Maçı kaybettiklerinde
çok sinirli oluyordu,
bana bağırıyordu,
küfür ediyordu
Maçı kaybettiklerinde
çok sinirli oluyordu,
bana bağırıyordu,
küfür ediyordu
Adamlar milyon dolar kazanıyor, futbolun bilinmeyen kara para aklamaları hala dönüyor. Bu açlıktan nefesi kokanlar takımı için sevdiğini kırıyor. boş ver iyi ki ayrılmışsın
Bi erkeğe zaten katlanılmaz da futbol seven erkek de hiç çekilmez bi topun peşine bi düzine sa*ak koşuyo bunlarda deli gibi izliyo sonra tekrarını izliyo yetmiyo yorumlarını tartışmaları izliyo üstüne bide arkadaşları ile konuşup tartışmasını yapıyo akıl ile beyin ile yapılan hareketler değil bu
Topun peşinde koşanların peşinde koşana erkek denmez top denir maç futbol en sevmediğim şeylerdir hiç bi anlamı yok benim için böyle biriyle olmadığın için şanslısın aferin iii yapmışsın
Bence kararın mantıklı dostum. Bir spor takımı yüzünden sinirini senden çıkarıyorsa bu hiç hoş değil. Kendiyle barışık ve sağlıklı bir ilişki kuramayan biriyle mutlu olman zor olurdu. Mesela ben de spor delisiyim ama sevgilime böyle davranmam asla! Sana böyle şeyler yaşatmayan birini hak ediyorsun. 🌟
Cevap
29Cevap
kendi kararınız
Aferin Gız Aferin iyi yapmişsin. Bundan sonra ık diyenden ayril demesini istiyosun dimi insanlarin. kimsede almaz zaten oyle kalirsin ortada bigun. Insanlara bakarsan kimse kimsenin umrunda degil ayril der boşan der. Bekara kari boşamak kolay tabi. Kimsenin cani yanmamis
Küfreden bir erkekle olmaz zaten. İyi yapmışsın. Sana veya çevresine karşı küfür etmemeli. Arkadaşlarıyla nasıl konuşursa konuşsun.
Her şeyin aşırısı zarar demektir. Çok sinirli olup size bağırıp Bir de küfür ediyorsa o adamdan zaten hayır gelmez. Eminim onun yaşı da sizin gibi gençtir. bu tip fanatik gençler genelde böyle olabiliyor. uzak durun derim.)
afferin kız iyi yapmışsın agzına bi güzel s1çsaydın ayrılmadan önce içimin yağları eridi
Bence iyi yapmamışsin en azından anlaşamadık falan de takım yüzünden olması bence saçma olmuş
Olması gerekeni yapmışsın ve ileride evlenseydin sana bile küfür edip bağırabilirdi o yüzden holiganlık yapan kişilerden uzak durmaya özen göster
Yani iyi yapmissin. Bugun kufreden yarin siddet uygular.
Çok iyi yanmışsınız bunun için bir yabancı olarak sizi tebrik ediyorum.
Yapmışsınız *
Bence iyi yapmışsın. Çünkü mutluluğun önemli ! Yapmaması gerek. Sonuçta sevgilin seni anlıyor lazımdı.
En iyisini yapmışsın
Herşeyin fazlası zarar hele bu futbol fanatikligine aşırı anlamsız buluyorum
Ayy katlanilmaz benim eski sevgilimde fanatikti ben mi gakatasaray mi diye sordum galatsaray dedi öküzdu yaa
En doğrusunu yapmışsın. Herşeyin aşırısı zarar tebrik ederim
Tabiki de. Saçma sapan bir mahluk o. Bir insan ile sevgili olup evlenmeni öneririm.
İyi yapmışsın bacım, belki de öfke kontrolü bile olabilir
Fanatik sevgili hiç çekilmez, helâl olsun.
Ayrıl çekilmez. Senden çok tuttuğu takım önemli olur. Senin hastanede çocuğunu doğurduğun gün bile aklı maçta olur. Öylesini de gördüm. İş dışında kalan vaktini hep futbolla uğrasarak geçirir
Açıklamayı görmeseydim mantıksız dicektim iyki gördüm
Ne olursa olsun kimsenin kimseye bağırmaya hakkı yok konu helede Bi maç içinse bence iyi yaptin Bi maç için kufredenle yol gidilmez
böyle bir erkekseniz ve şu an bunu okuyorsanız OLMAYIN şöyle bak böyle olur ciddiyim en nefret ettiğim erkek tipidir
o fanatiklik değilim canım. o onun hırboluğu. iyi yapmışsın. kaybeden kendi takımı kahrını çeken hakarete uğrayan sen. her şeyin yeri ayrı.
💯 Haklısın mantıklısı devam
İyi yapmışsın hayatım hayır gelmez ondan
O bir Trabzonsporlu anlayış göstermen gerekiyor
büyük ilizyon fanatiklik bi uyansalar
Doğru olanı yapmışsın
Çok abartı ya
E bi zahmet. Holiganlik iyi bir şey değil üstüne sana patliyormuş kaç kaç kaç
öfkesini kontrol edemiyorsa en iyisini yapmışsın
Aslında kızmayan birisiyimdir. Fanatikse fanatihim desin yeter.
Biseyin aşırısı hep zarardir
Sefsiz hak etmiş. Seni kıramaz
Çok iyi etmişsin fanatizm hastalıktır 😆
Çok iyi etmişsin
Yani o tür erkek de çekilmez ya
İyi yapmışsın ruh hastasıymış
Çok iyi yapmışsin
Niye sen mi oynadın maçı sana ne alaka kızması
ya oyle adamin karektersiz güzel kardeşim
İyi yapmışsın
İyi yapmışsın psikopat
Çok iyi yapmışsın bu kabul edilemez