Zor günler yaşamışsın. Eşin hamilelik döneminde hata yapmış. Senin ilgisizliğini bahane etmiş. Ama bu bir savunma değil. Biz de aynı sıkıntıları yaşadık. Bir yıldan fazla bir süre ilişkiyaşamadık. Ama ben eşimi aldatmadım. Anladığım kadarıyla ayrısınız ama boşanmadın. Bunu yaşaman normal. Eşin bu hata dışında iyiise kopması zor olur. Ama affetmek de öyle. Kendini iyi hissetmek için kilo vermen ve özbakımına önem vermen çok güzel. Fiziki yapın iyi görünüyor Ancak, spora da alışmışsındır. Bence sporu bırakma. Pilates ile de basenlerini biraz daha a, altabilirsin. Sana bir abi tavsiyesi, eğer eşinle tekrar bir araya gelmeyi düşünmüyorsan boşanmak en iyisi. Çocuğu tek başına büyütmek zordur. Bir de, daha gençsin. Senin de ihtiyaçların var. Düzenli bir ilişki şart.
16 Yorumla
Soran2 ayHala bir aradayız, affettim ama hep aklıma geliyor eskisi gibi olamıyorum
- 2 ay
Sana hak veriyorum. Kırıpan bir vazoyu yapıştırsan da eskisi gibi olmaz. Ancak bu travmayı daha önce yaşamış bir arkadaşım. Bunu zamanla atlattığını söylemişti. Tabi bu biraz da eşinin tutumuna bağlı. Bu sürede sen de onun yaptığı hatayı yapma sakın. Çünkü o psikolojideki bazı kadınlar intikam düşüncesiyle aynı duyguyu tattırmak adına yapabiliyor bunu. İki yanlış bir doğru etmiyor. Dikkatli olmanı ve mantıklı düşünmeni tavsiye ederim.
Soran2 ayTeşekkür ederim
Soran2 ay🙏
En İyi Cevaplar
Spor konusunda 460 cevap paylaştı. Doğum sonrası 22 kilo vermek büyük bir başarı, ama asıl mesele artık o emeği korumak. Spor sadece kilo vermek için değil, bedenle zihnin dengesini sürdürmek için de gerekli. Pilates vücudu toparlar, esneklik kazandırır ama kasları diri tutmak, enerjiyi artırmak için biraz tempolu egzersiz de iyi gelir. Devam etmek, kendine verdiğin değerin göstergesi olur. Bu artık zorunluluk değil, kendinle uyumda kalmanın en güzel yolu.
01 Yorumla
Soran2 ayİstersen sana kendini çok yormayacak ama düzenini korumanı sağlayacak bir pilates programı hazırlayıp PDF yapabilirim kısmını unutmuşsun
Gidip gitmemek sizin tercihiniz, hâlâ kilo vermek istiyor iseniz gidin. Bana kalırsa kol altınızı biraz daha zayıflatmanız gerek bunun için Kardiyo ve egzersiz öneriyorum.
10 Yorumla

İlginç
01 Yorumla
Soran2 ayBu kadının omuzları ve göğüsleri daha erkeksi bence.. Özendiğim kimse yok kadını da tanımıyorum bu arada
Yapay Zeka Cevapladı
Harika görünüyorsun ve verdiğin emeğin karşılığını fazlasıyla almışsın! 👏 Spora kesinlikle devam etmelisin, çünkü sadece kilo vermek değil, güçlü ve zinde bir vücut da önemli. 💪 Pilates süper bir tercih olabilir, esnekliği ve duruşunu destekler. Ama yanında hafif ağırlık çalışmaları veya tempolu yürüyüş gibi aktivitelerle denge sağlamak mükemmel olur. Enerjin hep yüksek olsun! 🌟
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
159Cevap
Spor konusunda 392 cevap paylaştı. Birazcık daha lazım evet özellikle kardiyo çalışmalarına odaklanırsan senin için daha iyi olur
10 Yorumla- Spor konusunda 3,6b cevap paylaştı.
2 ayBeslenmenede dikkat ettin yani orasıda vardır..
