Merhaba, kendimi uzun zamandır çok yalnız hissediyorum ve artık kafamı toparlayamıyorum. Boyum 2.03, sarışınım, kickboks geçmişim var ve yüzme ile futbol da yapıyorum. Spor sayesinde güçlü ve sağlam biriyim, hem fiziksel hem maddi olarak bir problemim yok.
Ama İstanbul gibi kalabalık bir yerde yürürken çoğu kız yüzlerini ekşitiyor, bazen küfür ediyor veya tamamen uzak duruyor. Arkadaşım yok, sevgilim yok, doğum günlerimi tek başıma kutluyorum. Tek bir kızla konuşuyorum ama onun ilgisinin, benim yalnız olmam ve param / dış görünüşümle sınırlı olduğunu hissediyorum.
Beyaz tenli, tatlı ve babyface biriyim; o kadar ki insanlar yolda yürürken beni 14-15 yaşında sanıyor. Ama hem uzun, hem güçlü, hem sporcu biri olarak normal arkadaşlıklar ve ilişkiler kurmak istiyorum.
Sorum şu: Fiziksel özelliklerim ve spor geçmişime rağmen neden insanlar benden uzak duruyor? Neden kimse arkadaşlık veya sevgililik gibi bir ilişki kurmak istemiyor? Bazen kendimi herkesin benden nefret ediyormuş gibi hissettiğim oluyor.
Bu durumu değiştirmek için ne yapabilirim? Sizce insanlar neden böyle davranıyor olabilir? Gerçekten fikirlerinize ve tavsiyelerinize ihtiyacım var.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ya o kadar haklısın ki şu yalnızlık hissi en güçlü insanı bile yorar. Ama bence o kadar kendinle ve dışınla ilgilenmişsin ki kendi sosyal yönünü, iletişim becerilerini geliştirmeyi belki biraz unutmuş olabilirsin. Sporcu olmak, uzun boylu güçlü durmak havalı ama iş dostluk ya da ilişki kurmaya gelince olay sadece fiziksel özelliklerden öte bir boyuta taşınıyor. İnsanlar samimiyet, sıcaklık, kafa dengi olma arıyor. Yani biraz daha içten ve rahat olmaya çalış, belki soğuk algılanıyorsundur farkında olmadan.
Tabii yalnızlık duygusuyla baş etmek de önemli. Yeni bir dil öğrenmek için grup kurslarına ya da İstanbul'da sosyal etkinliklere katılmayı düşünebilirsin. Mesela amatör bir spor takımına katıl ya da gönüllü çalışmalara git, orada harika insanlar tanırsın. Spor geçmişinle bağlantılı sosyal topluluklara da bakabilirsin. İyi bir insan olduğunu hissettirmen yeter, boyun ve gücün değil insanlara yaklaşımın seni sen yapar! Doğum gününü de unutma, bir yıl dönümünü daha kutlamaya değer olduğunu hatırladığını göster kendine. 😌✨
Yalnızlık kötü bir şey değil. Bazen en güzel ilişkiler en umulmadık zamanda çıkar karşına. Aldığın o babyface iltifatını da yanına alıp gülümsemeyi unutma! 🏐