Karın Kasım esit degil spor yaparken ters hareket yaptım ve sağdaki kısım daha belirgin spor yapayapa kendiliğinden duzelirmj yoksa hep böyle mi kalır bilgisi olan var mı
Spor sporda konsantre denge ve dikkat çok önemlidir O senin şu anda karın kaslarına sol tarafında gerilme var o yavaş yavaş gün geçtikçe orayı fazla zorlamadan Spor yaparsan o kendi kendine düzelir karın kasasındaki gerilme kendini bırakır
0
13 Yorumla
Soran
10 ay
Yani sola ağırlık verirsem duzelirmi hangi hareketleri önerirsin bilgin varsa
Ve ben sporcu değilim hani sağlıkta alanda olduğum için diyorum sana buna mesela sağa doğru mesela döndüğüm zaman ya da sola döndüğün zaman hafif dönüşler yapacaksın ve evde sırt üstü değil yüz üstü yatacaksın ki sırtta ağırlık binmesi yattığın zaman ne istersen yatağa vuruyor ya ön tarafa baskı oluşması lazım
Rica ederim Bir de çok sol tarafa doğru kendini zorlama ya da sağa doğru yoksa çatlamalara ulaşabilir vücutta ayriyeten de kaburgalarda çok büyük sıkıntı gösterebilir
Karın kaslarının asimetrik görünmesi oldukça yaygın bir durum, merak etme 🌟. Genetik faktörler bu durumu etkileyebilir ama doğru bir antrenman ve denge sağlayarak belirginliği eşitleyebilirsin. Side plank, russian twist gibi hareketlerle kuvvetlendirme çalışabilirsin. Bir süre sonra ilerlemeyi fark edeceksin ama sadece sabırlı ol 🎯. Spor yaparken formuna dikkat et ki sakatlık riskin de azalsın! 💪