Merhaba 10 senelik evliyim eşim eve çoğu zaman geç geliyor. nerdesin diye sorduğumda işten geç çıktım diyor fakat ben öğrendim ki sürekli bi yerde durup içiyormus. baska bir kadın olduğunu düşünmüyorum fakat aklıma başka bişey de gelmiyor ne olabilir fikre ihtiyacım var
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aile & Toplum konusunda 962 cevap paylaştı. Genelde uzun süreli evliliklerde olan bir problem bu eşler artık birbirini anlamayı bırakıp monoton bir ilişki içerisine girmeye başlıyorlar sohbet etmek lüks kaçmaya başlıyor daha sonra ilişki içerisinde olan düzen bozulmaya başlıyor erkek kendine ufak tefek maceralarda buluyor kadın ise evliliğin ilk yıllarında olduğu gibi heyecan haz ya da biraz ilgi istiyor, ve çözüm aslında çok basit konuşmak her şeyi ele alıp sakince konuşabilmek eğer güzel bir sohbetin ardından tatile gitmeyi teklif ederseniz sorularınız çok daha çabuk bitecektir.
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklısınız ben çok konuşmayı denedim ama inanın konuşmaya kapalı bir insan seni seviyorum dediğimde başlarım sevgine vs küfür ediyor
Yoksa bunları çoğu kez aynen dedim sizin dediğiniz gibi
Soran+1 yılArtık yapmadığım bı o kaldı bu gidişle konuşcam
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim
En İyi Cevaplar
ya adam 8 9 gibi eve geliyormuş taktığın şeye bak. birileride yok caus programı bilmem ne. ya bu kadınlar ı anlamak gerçekden zor aynı şey size yapılsa elli dereden sı getirirsiniz. salın biraz erkekleri ya. seni seviyorum demiyorsa demesin arkadaş zorla seni seviyorum denirmi ya. memnun değilseniz boşanırsınız kimse kimseyi değiştirmeye kalkamaz bu çok kötü bişi
013 Yorumla
Soran+1 yılPeki şöyle sorayım size
Bana hiçbir şekilde izin vermiyor benim sosyal yaşantım yok yani herşeyi ben yapıyorum çocukların sorumluluğu evin sorumluluğu bende
Yapılacak alınacak gidilecek ne varsa bende. o istediği zaman dışarı çıkar içer gelir gezer gelir
Siz olsanız bunalmazmisiniz
Ve bu durumda olsanız eşinizin davranışı böyle olsa ne tepki verirsiniz
Soran+1 yılHaklısınız belkide bazen insan düşünüyor bu durumlarda bı çare yok ya belkide çözüm buluruz gibi düşündüm
Soran+1 yılÇok mantıklı tam bu şekilde demediysem bile bu mesajı vermek istemisimdir ama tekrar konuşacağım
- +1 yıl
Sizin açınızdan değerlendirecek olursam yüzde yüz haklısınız. Ben de aynı tepkiler ile karşılaşıyorum ve eşim haklı. Yıllardır yurt dışında çalışıyorum bu bahsettiğiniz bütün sorumluluğu kendisine yüklemiş durumdayım. Ve en önemlisi çocukların sorumluluğu , gerçekten çok zor bişey. Verdiğiniz tepkide kesinlikle haklısınız. Sanırım bu konu da belki sizden bazı konularda görüş ve öneri almam gerekebilir.
