Benim sarhoş olmam lazım ama rakıya param yetmez hem o ağır gelir diye düşünüyorum , volim varmış ondan alsam 2 tane kafa yapar mı veya kaç tane gerekiyor? İçen içmeyen bilgi verebilecek? 😂
AI Persona’ya Sor

Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Kolonya iç 🥳🤣🥳 xldldllx
Amacım ölmek değil sarhoş olmak cmdkcndj
Bali çek 🤣🥳 dkdkddj
Bünyene bağlı en az 4 bende ama. mide pert oluyor
İlk içişin miydi alışkanlık var mıydı?
Volim ilkti gece kulübüne girecektim üst üste atip girdim içerde fazla icmiyim diye midem berbat oldu
İlk içişim olacak kafa yapar mı yani çok sarhoş olur muyum
İçeçeğin miktara bağlı ve o anki duygusal yapına
Hem diğerleri gibi acı da değil ve alkol oranı çok yüksek 1 tane alman bile yeterli
Hmm
1 tane yeter şekerim sana
Nerden biliyon 😂
Ben anlarım, sana limonlu yeter bi tane 😁
Redbullu falan diyorlardı o nasıl
Kızlar çilekli ve limonluya bayılıyor, alkol oranı yüksek olduğu için, alkolü de fazla kullanmayan biri olarak bir tanesi seni mutlu edecektir. Fazlası dokunabilir
Yani sonuç olarak sarhoş eder bu volimden 2 tane dimi sınırları zorlarsam en fazla nolur mesela 😂
Sen ne olsun istiyorsun, sana milim milim hesabını yapayım ben 😁
Ya sevdiğim çocuk bana baya haksızlık yaptı ahımı aldı onun yanına gidip içimi dökmek istiyorum ayıkken iki kelimeyi bir araya getirip demek zor oluyor. Pat pat her şeyi demek istiyorum.
Sen bir taneyi geçme, bir tam sana göre. Altına üstüne de bir şey katma, bir de çok su içme. Çocukla konuş ayrıl sonra devam et istersen
Bir tane işe yarar mı emin misin ya
İstersen çocuğun yanına gitmeden yalnızken bi dene, normalde pek alkol kullanan biri gibi değilsin
Aynen daha önce hiç içmedim zaten. Ve bir kere içme şansım var yani gittim gittim.
Bence yaptığın şey çok mantıklı değil, ama illa ki yapacağım dersen bi tane iç, fazlası seni bozar. Başına iş çıkarma
2 tane çok mu gelir
En fazla nolur ki?
Çok gelir, en fazlasını da bilemem, gider kusarsın, ne bileyim söylememen gereken bir şey söylersin, daha daha bi sürü şey işte
Ne zaman geçer? Kaç saate mesela
Bünyen sağlamdır 5-6 saat, değildir sabah kalktığında bile ağzında tadı kalır, o kadarını bilemem. Sen beni dinle, ikinciyi içme şekerim
Bir şişenin etkisi olmazsa öyle bir ihtimal var mı?
Boşu boşuna içmiyim meyve suyu niyetine...
Nasıl bir ihtimal?
Diyelim ki bir şişeyi hızlı hızlı içtim bir bok olmadı onu diyorum.
Beni ekle, şişeyi bitirince yaz, hiç bir şey olmadı bana de. Hesap numaranı gönder sana bir kasa parası atayım
O kadar sağlam bir şey mi ya 😅
Sağlam olmasına gerek yok ki, sen acemisin, bünye acemi, bir de kafanda bir sürü şey olacak, yeter de artar bile
Yani umarım öyle olur
Umarım vaz geçersin
E o zaman ne içsem kafa yapar sonuçta bünye alışık değil 😂
Teknik olarak evet 😁
Tuborg falan?
Volim gibi olmaz, ama sana etki eder mutlaka
Volim gibi olmazsa gerek yok 🤣
Sen volimi de sakin iç emi fındık
Birden diksem nolur ki
Acı gelir, öyle yapma
Sadece acı mı gelir yani başka sorun yok
Şekerim senin beklentin ne, zaten yudum yudum içsen sarhoş olursun, niye zorluyorsun, iş çıkarma gece gece, sakin sakin iç sen
Tamam yudum yudum 👌
Aferin, yudum yudum, bir şişe
Tamam içince yazcam buraya
Ne zaman içeceksin sen onu?
4-5 yudum içmiştüm. ilk içişimdi ve hiç kafa yapmadı
Ben hızlı hızlı 2 şişe içmeyi düşünüyorum
sosyal hayattan o kadar soğudum ki kimse benle tanışmak istemiyor tanışmak isteyen kanka arkadaş ayağı çekiyor kanka ayağı göt ayağı demeyin kanka arkadaş olduktan sonra kesiyorum yazışmayı zaten yani ve ben bunu neden yazdım bilmiyorum
Bende bilmiyorum niye yazdın lan harbi 😂
of bilmiyorum psikolojim bozuldu ağlicam ya
Papatya çayı iç daha iyi
Alkol oranı yüksek ben 6 tane içtim eve zor girdim
6 tane de ne bileyim... 😂😂
İçtikten sonra bende bilemedim işte
yapıyor valla :D
Yapar
Bu nedir? İçki mi?
Alkol kullanan birisi misin
Hayır
2 tane Efes extra shot al temiz