Artı olarak sosyallik, gezme, kitap okuma gibi şeylerlede beraber olacak
Kendime çok yüklenmek istemiyorum zorluyorum olmuyor yok kpss çalışayım dil öğreneyim vb olmuyor
Artık bir işimin olmasını istiyorum bunun için 1 sene kpss çalışmak içimden gelmiyor özel sektörde çalışsam ne kaybederim ki hem ailemde iş bulabilir bana referans ile
Kendime çok yüklenmek istemiyorum zorluyorum olmuyor yok kpss çalışayım dil öğreneyim vb olmuyor
Artık bir işimin olmasını istiyorum bunun için 1 sene kpss çalışmak içimden gelmiyor özel sektörde çalışsam ne kaybederim ki hem ailemde iş bulabilir bana referans ile
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hayatımda 1 dakikayı bile faydalı kullansam iyi geliyo
Yaptığım liste şöyle aslında;
-iş hayatı
-meditasyon (iyi hissetmek için)
-spor salonuna devam etmek
-bakım rutinleri
-sıkılınca sosyalleşme film izleme vb
-kitap okuyup araştırma
Bunlara başka birşeyler ekleyecek vaktim olmuyor
Sosyalliği azalt
Bölümün nedir mezuniyetin nedir Ne okudun mesleğin nedir Bunları bilmek lazım önce
Lise mezunuyum
Meslek mi
Anadolu es
*Eşit ağırlık
Üniversite okumayı düşünmüyor musun peki ponçik
Hayır ya istediğim bölüm hiç yok
Hangi bölümü istiyorsun peki sen
Sadece artık para kazanmak istiyorum sınavla uğraşmak sıkıyor
Özel sektörde çalışsam ne kaybederim ki
Şimdi 5 senedir uyguladığım bir liste var aşağıda yazdım yorumlarda yeterli mi sence
Ponçik Özel sektörde çalışman için bir becerin bir mesleğin bir vasfın olmalı bu şekilde sadece asgari ücreti alırsın hayatın boyunca da asgari ücretin üstüne çıkamazsın Hayat senin tercih senin buna itirazım yok fakat Özel sektör kimseye kolay kolay para vermiyor iş bulur musun bulursun ama 25 bin liranın üzerinde İşi zor bulursun onu diyorum sana
Olsun onada razıyım
O zaman çık evden bir iş bak kendine
e bu benim hayatım. tek sosyalliğim pazar günleri hafta içi seçtiğim bir yeri gezmek o da her hafta olmuyor.
Benim hayatım 5 senedir böyle ama son aylarda sevgilimden ayrıldığım için yetersizlik hissi oluştu bende yok ingilizce öğreneyim yok üni yok gitar öğreneyim diye zorluyorum kendimi değiştirmek için ama olmuyor
bende c1 seviye ingilizce var ve gitar çalabiliyorum ama aynı boşluk hissi bende de var. çok farklı duygular bunlar. işe kafamı yorarken her şey güzel ama tek başına kaldığında sorun. en kötüsü de "bu sıkıcı hayatı kim paylaşmak ister ki? hele de bu devirde?" sorusu.
Önce iş tabi sonra sırasıyla olur hepsi