Squat inceltir mi kalınlaştırır mı bacağı?
Herkesin yorumu farklı? Kafam karıştı?
Herkesin yorumu farklı? Kafam karıştı?
En mantıklı yorumu yapıcam o yüzden dıkkatlı okumanı tavsıye ederim gerekli bilgiye benden fazla sahip olan veya olacak yoktur bu sitede. Kendımı övmeden yaptıklarımı ve spor geçmişimi söylemeden konuya giriyorum.
Önceliklen squat sadece bacak için değil tüm vücut içindir.
Soruna gelicek olursak önce bacağındaki yağları azaltır bu süre ( 4 ila 6 ay arasındadır fazla yağlıysan uzayabilir ) sonrada bacağının sıkılaşmasını sağlar sonrada kalınlaşmasını (toplamda 10-12 ay sürer tüm spor) konu bundan ibaret, boş beleş yorumları okumaktansa işin uzmanından bilgi aldın şimdiden teşekkürünü duyar gibiyim o yüzden önemli değil Allah yardımcın olsun.
Benim vücudumdaki yağ ORANI %39 en çok yağda bacağımda var diyet yapıyorum yürüyüş yapıyorum üzerine de squat ı eklemek istiyorum.. bir sorum daha olucak günlük kaç set kaç kez yapmalıyım?
en mantıklı yorumu yapmışsın gerçekten tebrik ederim.
Salona gidersen daha iyi olur hocaların detaylı şekilde yardımcı olucaktır :)
Çok teşekkür ederimmm :) saolun
rica ederim
Programının sıklığına ve temposuna göre ilk olarak toplar, sıkılaştırır ve son olarak adele hacmini arttırır.
Sıkılaşsın incelsin istiyorum yapmam gerekir mi
Programını çok tempolu ve yoğun yapmadığın sürece, istikrarlı da olursan 7-8 ay sonra kılıç gibi manita olursun.
Kalınlaştırmaz değil demi?
Kalınlaştırmaz de mi
yani öyle bir soruyorsun ki sanki 2 günde 80 cm çap kazanıcak, sen bir başla sonra düşünürsün bunları, elin ayağın birbirine girdi, yapma kendine böyle şeyler.
Tamam tamam pardon teşekkür ederim
Sıkılastirir
Teşekkürler
Cevap
8Cevap
ağırlıksız yaparsan ve uzun setler şekil alır ve inceltir ağırlıkla ve kısa setler kalınlaştırır nete bak
Inceltmek istiyorum seti nasıl yapayım Say'ı süre?
telefondan giriyorsan açmayabilir; www.bodyforumtr.com/.../
Teşekkür ederimm
Pekala saol
ne derecede yaptığına bağlı, hayvan gibi ağırlıkla girersen kalınlaştırır
Evde ağeılıksız inceltmek için
Kalınlaştırır herkesin yorumuna değil vg sitelerine bak. En güzel bacak kasi yapan squat dır.
Olan bacak kütlesini derler, sıkılaştırır.
Inceltmek benim amacım tavsiye edermsn
Tavsiye ederim. Etkili olacaktır. Squatın yanında Lunge egzersizi de yapabilirsin.
Squat:
workout-essentials.com/.../...-Workout-Program.jpg
Teşekkür ediyorum
Rica ederim. Kolay gelsin.
önce inceltir sonra tekrar kalınlaştırmaya başlar.
Hadi ya ;(
çünkü önce oralardaki yağ dokusu erir yani bacak incelir sonra kaslandıkça tekrar kalınlaşır.
Şimdi amacım inceltmek ne kadar süre yapmam gerek?
İnceltir kalçayı dikleştirir kardeşim.
Teşekkür ederim
şekillendirir inceltmez
Dikeyden vuruyor
Evet squat
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar