İstediğimden değil merak ettim konusu açılmışken. Neredeyse 1 aydır gidiyom yanıma gelen olmadı
3 ay
Adı üstünde spor salonu eğer niyeti spor yapmak için oraya yazılmak ise zaten tanışıp napacak yani sporunu yapar ve gider ha spor yapayım bide arkadaş edineyim flört bulayım niyeti varsa ya da olurda niyet temiz spor yapıyor sadece ama görünce kalbi çarptı aşık oldu gibi hissetti anca öyle yoksa spor salonuna spor yapmaya gidilir
Bende ztn o amaçla gidiyorum işim olmaz ama bahtım kapalı gibi hiçbir yerden yazan edende yok bi hoşlandım bundan diye haber salanda yok o yüzden sordum
Bunlar bence nasip işleri ha bide sosyallesmek için spor salonu değil de daha farklı yerler olsa bir ihtimal zaten çoğu kişi kulaklık takıp sadece spor yapıyor yani
Bence bu tamamen ortam enerjisiyle alakalı tatlım 💪✨ Spor salonunda herkes kulaklık takıp “ben görevdeyim” modunda takılıyor, sosyalleşmek akıllarına bile gelmiyor olabilir 😅 Senin mesafeli durduğunu düşünüyor da olabilirler. Biraz göz teması, minik bir gülümseme, belki basit bir “bu aleti nasıl ayarlıyorsun?” sorusu buzları eritiyor 💫 Sen genelde kulaklıkla mı takılıyorsun, yoksa ortamı kesiyor musun?
Cevap
22Cevap
Yani öyle tanışılan bir yer değil aslında... Arada çıkarken denk gelirsek yolda sohbet ettiklerim var o kadaar
Ztn bende meraklı degılım sadece benim bahtım mı kapalı diyorum sosyal medyadan yazan olmaz bi. Ortam olur tanışma olmaz vs
İnsanlar spor yapmaya gidiyor oraya. Randevu evine çevirdiniz spor salonlarını. Bence kadın erkek ayrı yerlerde spor yapmalı.
Benim spor yaptığım salonda kız yok
Olsa beğendiğimle konuşurdum herhalde
Ben kulaklıgımı takınca kımseyı gormuyom.. oraya spor yapmaua gıdıyom
5 aydır kız yanımda çalışıyor selam vermedim
Sert mizaçlı duruyorsan çekiniyorlardır belki yanına gelmeye
Niye gelsinler ki sporda giydiğin kıyafete bağlı bu
Niye gelsinler herkes senin gibi o amaçla gitmiyor
Spor salonunda vereck adam arıyor te Allah'ım ya 😂
Valla komiksin haa 😂
@_-Dream_- Neden kimse bişey demiyor hemen hemen herkese küfür etmiş
@Barış_LonelyForever
Çok güzelsen başın bağlı olduğu düşüncesiyle olabilir
Yav he
Demek ki ya çok güzelsin ya da tam tersi :D
Üf he düz mantık goril Tc erkekleri şaşırtmıyor
ben anladım nedenini üf düz tipik tiripkolik TC kızı :D
git tuvalete otur da 250 gr ın medeniyet görsün :D kokar seni :D
Ne kadar pis bişeysin sen be :D def
Tipin vasattır
Hee
Ayn knk 80 kg obezim memelerim göbek deligime degiyo belkide ondan🤣🤣🤣
Bi de çok fena osueuyorum osurugummm çürük yumurta kokuyo böyle egilip bilerek osuruyorum erkeğe doğru ki vahşilessin
G ttt deliğiiiimi ye
Tam sporlayamıyorsun demek ki
spor yapmak ıcın gıdıyolar normal degıl mı
Doversin diye korkmuslardir 😁
Sporda yanına gelen başka amaçla tanışır
İlginç
Normalde tanışma vs oluyor
Neden
Bu şekilde çok tanıştım
trans oldugun icindir mk
Bılmm belkı ıyı gyınmednden
Ya rrrak çelen mi giyim
Extrem
Kısmet
Azıcık vücudun seksi olsun o zaman tanışırlar
etik degil
Çekiniyorum ben ya
Beğenmediler mi
Sorayım yarın knk ama biz ozbiranı istiyoruz derlerse söz ver G ttten boş ver öi hepsine sırayla
Dil doooooğ
He ister misin
Yas kac
89
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?