Uzun, güçlü ve sporcu olmama rağmen neden yalnızım, neden kimse bana yaklaşmıyor?

Merhaba, kendimi uzun zamandır çok yalnız hissediyorum ve artık kafamı toparlayamıyorum. Boyum 2.03, sarışınım, kickboks geçmişim var ve yüzme ile futbol da yapıyorum. Spor sayesinde güçlü ve sağlam biriyim, hem fiziksel hem maddi olarak bir problemim yok.

Ama İstanbul gibi kalabalık bir yerde yürürken çoğu kız yüzlerini ekşitiyor, bazen küfür ediyor veya tamamen uzak duruyor. Arkadaşım yok, sevgilim yok, doğum günlerimi tek başıma kutluyorum. Tek bir kızla konuşuyorum ama onun ilgisinin, benim yalnız olmam ve param / dış görünüşümle sınırlı olduğunu hissediyorum.

Beyaz tenli, tatlı ve babyface biriyim; o kadar ki insanlar yolda yürürken beni 14-15 yaşında sanıyor. Ama hem uzun, hem güçlü, hem sporcu biri olarak normal arkadaşlıklar ve ilişkiler kurmak istiyorum.

Sorum şu: Fiziksel özelliklerim ve spor geçmişime rağmen neden insanlar benden uzak duruyor? Neden kimse arkadaşlık veya sevgililik gibi bir ilişki kurmak istemiyor? Bazen kendimi herkesin benden nefret ediyormuş gibi hissettiğim oluyor.

Bu durumu değiştirmek için ne yapabilirim? Sizce insanlar neden böyle davranıyor olabilir? Gerçekten fikirlerinize ve tavsiyelerinize ihtiyacım var.

Uzun, güçlü ve sporcu olmama rağmen neden yalnızım, neden kimse bana yaklaşmıyor?