1 Yıl önceki Eski Spor alışkanlığım ve faydalı uğraşlarım için eski motivasyonumu nasıl geri kazanabilirim?

Bundan yaklaşık 1 buçuk yıl öncesine kadar düzenli spor yapan, çok iyi işimin olduğu dönemlerde kendi öz bakımına önem veren güzel çekici bir kadındım. Aslında hala öyleyim kendi öz bakımımı asla ihmal etmiyorum fakat eski sevgilim ile barışıp 1 yıl önce ciddi bir yola girdim, çok şükür şu an bir işim var fakat 1 buçuk yıl önce işsiz kaldığım dönemde icra borcum olmuştu ve stresten borçları ödeme ve ödeyememe telaşı, kira derdim yüzünden odağım bozulmuş ve üşengeçlik oluşmuştu. Fiziksel olarak gerçekten ince bir bel ve gayet güzel yapılı bir fiziğim vardı. Sonraki süreçte kilo aldım ve karın Kasım kayboldu, ister istemez biraz kilo aldım, aldığım kiloların çoğunu versem de kısmi olarak karın kası ve kalça kalmadı pek. Güzel bir kadın olduğum için bu beni çok rahatsız etmesede nişanlımın gözünde aşağı düşmekten korkmaya başladım. eski motivasyonumu nasıl kazanabilirim. Akşama kadar acıkıyorum. Brunch şeklinde besleniyorum kahvaltı alışkanlığım yok, günde 2 öğün şeklinde akşam eve gidince saat geç olduğu için yorgun düşüyorum biraz haliyle spor isteğimi erteliyorum evde. Ne yapıcam bilmiyorum, mesela bugün öğlen ekmeksiz brunch şeklinde beslendim, anneme taşındığım için o balık yapmış acıkıcam ve geç saat de yemek zorunda kalıcam:( Lütfen bir tavsiye verin eski moduma nasıl kavuşabilirim

1 Yıl önceki Eski Spor alışkanlığım ve faydalı uğraşlarım için eski motivasyonumu nasıl geri kazanabilirim?