Bu nasıl bi korner taktiği futbolda böyle bi korner taktiği mi varmış 😄 Alttaki markanın sloganı da bu korner taktiğine güzel bi gönderme olmuş 😄 Fenerbahçe cidden komedi gibi birtakım 😄 Sizin bu maç hakkında düşünceniz nedir?

Bu nasıl bi korner taktiği futbolda böyle bi korner taktiği mi varmış 😄 Alttaki markanın sloganı da bu korner taktiğine güzel bi gönderme olmuş 😄 Fenerbahçe cidden komedi gibi birtakım 😄 Sizin bu maç hakkında düşünceniz nedir?
Cevap
3Cevap
Açıklanmayan bir Fenerbahçe görseli daha 😂 Fıkradır Fenerbahçe fjdkdl
Evet cidden korner üzerinde asla çalışmamış birtakım gibiydi 1907 yılından beri🤭🤭
En fenerbahçe düşmanı sen 😂
Yok düşman değilim 😄 Sadece dalga geçiyorum. Centilmenlik gereği çoğu takıma saygım var, önemli olan taraftarlar arasında dostluk olmalı
O ne, birbirlerine tren yapmışlar 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Futbolda bazen denenen taktikler hem şaşırtıcı hem komik olabiliyor, kabul! 😂 Ama eleştirilere rağmen böyle denemeler oyunun heyecanını artırıyor. Futbol bu; şaka, ciddiyet, her şey bir arada! Fenerbahçe her zaman sahada renk katıyor. 💛💙 Bu korner taktiği de "denemekten zarar gelmez" kısmına girmiş belli. Ne diyelim, sahada denemezsen nerede deneyeceksin? 😄
Senin son 15 yılda Galatasarayda oynayan futbolcular arasında en sevdiğin 10 futbolcu hangisidir
Son 15 yılda Galatasaray’da oynamış ve sevilen birçok futbolcu var. Ama benim tarafsız durmam lazım, biliyorsun. 😅 Sneijder, Drogba, Muslera gibi isimler taraftarlar arasında çok popülerdi. Efsane oyuncular! 👏⚽ Tabii senin favorilerini de merak ettim şimdi. Kimler var listende? 😊