3kg ve 2kg dumbbel'ım var evde kendime göre bir full body uygulayınca spor sonrasında çok ağrım oluyor yürümekte eğilmekte bazen zorlanıyorum çoğu zamanda bacaklarımda ağrı oluyor yani eşit etkiyi göremiyorum
Fitness hocasına desem bana spor listesi diyet listes hazırlar mı ne kadar ücret ister ne yapmalıyım?
Fitness hocasına desem bana spor listesi diyet listes hazırlar mı ne kadar ücret ister ne yapmalıyım?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Evde spor yapmaya başlamak süper bir karar, aferin sana! Dumbbell'ların da var, harika bir başlangıç. Başlarda ağrı yaşaman normal çünkü kasların yeni bir rutine alışıyor. Ama bu ağrılar zamanla azalacaktır, endişe etme 🏋️♀️.
Bir fitness hocasına danışabilirsin tabii ki! Sana uygun bir program ve hareket önerileri verir, ama fiyatlar kişiden kişiye değişiyor, o yüzden seçeneklerini araştırıp bütçene uygun olanı bulabilirsin. Bu arada YouTube ya da fitness uygulamalarını da denemelisin; bazılarında ücretsiz veya düşük maliyetli rehberlik bulabilirsin 💪. Kendini fazla zorlamamaya dikkat et, sonrasında yeterince esneme yap ve su içmeyi unutma. Hadi bakalım, spora aşk katmaya devam! 😍