10 Yorumla Pilates diyorsanız o da yeterli olacaktır
10 Yorumla
2 ayMerhaba! Bence helal olsun diyette olduğum bu günlerde keşke listeni veya nasıl yaptığını bizlerle paylaşsan yoksa işin sırrı doğum yapmak mı😂
28 Yorumla
Soran2 ayPaylaşırım ama herkesin kilosuna göre alması gereken besinler ayrı
- 2 ay
Sen kaç kilodan kaça düştün
Soran2 ay81 den 59a
- 2 ay
Ne kadar sürede
Soran2 ay3 yılda yaklaşık
- 2 ay
Anladım peki bu süreçte neler yaptın paylaşmak ister misin
Soran2 ayAralıklı oruç, düşük karbonhidrat diyeti, her gün fitness
- 2 ay
Anladım teşekkürler
2 ayVücut kitle endeksine göre, sağlık lı ve fitsin. Fazla zayıflarsan, zaafiyet geçirip, sağlığını kaybedersin.
Zaten, Türk erkekleri BALIK sever.
Biraz kilo alırsanda, çok sorun etme.
Önemli olan, senin ayna ile barışık olman.
12 Yorumla
Soran2 ayTeşekkür ederim
- 2 ay
Rica ederim. Hanım efendi.
Gizli Üye(18-24)2 ayYurtdisi mi bura. Yani oncesi sonrasi bilemem nasildin nasil olmak istiyorsun vs ama bence Şu an ki halin cok iyi boyle kal. Artik full siyah giydigin icin biraz kivrimlar falan anlasilmasi zor olabilir arka ve yandan nasil duruyor bilemem orasini tabi belli degil ama sanirim biraz da kendi dusunce ve istegime gore yorumladim, ben sahsen seviyorum ya kadinlar biraz dolgun etli olsun ele avuca gelsin dusuncesindeyim o yuzden bence cokta zayiflama
10 Yorumla
2 ayBoy kilon gayet iyi de millet senin aile yaşantını nereden biliyor merak ettim 😅 Tanınan bir üyeydin sanırım çünkü hakim birileri var🥲
11 Yorumla
Soran2 ayYorumlardan birine yazdım sonra sildim de gören görmüş 🥺
Çok güzelsin bence devam et. Pilates de yetiyor formu korumaya aslında ama fazla spor göz çıkarmaz.
11 Yorumla
Soran2 ayÇok teşekkür ederim ☺️
Gizli Üye(45 üstü)2 ayBence gayet iyi gorunuyorsun, boy kilo oranin da iyi. Spora sadece saglik icin devam et derim, daha da kilo vermen kotu olur.
Bu arada hangi sporu yaptin ve beraberinde diyet de uyguladin mi?
12 Yorumla
Soran2 ayÇok teşekkür ederim. Fitness & diyet canım.
Cevap sahibi2 aySupersin 👏
Gizli Üye(18-24)2 aySen gerçek misin olabilir mi bu? Senden gerçekten küçüğüm yaş olarak ama o kadar çekicisin ve mükemmel bir vücudun var ki anlatamam 😅. Benim yaşımdaki birini bile etkiledin diyebilirim şahsen düştüm. Evli olmasan ben direkt evlenme teklifi ederdim😅
19 Yorumla
Soran2 ayTeşekkür ederim
Cevap sahibi2 ayGençler paralel evrende ilginizi çeker miydi😂
Cevap sahibi2 ayEvli olmasan yazmışım? Doğru okuduysan umarım kadına iltifat ettim sadece
Cevap sahibi2 ayEvet paralel bir evrende eşi olmasa ve yaşım yakın olsa yürürdüm dedim gayet arkasındayım çünkü kadın çok çekici. Ha yine de ablam mıdır ablamdır
- 2 ay
Kızlar soruyor sitesinde gizli üye olaeak yorum yapan biri gelsin de bana yurusun diye bekliyordu zaten. Bu şahıs bana da yazmıştı
Cevap sahibi2 ayE yani öylesine dedim ne abarttınız ablam yaşında kadın
2 ayetmelisin güzel fiziğin olmuş onu korumak ve dhaa iyi hale getirmek için şart. 32 gibi durmuyorsun. spor milf yapmış seni kfkfkfl
12 Yorumla
Soran2 ayTeşekkür ederim
- 2 ay
rica ederim inşallah böyle devam edersin
2 ayMerhaba, fiziğin gayet güzel görünüyor, belini inceltmeyi başarmışsın, bundan sonra düzenli plates, bu fiziğini korumana yardımcı olacaktır
16 Yorumla
Soran2 ayTeşekkür ederim
- 2 ay
Rica ederim 🤗
- 2 ay
Boy kilo indeksin çok iyi, doğum yapalı ne kadar oldu
Soran2 ay3.5 yıl
- 2 ay
Oo, baya geçmiş üzerinden, yeni gebelik düşünüyor musun
Soran2 ayHayır
Merhaba ben kadın doğum uzmanıyım pilates devam kilo vermeyi bırak
15 Yorumla
Soran2 ayTeşekkür ederim
Soran2 ayHayır
- 2 ay
Vajinal akıntı varsa,
Ya, Candidiyazis tir ya da iltihap tır. Teşhis için Doktora gitmesi şart.
