. Evde de yapılıyor, ara sıra deniyorum oluyor.
00 Yorumla
5 ayEvde yapıyorum. İşe girersem salona başlıcam. Evde de oluyor ama salon başka. 2 ayda 16 kg verdim. Şimdi sıkılaşmaya çalışıyorum. Parka ip atlamaya giderdim havalar malum izin vermiyor.
00 Yorumla
5 ayspor salonuna dünya kadar para bayılmıyorum sağlık için yatırım yapmak para baymak değildir onca gereksiz şeye para verirken içiniz acımıyor da iş spora mı geldi
10 Yorumla
5 ayEvde deniyoruz bişeyler bakalım ne kadar neyy olacaksa öbür türlü mani yok oraya verecek napalm diyet filan artk idare ediyoruz 🥲
10 YorumlaSpor konusunda 413 cevap paylaştı. Mesele kilo vermekse iki saat yürüsen dünyanın kalorisini yakıyorsun.
Şahsen salonu tercih ederim, ediyorum bırakacağımı da sanmıyorum.
10 Yorumla
5 ayEn iyisi evde yapılıyor ya. Youtube'dan izlemiyorum, zaten neleri yapacağımı biliyorum. Spor müziklerimi de kendim seçiyorum.
00 Yorumla
5 ayVallah uzun zamandır spor salonuna gitmeyi düşünüyorum bir türlü fırsat bulamadım insalalh nasip olur
00 Yorumla
5 ayBen yapıyorum evet, ama benim prgramım örnek alınamaz, iş cs gereği çok uyamıyorum.
Hiç yoktan iyidir ama, izle
00 Yorumla
5 ayEn iyi spor dalında yapılır zayifliksa dert yürüyüş yap yediğine içtiğine dikkat et kalırsın zayıf
00 Yorumla
5 ayBen salonu seviyorum ama YouTube ile de daha da iti mesafe kat eden var açıkcası bilhassa kadınlarda
00 Yorumla
5 ayEvde çok işe yarıyor tavsiye ederim. Çok fazla kilo yoksa spora gitmeye gerek yok evde fit olunabilir.
00 Yorumla
5 ayBu iş zihinde bitiyor gerisi hikaye hiç dershaneye gitmeden özel ders almadan okul kazananlar olduğu gibi buda evde parkta yapılabilir.
00 Yorumla
5 aydövüş sporuna gidiyorum evde antrenman yapmak mümkün değil. ama kardiyo vs evde yapılabilir sporlar
00 YorumlaKesinlkle ortam ve gördün insanlar beni motive ediyor muhtemelen seni de motive eder. Ama spor bi dönem yapılıp bırakılması gereken birley değil ömür boyu sürmeli bnce. O yğzden uzun vade istiyorsan evde motive olabilmelisin
00 Yorumlaev daha mantıklı ama sıkıntı şu insanın evde çalışası gelmiyor.
00 Yorumla
5 ayBen de bunu düşünüyorum bu günlerde spor salonuna gitsem devamı gelir mi falan filan
00 Yorumla- Spor konusunda 907 cevap paylaştı.
5 ayBoğazı kıs bolca yürüyüş yap. Evde de barfiks şınav çek 5 lt su bidonlarıyla da çalış
00 Yorumla Ben evde bazen yapiyorum. dambil var yuruyus bandi
00 Yorumla
5 ayerkeksen spor salonu şart, kızsan spor salonsuzda olur.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayYapan yapiyor evde 🥲 benim gibi iradesiz ve parasızlar da anca oturup izliyor onlari 😭 salon cok daha elverişli vücut açısından diye düşünüyorum
00 YorumlaBen yiyip yatıyorum hiç uğraşamam fsfsfs. Ama yesemde kilo almıyorum niyeyse
00 Yorumla
5 ayEvde yapıyorum ve aletlerim var parasını verip kiralamak yerine uzun süredir sahibiyim ürünlerin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 ayYavrum millet spor salonlarina tüm maaşini verip zengin koca bulmaya gidiyor sen ne saniyordun? Ama bir yandan haklılar, evde oturarak kimi bulabilirsin?
