Ülke ülke gezmek mi yoksa kiradan kurtulmak mı
Hangisi senin tercihin olur?
Hangisi senin tercihin olur?
Ev almak kadar s**akça bişey yok... Kira ödemeye gücüm yetiyorsa kirada oturmayı tercih ederim, bir eve milyonlarca lirayı bağlamak akıllı insan işi değil.
Akıllı olan ev alır dicem de artık ekonomi düzelcek gibi görünmüyor, en iyisi ülke ülke gezip finalde bir köprüden atlayıp hakkın rahmetine kavuşmak sjsjsj neyse yine de ev önemli. Alalım, kıt kanaat sakince yaşlanıp ölelim sjsjs
Kiradan kurtulmak zor olsa da
Ama ülke ülke gezmek de çok önemli bir şey ev almak dan bile belki önemli olabilir eğer ki kişi bunu kendini geliştirmek için yapıyor ise evden iyidir
Cevap
18Cevap
Ev alir kira parami biriktirir oyle tatile giderdim
Kirada oturmak daha mantıklı ev parasını faize atıp, hem üstüne parada artar.
Ev alırdım, günlük kiraya verir gençlere yönelik çalışma yapardım
Ev aldim arabada aldim arrik seyahat ediyorum surekli
Sonseslenisim selam, siteye yeni üye oldum bişey sorcaktım xper puanı yetmiyormuş. mesaj da atamıyorum. rica etsem ulaşır mısın bir kıza sormam daha doğru olur diye düşündüm, ilk seni gördüm ve yazdım. teşekkür şimdiden bu arada yengemle ilgili soracağım şey
Kirada oturmuyorum aileden gelen 2 katlı müstakil ev ile 5 daire var 300 bin civarı eden aracım var 100 bin civarı birikmiş pafam var başka ev almanızın çabalamak mantıksız tatil gezmek kendime zaman ayırıp mutlu olmak için harcarım diye düşünüyorum
Beni evlatlık alsana
Evlatlık olma yaşın geçmiş
Tüh
Ha unutmuşum birde kiralık işyeri var
tamam havanı attın git hadi 😏
Özür dilerim
Evler olmuş milyon. Onun yerine 3 4 tane apart alır birinin kirası ile güzel bir evde oturun diğer 2 kira ile yer içer gezerim
Ev alır sabah aksam uyurdum
Ev alırım ülke ülke kazandığımla az çok gezerim :D
Ev almak için kullanırdım elimdeki birikimi
Ülke ülke gezerim çünkü eğlenceyi seviyorum
ev almak olurdu tercihim
Gezmek
Ev alırdım
evim için
Ev alırdım.
Ev alırdım
Tabiki seyahat
Bi itirafta bulunabilirniyim acaba 😊