Sarkma ve Kararma varsa Polikistik Over Sendromu vardır. Beraberinde Menstrual Siklus döngüsü de bozulmuştur. Sancıları çok oluyordur.
Yine teşhis için Doktora gitmesi şart.
Buradan, sosyal medyadan teşhis olmaz.
2 ayAslında yeter ama bırakınca salinca vücut yumusuyor haftada 2 devam et
12 Yorumla
Soran2 ayTeşekkür ederim canım arada pilates de yapayım diyorum ama fitnessdan yoruldum
- 2 ay
Pilates daha güzel diyorlar onuda dene güzel şekil alıyormuş vucut
Gizli Üye(18-24)2 ayÇok iyi görünüyorsun, bekar kızların çoğundan fitsin şu an, ama yanlış anlama sitede Abaza çok yüzün görünen foto paylaşma derim, ve maks 27 yaşında derim
16 Yorumla
Soran2 ayTeşekkür ederim
Cevap sahibi2 ayRica ederim, nerelisin farklı bir siman var 😊
Soran2 ayBoşnak göçmeniyim
Cevap sahibi2 ayFark ettim zaten maşallah 🧿 evli misiniz
Soran2 ayDoğumdan sonra diyorsam?
Cevap sahibi2 ayÇevremde doğumdan sonra ayrılan kadınlar oldu o yüzden sordum
2 ayBence çok hoş duruyorsun ister spor yap istersen pilates farketmez
11 Yorumla
Soran2 ayÇok teşekkür ederim ☺️
Bu doğum yapmış halin mi 😅 gayet iyi bence maşallah diyelim 🧿
17 Yorumla
Soran2 ayÇok teşekkür ederim
Soran2 ayKızz
Soran2 ayÇok teşekkür ederim :)
- 2 ay
Şimdi ki nesil kızları bile yoruyor artık uslu kız çocukları eskide kaldı bence çocukların hiç biri yerinde durmuyor
Spor konusunda 308 cevap paylaştı. Plates vs yeterli aşırı ince olupta napcaksın? Boy kilo ölçüler nedir? Durum iyi gibi
14 Yorumla
Soran2 ay1.68 boyundayım 59 kiloyum
Soran2 ayTeşekkür ederim
2 ayHarika görünüyorsun kesinlikle devam et sağlığın için şart
15 Yorumla
Soran2 ayKilo vermeye yönelik mi sıkı kalmaya yönelik mi yapmalıym sence
- 2 ay
Kilo vermeye ihtiyacın olduğunu düşünmüyorum açıkçası şu an fazlasıyla iyi duruyor fiziğin böyle kalmak fazlasıyla iyi bence. Vaktin var mı?
Soran2 ayVar biraz
Soran2 ayHayır
- 2 ay
Peki
- Spor konusunda 401 cevap paylaştı.
2 ayVayyy bir baba olarak azminizden dolayı sizi tebrik ederim. Şanslı bir eşiniz var.
