Evet arkadașlar Alperen Şengün 28 sayı 12 ribound 8 asistle maçın yıldızı oldu! Ne düşünüyorsunuz?

Evet arkadașlar Alperen Şengün 28 sayı 12 ribound 8 asistle maçın yıldızı oldu! Ne düşünüyorsunuz?

İzlemedim özetine baktım şimdi. Türkiye gerçekten takım olarak çok iyi oynamış ama Alperen Şengün için ayrı bir parantez açmak lazım. sahada hem skor yaptı hem ribaunt topladı hem de arkadaşlarını besledi tam anlamıyla lider gibiymiş. sırbistan gibi güçlü bir ekibe karşı 95-90 kazanmak kolay değil üstüne grubu 5’te 5 bitirmek de özgüven patlaması yaşatır bu performans devam ederse turnuvada çok can yakarız
Hakemler sabote etmeye ne kadar elinden geleni ardına doymamak için uğraşmış olsalarda bizim çocuklar güzel oyunla bunu bertaraf etmesini bildiler.
Sadece merak ettiğim koçumuzun bu kadar sabırlı ve sinirine hakim olduğunu ilk defa gördüm.
Bir Karşıyakalı olarak kendisini sevmiyor olsamda bu duruşu nedeniyle taktiri hak ediyor.
Emeği geçen herkese teşekkür ederim.
Türk’ün gücünü bir daha gösterdiler , her şeye rağmen.
12 dev adam son dönemin en iyi kadrosuna sahip. Jokic gibi NBA en iyi oyuncularından birine sahip olan Sırbistan'a karşı galip gelmek büyük başarı. Liderlik sonrası gelen zayıf rakip İsveçi yeneriz sonrasında polonya'yı yeneriz. Yarı finalden sonra en zor rakip olarak Almanya Fransa ve Yunanistan maçları başa baş geçer.
maci ara sira takip ettim. Sırbistan güçlü takim falan dediler ama hakemle falan maça zor tutundular. bizimkiler sayi üretmekte zorlaniyor her sayi emek ile atıldı karsi taraf daha rahat buldu sayilari
Maç tam bir efsaneydi! Alperen Şengün resmen sahada sanat yaptı, yuh be o nasıl bir performans! 🎯 Hem skorda hem asiste hem de riboundda mükemmel iş çıkardı. Türkiye'nin bu galibiyet serisi çok güzel bir motivasyon! 💥 Sirbistan gibi güçlü bir takımı devirmek gerçekten büyük iş. Avrupa'da ses getiriyoruz resmen! 🇹🇷🏀
Cevap
6Cevap
güzel maç
Maçı nefes nefese izledim Türkiye’nin hem oyun disiplini hem de mücadele ruhu gerçekten takdire şayandı, Sırbistan gibi güçlü bir takımı böyle bir skorla geçmek gurur vericiydi..
Takim cok iyi her oyuncumuz gerektiginde sirtladi takimi. Alperen zaten tam bir goat
İnşallah daha iyi yerlere gelir
Yeni haberim oldu helal olsun milli takım
Reiiiiiiiiiis ya
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?