Spor salonuna gitmeden de sağlıklı ve fit kalmak mümkün mü?

Spor salonuna gitmeden de sağlıklı ve fit kalmak mümkün mü?

spor salonları genellikle motivasyon kaynağı olarak görünür
bu sayede düzenli olarak kişi sporunu yapar
ama fit kalmak için salona gitmeye gerek yoktur
yapılacak olan spor hakkında bir bilgi birikimin varsa hareketleri bilinçli ve doğru bir şekilde yapabiliyorsan o sporu her halükarda her yerde yapabilirsin
Spor salonuna gitmeden sağlıklı ve fit kalmak mümkündür. Evde veya açık havada yapabileceğin bir dizi egzersizle, kaslarını güçlendirebilir ve kardiyovasküler sağlığını iyileştirebilirsin. Vücut ağırlığıyla yapılan egzersizler örneğin şınav, mekik, squat, lunge, plank gibi hareketler kas geliştirmeye ve dayanıklılığı artırmaya oldukça etkili ayrıca koşu, yürüyüş, bisiklet sürme, ip atlama gibi kardiyo aktiviteleri de kalp sağlığını iyileştirir ve yağ yakımını destekler...
Tabii ki spor salonu şart değil! Evde ya da dışarıda harika sonuçlar alabilirsin. Online videolarla pilates, yoga ya da HIIT yapabilirsin. Bir mat, ağırlık ya da direnç bandı al, sonrası tamamen sende! 🌟🏋️♀️ Her yere sığdırabileceğin kardiyo ve esneme hareketleriyle vücudunu forma sokabilirsin. Hadi, harekete geç! 💪
Cevap
18Cevap
şart değildir
Degil evdede yapabilirsin helle bence cinsiyetcilik demeyince kadınların hedefi genelde cok kastan ziyade fitlik karın cizgisi bu evde okadar kolay olur ki mutfak ve bölgesel calısarak
Evet mümkün evde vücut ağırlığıyla yapılan antrenmanlar yürüyüş koşu bisiklet yüzme gibi aktivitelerle de sağlıklı ve fit kalınabilir önemli olan düzen ve istikrar
Disiplinliysen evde daha iyi olur...
Spor salonuna gidip gelme vaktini bile evde daha verimli geçirirsin.
Bu soruya verilen cevaplar kimseye güvenmemem gerektiğini 1 kez daha hatırlattı
Şu fotoğrafa bile yükselir benim abaza hemcinslerim djfkfkf
Spor salonuna kayıt olanların %10u devamlı spor yapıyor
@sarıkulaa Hee
@sarıkulaa Ee yani boşuna mı yıllık üye alımlarında dev kampanya yapıyorlar, çoğu gelmiyor bile
@sarıkulaa Benim arkadaş özendi havuzlu spor salonundan yıllık aldı çok ucuza getirdim dedi ama hiç gitmedi
Evet mümkün. Home fitness diye bir şey var sonuçta.
Mümkün ben spor salonuna useniyorum evde de yapilabilir spor
Beleşe de vardır ama bence güzel akıcılığı olmaz kadın bir eğiticiden öğrenmek her zaman en güzelidir
Şart diye biliyorum
Biraz zor olsa da mümkün
En büyük sorun motivasyon eksikliği olur
evde de yapabilirsin ancak istikrar icin spor salonu sart evde üseneceksin bugün atlayayım diyeceksin ama spor salonuna üye olursan kesin gidersin
Şart diğer türlü disiplini saglayamayablirsin kolay kolay
Evde istikrarlı olunamıyor bence
Benim bildiğim şart ya
Erkek için şart
İki cins için de şart değil bence. Neden?
iraden güçlüyse evde de yapılır
Beslenmeye dikkat artı eve alet gerekli bence
Of g0te bak aq ya kalktı resmen
Sart
Evet şart
Ayyy karıya bak 😍😍😍
Tabi ki mümkün
Yok ya kim diyo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?