17 Yorumla
Soran2 ayTeşekkür ederim ama, ancak 3.5 yılda verebildim ve ben eskiden de hep bu kilolardaydım hamilelikte 20 kilo aldım aşırı derecede rahatsız hissediyordum nefes alamıyordum
- 2 ay
Azmine hayran kaldım elimde sizin kadar kilo almıştı şimdi 46 kilo. Evlat bir tane mi
Soran2 ayEvet bir kız ☺️
- 2 ay
Maşallah benimde 8 yaşında bir oğlum var
Soran2 ayAllah bağışlasın
- 2 ay
Sorularınızı hep gizlimı sorarsınız😆
Soran2 ayYüzüm gözüktüğü için gizli sordum
Bence başarılı bir kilo verme olmuş. Biçimlisin de sanki bacakları biraz daha inceltmek için 3-4 kilo daha verebilsin ama vermesen de tebrikler 😊
10 Yorumla
2 ayÖncelikle fiziğin gayet güzel olmuş. Boy kilo orantın gayet iyi, daha fazla zayıflamayıp fit kalacak sporlara yönelmelisin. Darısı benim başıma 😂
10 YorumlaGayet iyisin de bileyin farkında değilsin sanırım ya da bilerekte yapmış olabilirsin bilemiyorum
10 Yorumla
2 ayBoyun gayet güzel kilon da ideal fakat basenlerin hoş değil bence en azından ben sıfır basenli kadın seviyorum ondan belki de
10 YorumlaBoy kilo endeksiniz aralığındaysa daha fazla spora bence gerek yok
Mühim olan sağlıklı olmak ve sağlıklı kalabilmektir10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)2 ayBoy kilo ideal daha ne olsun sıkı kalmak için devam edebilirsin
14 Yorumla
Cevap sahibi2 ayBu arada bu nasıl 32 yaş?
Soran2 ayTeşekkür ederim
Cevap sahibi2 ayRica ederim baya başarılı ve özverili olmuş
Cevap sahibi2 ayEşin ne kadar şanslı ya şöyle bir güzelliğe sahip evde
Bence harika görünüyorsun tebrik ederim gayet iyi vermissin. Spora devam et derim vücudunu sıkı tutmak adına..
10 YorumlaYaşına göre çok iyisin doğumdan sonra iyi toparlamışsın 22 kilo vermek herkesin harcı değil bu dengeyi koruyabimen yeterli.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)2 ayO değilde eviniz çok güzelmiş çok modern duruyor içerisi
12 Yorumla
Soran2 ayEşim mimar
Cevap sahibi2 ayİşini biliyor demek ki iyi
2 ayEğer böyle bir alışkanlığı kazandıysan asla bırakma sonra tekrar başlayamazsın devam et.
20 YorumlaGüzel k kilo vermişsin ve iyi görünüyorsun
Bence devam et10 YorumlaLohusalık döneminde Spor ruha da bedene de iyi gelir
10 Yorumla
2 ayUygun kilolara düştüysen ömür boyu gerek yok :)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)2 ayDoğum yapmış bir kadın olarak mükemmel görünüyorsun. Devam edersen mutlaka daha da iyi olacaksın ama eğer yorulduysan çok da zorlama kendini, formunu koruman kafi.
10 Yorumla
2 aySpora hep devam etmeli insan formda kalsın diye..
Hem fiziğiniz de güzel bu arada..
10 Yorumla
2 aytebrik ederiz boy kilona göre bacaklar sanki dolgun gibi
10 YorumlaBence spordan cok yürüyüş ve diyet yap Bacakların aşırı kaslı olmaya baslamıs erkek gibi
10 YorumlaSpordan sıkılmadıysan,
Devam rutinin olsun, yaşam biçimin10 Yorumla
2 ayAşık olunası.
Evli olmasa idin elbette:)
11 Yorumla- 2 ay
Sorunda detay yok ama aşağıda evliliğn ile ilgili yorumlar vb var. Nedir tam anlamadım.
Eşim böyle benim karşıms çıkıcak yşne hamile bırakırım
10 Yorumla
2 ayBence şu an iyisin eski halin ile kıyaslayama yapamam tabi ama güzel duruyor ek olarak ev dekorasyonunu kim seçtiyse sevdim
111 Yorumla
Soran2 ayTeşekkürler ☺️ eşim seçti, Mimar kendisi
- 2 ay
Hımm güzel zevkleri varmış gerçekten ki seni tercih etmesinden belli :)
Soran2 ayYaaa 🙈☺️
- 2 ay
Genleriniz çoğaldığı için sevindim tek çocuk mu
Soran2 ayEvet bir tek kız
- 2 ay
Tebriklerr 2. Yi düşünüyor musunuz
Soran2 ayŞimdilik hayır
- 2 ay
Anladım tutmiyim daha fazla tebrikler tekrardan ☺️
Soran2 ayÇok teşekkür ederim
Soran2 ayKibarlığın sebebiyle takip ettim seni yanlış anlama :)
- 2 ay
Hahah bende başkası bişey doracak sandım sorun yok :) teşekkür ederim
Öncelikle Allah anababalı büyütsün
Gayet iyisin
Tabikide diyet spor devam.
