Eşin geç gelmesi?

Eşimin bi erkek dostu var yıllardır hatta öyle samimilerki diyorum karısı o yani o derece beni bırakır onu bırakmaz öyle değer veriyor oda evli yeni cocuguda oldu Zor zamanlarında yanında oldu birbirlerinin yani kıskanmıyorda değilim ona verdigi degeri. kendimi arka planda hissediyorum hep arada buluşuyolar oturup 2 3 bira icer dostu saat 6 da bulusurlar akşam 23.30 da eve geldi normal mi bende kızdım evin yolunu buldun aferin gibi laflar ettim oda giriş çıkış saatlerimi mi yazmam lazim dedi. Eve geç gelen arkadaş ayağı olan eş istemiyorum çok büyük sorun yapıuorum eşimde bunalıyor cidden sorun kimde bilemedim. Orta yolu bulamıuoruz. Ben esirin miyim gibi laflar ediyor.

Güncellemeler
+1 yıl
Akşam 23.30 da gelmesini çok mu abartiuorum kizarak eşimde bunaliyor bisey yaptiklari yok ama oturup dertlesiyolar.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadasiylada tartistik eşimle oturur icerlerdi şu an icin eşim kullanmiuor ama o iciuo bu yaninda oturuyo dertlesiyolar kafa dagitiyolarmis. Arkadasi yuvan yikilcak cok ustune gidiyosun diyodu yuvami dusunuyosan niye kendini geri cekmiyosun diyodum ama asla ayrilmadilar naptiysam cok buyuk kavgalarda oldu eşim asla dusuncelerime önem deger vermiyor sadece beni bunaltiyosun diyo ona gore normal ama bana gore gec gelmesi sıkıntı.
Eşin geç gelmesi?