Sağlık problemim yoksa Kendim içim bir şey yapmazdım yani sanmıyorum.. Sağlık sorunları olan çocuklara derneklere bağış yapardım.🍀 Eğitim için yeterli gelire sahip olmayan yeterli geliri olmadığı için eğitim hayatı yarım kalan veya devam ettirmekte güçlük çekenlere yardım ederdim..♡🌸
ABD'de dubleks iki katlı ve ormanlık alanda/ teksas'ta çölün ortasında bir ev satın alır ve o evde yaşamaya başlardım. Ayrıca ingilizce eğitimime harcayıp, ABD'de ikamet ettiğim bölgede bir işte çalışırdım. Bir tane, fazla lüks olmayan bir araba alırdım. Ama hiç evlenmezdim. Kendim yaşayıp kendim kazanırdım. Bir de yaz tatillerinde New York'ta göl kıyısında ev kiralar ve yazları orada tatil yapardım.
Şimdi bana göre birisine aşık olmak, doğal olarak gerçekleşen bir durumdur. Birisine aşık olmamaya çalışırım. Eğer başaramazsam karşımdaki kişi de istekli olursa beraber oluruz hep. Ama evlenmemeyi kafama koydum. Kendim yaşamak hayatı bana göre daha iyi olur.
Bilmeyen anlamaz Doğru Adresde Adam Huzuru bulduğu yerde. İnsan kendi için Yaşar. Sahte yalansız çıkarsız bir Dünya istiyor. Çevresindeki İnsanların çoğu çıkarçı ve Yalan. Para herzaman Huzur getirmiyor. Para Hayata herzaman çözüm değil. Huzur Sağlık Mutluluk için yaşar İnsan, yaşamalı.
Bi kısmı ile altın alırımkalan para ile ikisini bankaya koyarım altın uçuşa geçince bozdurup ikiye katlarım ev alırım kiraya veririm kirası ile başka ev yine aynı sistem böyle katlanır 😂😂 bide yardım edilecek yere yardım ederim en azından katlanan paranın bi kısmı hayır işi için gider buda beni mutlu eder
Benimki biraz romantik olacak ama paramı yabancı ellerde harcamak yerine ülkemde hayal ettiğim yaşamı kurardım 😃 zaten para çok, sıfırdan bir şehir inşa ederdim. 30 yıl önce Dubai mi vardı mesela.
Akdenizde güzel bir bahçeli villa da ailemle yaşam keyfi varken Ve laf olsun diye değil servetiminin bir kısmını hasta çocukların tedaviai için kullanırdım
İsviçre’de Alplerin dibinde bir hayat yaşamak isterdim. Bu benim her zaman hayalim olarak kalacak bunu biliyorum ama bu hayali kurması bile çok güzel 🙏
Türkiye insanin memleketi gibisi yok ama ikinci seçenek olarak rusya derdim sonuçta param var tatile giderdim rusyaya ama kalici olarak değil geri dönerdim ülkeme
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Ne kadar maddiyata sahip olursan ol, netice ya deniz ya da sakin doğa.
kore çükü korede adalet var ve insanları ayıt etmezler kibar ve saygılı insanlar LGBT yi destekliyor bu yüzden Türkiye yerine orda olmayı tercih ederim :)