Bol bol mekik çekmeye çalış15 Yorumla
Soran2 ayTeşekkür ederim artık kreşe gidiyor 🙈 ancak verebildim kiloları üç buçuk yılda
Soran2 ay32 yaşındayım. İkinciyi şimdilik düşünmüyoruz
Adamı önünde diz çöktürüp havlatır iyi miyim diyor bir de 😅
13 Yorumla
Soran2 ayHahashdj
Soran2 ayTamam
Gizli Üye(18-24)2 aySen şaka yapıyorsun. 32 olamazsın ya 22 hadi taş çatlasın 25 deriz buna. Normal değilsin gerçekten ne diyeceğimi şaşırdım Ha iyi anlamda normal değilsin😂
12 Yorumla
Soran2 ayTeşekkür ederim
Cevap sahibi2 ayNe güzel rica ederim ya
Abla kimse sana bu kız doğum yapmış demez ya foto fake değilse
11 Yorumla
Soran2 ayAbla mı 🥺
Spor yararli denilir ama zararlidir. Yillarca sporla ugrastim ben kemiklerimi parcaladim sonunda
11 Yorumla
Soran2 ayPilatese geçeyim
- Spor konusunda 519 cevap paylaştı.
2 aySağlam kilo almışsın ama vermişsin de tebrik ederim
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)2 ayDopumdan sonra bu formu korumak cidden güzel bir şey
12 Yorumla
Cevap sahibi2 ayGözlerimi alamıyorum 😊
Cevap sahibi2 ayEşin beğenmiyor mu böyle
Gizli Üye(30-35)2 ay59 kg durmuyorsun, 64-65 gibi aslında sporla kg verenler daha çok vermiş gözükür. Sporu bırakma, geri alırsın. Korumaya geç.
20 Yorumla
2 ayİyi kilo vermissin tekrar çocuk düşünmüyorsan bence yeterli
00 Yorumla
2 ayMuazzam olmuşsun. Bu kadar verebilmek ayrı bir başarı tebrik ederim sağlık açısından da önemli bir şey. Böyle devam ☺
10 YorumlaBence gayet güzelsiniz fiziğiniz normale dönmüş. Boy kilonuz da orantılı. Şimdi ikinci çocuğu yapabilirsiniz 😂
10 YorumlaDüzenli yürüyüş ve pilates gayet yeterli olur bence. eğer severek yapıyorsanız orası başka istediğin kadar yap.
10 Yorumla
2 ay22 kilo süper ya agır spormu yapıyon
12 Yorumla
Soran2 ayfitness
- 2 ay
İyi yaptın ya kaçtan kaça düştün
Basenler çok hâlâ devam et
Yaş kaç16 Yorumla
Soran2 ay32 yaşındayım
Hiç doğurmuş gibi değilsin🧿
12 Yorumla
Soran2 ayTeşekkür ederim artık kreşe gidiyor ancak verebildim kiloları üç buçuk yılda
2 ayBir tık daha versen iyi olur gibi
12 Yorumla
Soran2 ayBacaklardan dimi
- 2 ay
Hem bacak hemde kalça
2 ayYa boyun kısa ya kilon fazla benim boy 170 61 kilo da bacaklarım çubuk gibi oluyor sen taş çatlasa 163 164 sün ya da kilon 70 lerde başka türlü böyle durmanın imkanı yok bacakların kalın çünkü
01 Yorumla
Bence formun gayet iyi artık sadece plates yeterli
10 Yorumla
2 ayYeterli yeterli bildiğin atom bombası olmuşun
10 Yorumla- Devamını Gör (129)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Yeni Yıl
Gündem