05 Yorumla- 5 ay
Evliler konusuyor tabi
Cevap sahibi5 ay@_Armstrong_ Yalniz bebeğim o spor salonları senin gittiklerin değil, işadamlarinin gittiği en pahali spor salonlari 😂
- 5 ay
Canm spor salonunda mastürbasyon yapmiyorum ben yüzücü oldugum icin 🌸🌸
Cevap sahibi5 ay@_Armstrong_ spor meslek olmamali bence
- 5 ay
Bencede katiliyorum. Evli misiniz?
5 ayİmkansız ev rahat bir yer orada spor için motivasyon bulamazsın.
00 Yorumla
5 ayEvde istediğin kadar iyi çalış spor salonunda olduğu kadar verim alınamaz
00 Yorumla
5 ayEvde kendin gayet yaparsın biraz irade meselesi
00 Yorumla- Spor konusunda 459 cevap paylaştı.
5 ayValla ben eve kendi salonumu kurdum ömür boyu bedava spor 😂
00 Yorumla
5 ayGereksiz yerlere gereksiz paralar verip sonra da açız diye havlayan insanları hiç anlamıyorum
00 YorumlaDünya kadar dediğin ne kadar
6 Ay : 12.000₺ veriyorum00 Yorumla
5 ayEvde fit kalmaya devam edemeyip spor salonuna geri baslayanlardanim ben. Benim olayım PT
03 Yorumla- 5 ay
Pt ne
- 5 ay
@DiplomalıHavuç positive time hdhdhd
- 5 ay
Vuuuu
Daş gibi garısın hee bak 🤪😃
- Spor konusunda 530 cevap paylaştı.
u 5 ayEvde gayet güzel vücut yaptim ve alıştım.. evin konforu başka
00 Yorumla Spor konusunda 1,1b cevap paylaştı. Spor salonundaki disiplini evde yaratamıyorum. Zaten öteleme huyum var, burada da baskın çıkıyor 🤭
00 YorumlaEvde yapıyorum zaten, bench sehpam var, 60-70 kg ağırlık falan var, yetiyor. Form koruyorum.
01 Yorumla
5 ayEv rahat ama salonun nedeni başka. Tavsiyem salon belediye salonları da iyidir
00 Yorumla
5 aySpor salonu yani yanlış hareket yapmamak için bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayBen evde spor yapıyorum. Paradsn ziyade sevmiyorum kaydolsam gitmek zor gelir
10 Yorumla
5 ayBen evde yapamıyorum ya yani o disiplini kendimde hiss etmiuorum arkaşlarımla olursak evet ola bilir ama teksem ben üşenip yapmayacağımı bildiğim için spor salonu
00 Yorumla
5 aytek calisamayanlar icin spor salonu mantikli
ama
tek basina konsantre olabilen bir kisi kesinlikle evde cok daha rahat spor yapar. onemli olan kaslarini nasil aktiflestirecegini bilmek00 Yorumla
5 aySpor salonu parası ve zamanı olan insan icin ideal alacak paran ve vaktin yoksa spor malzemeleri alıp evde yap
00 Yorumla
5 aybir sehpa bir de ağırlıkları sökülüp takılabilen ufak bir dumbell seti
00 Yorumla
5 aygüzel bir sağlıklı diyet fit yapar adamı ama spor önemli o nedenle evde kendim yapıyorum
00 YorumlaKendim sporcuyum imkanı olmayana program yapıyorum evde yapıyorlar
04 Yorumla- 5 ay
Ev programıyla bir bok olmuyor bilader kimseyi kandırma
- 5 ay
Aynen knk kesin ondandır
- 5 ay
Bir de program yapıyorum demiş bxhsbxhsbx bi güldürme aw
Evde kendi imkanlarınla fit kalmak. İstikrar sağlandın mı en iyisi hatta
00 Yorumlaİrade var diyorsan evde bir şeyler yap ama imkanım var dersen de salon elbetteki daha iyi
00 Yorumla
5 ayEvde daha iyi spor salonu hem masraf hem yol hem soğuk hava bir de doğru düzgün salon da yok
00 YorumlaSpor konusunda 1,1b cevap paylaştı. evde kendi imkanlarinla fit kalmak
10 Yorumla
5 ayEvde her şeyi yiyip duba gibi şişmek
00 Yorumla- Devamını Gör (33)
Devamını Gör(78)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri