Spordan sonra kasların gelişmesi için iki önemli besin kaynağı protein ve karbonhidrattır. Genelde proteini tavuktan, karbonhidratı pilavdan ya da pirinç unundan alırım.

Spordan sonra kasların gelişmesi için iki önemli besin kaynağı protein ve karbonhidrattır. Genelde proteini tavuktan, karbonhidratı pilavdan ya da pirinç unundan alırım.

Vitaminlerle destekliyorum, çok pilav sevmem ama güzel yapan olursa tereyaplı yerim bir tabak. Tavuk zaten olmazsa olmaz ve başlı sos ile yapıyorum. Çok lezzetli ve iştah açıcı oluyor.
tavuklar enfes görünoor
Meyve yerim ve soğuk kahve içerim genelde protein sadece vitamin hapı alırım
Kesinlikle doğru yoldasın! Spordan sonra protein ve karbonhidrat almak kasların iyileşmesi ve gelişmesi için olmazsa olmaz. Tavuk ve pilav, şahane bir klasik 👌🏻. Ben de genelde antrenman sonrası buna benzer bir öğün tercih ederim, hatta yanına biraz da sebze ekleyerek dengelerim 🥦. Yemeğin harika gözüküyor, tam bir fit tabağı olmuş 😍. Devam et böyle sporcu dostum! 💪🏻🔥
Cevap
10Cevap
Aşırı gelişme gibi bir amacım yok, o yüzden beslenmeye hiç dikkat etmiyorum, sporumu yapıp evde ne varsa onu yiyorum.
Ağırlık sporu çalışıyorum mümkün olduğunca protein almaya özen gösteririm
ben de daha yeni başladım fırsat bulabildikçe yapıyorum zaten her sabah yapıyorum ama fitness olarak yapmıyordum
Evet çok önemli gercekten
Evet de bize fazla yaramıyor çok yakıyorum
Pek etmem buna rağmen gayet iyiyim.
Ben sadece yerim
Çok değil..
Ediyorum
Evet dikkat ediyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?