- +1 yıl
Sizin açınızdan değerlendirecek olursam yüzde yüz haklısınız. Ben de aynı tepkiler ile karşılaşıyorum ve eşim haklı. Yıllardır yurt dışında çalışıyorum bu bahsettiğiniz bütün sorumluluğu kendisine yüklemiş durumdayım. Ve en önemlisi çocukların sorumluluğu , gerçekten çok zor bişey. Verdiğiniz tepkide kesinlikle haklısınız. Sanırım bu konu da belki sizden bazı konularda görüş ve öneri almam gerekebilir
- +1 yıl
bir kadın akşam dokuz gibi içip eve gelse ve bunu alışkanlık haline getirse o zamanda salın bu kadınları diyecekmisin
- +1 yıl
@Kızılımmmmmmm Tabiki de hayır , demeyeceklerdir
Soran+1 yıl@Kızılımmmmmmm klişe bir söz kadın yapmaz diyorlar öylede yapanlar var ki
Soran+1 yıl@vayvaygidi elimden geldiğince yardımcı olurum fakat insanlar çok farklı bazısı olur fazla ilgiden simarir bazısı olur o ilginin kıymetini bilir
- +1 yıl
Evet katılıyorum , ayrıca fazla ilgiyi kaldıramaz bazıları şımarmanın dozunu da kaçırabiliyor
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
19Cevap
+1 yılbence geldiginde güler yüzle karsıla biraz kahve yap güzel biseyler anlat sarıl felan bi kac hafta böyle yap düzelır belki
014 Yorumla
Soran+1 yılNeler yapmadım neler inanın yapmamış olsam hemen denerdim
- +1 yıl
konusmaya calıs anlatması icin güzelce konusmaya calıs yoksa iş kötüye gidebilir
Soran+1 yılBu konuda konuşmuyor ben içerim hep içerim falan diyip kapatıyor konuyu
Yani 1. sirada hayatında diyebilirim- +1 yıl
tamam gel evde iç ben sana mezenı hazırlayım de iç de bisey demiyorum de
Soran+1 yılBunu dedim tekrar söyleyeceğim
Soran+1 yılÇoğu zaman derim haftasonu rakı balık yapalım mı diye ya da 2 bira al beraber içelim. diye
Belki bazı arkadaşlar kinayacak beni ama ben onada uyum sağlarim ortam sağlarım bu farklı bir durum adını koyamadigim- +1 yıl
hayatım evde iç de ne içiyosan hem ucuza gelir de arabası varsa kaza felan yaparsın de gel evde iç rahat rahat esofmanlarını giy de ben kahve yaparım sen ickini icer ben kahvemi icerim karsılık de
- +1 yıl
eger bu teklifini kabul etmiyosa senden bunalmıs dısarı kacmak isitoydur ya da baska birisi vardır söleyim baskada bi insan evinde niye icmesin yoksa
Soran+1 yılPeki neden bunalir bir erkek herkey çok iyiyken
Eve gelince espri yaparım sırf gülsün diye
Masaj yaparım kendimce biraz olsun yorgunluğunu atsın diye
Neden bunalir bir insan aklım almıyor- +1 yıl
degisiklik arar farklı ortam olur sevgisini kaybetmistir düsündügü biri vardır neticede sorun var belli yatak odanız nasıl
Soran+1 yılAnladım
Yok o konuda hiç sıkıntı yok şu an için- +1 yıl
oda olursa ozaman tehlike canları calar söleyim ama dedigimi yap yok tepki vermesse biraz ilgilenme uzak dur rahat bırak kafasını dınlesin biraz
Soran+1 yılTeşekkür ederim
şu an için biraz uzak durmayı deneyeceğim bakalim ne olacak- +1 yıl
dedigim gibi bi konus birlikte icelim teklifini yap bi sonra uzak dur biraz
Aile & Toplum konusunda 443 cevap paylaştı. Çözemedigi bir derdi sıkıntısı vardır onun yanında olduğunu ve ona her konuda destek olacağını hissettir
09 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar sevdiğimi yanında olduğunlmu söylesem tamam diyip kesiyor
Sanki evden başka herr yerde mutlu
Soran+1 yılTabiki çoğu kez konuşmayı denedim fakat içki konusunda net yani bırakmam diyor
Eve hep 1 saat 1.5 saat geç geliyor
Soran+1 yılBelki daha fazla
Soran+1 yılEvet 2 çocuk var
Ben ona eşlik de ederim çoğu zaman
Bu farklı bişi ismini koyamadım ama
- Aile & Toplum konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılHatayı kendinde ara Bi adam durup Bi yerde içiyorsa derdi sıkıntısı vardır cozmesinde yardımcı ol. Hemen suçlayıp başkası var mı diye yüklenme
04 Yorumla
Soran+1 yılEvde huzur anlamında bir sıkıntı yok elimden geldiğince güldürmeye her anlamda yardımcı olmaya çalışırım maddi olarak ta bir sıkıntısı yok
- +1 yıl
Bunu birde eşinden duymak lazım kendine laf kondurmaman gayet normal ama suçluluk psikolojisini iyi bilirim hemen savunma mekanizması harekete geçer. Şuanda olduğu gibi
Soran+1 yılEğer öyle bişi olsaydı erkek durmazdi diye düşünüyorum kadın bir nebze mücadele eder ama erkek mutlu olmadığı yerde durmaz daha doğrusu mutlu olmadığı insanla devam. etmez
- +1 yıl
Çocuk varsa durur
+1 yılHe hemmmen yok bir kadın de. Varr varr miss gibi kari var inkar etme canim
02 Yorumla
Soran+1 yılPeki erkek mis değilse yine olur mu
- +1 yıl
Nasil yanii. Ha kocan yakisikli degil onu mu demek istedin.
Aile & Toplum konusunda 7b cevap paylaştı. Bazen yoklama yapa bilirsin ama şüphelenmediğine göre sen bilirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılGecikince aradığımda geliyorum diyor ya da bağırıyor işim var kapat. diye
- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılKendi içinde yaşadığı sıkıntılar olabilir onunla konuşmaya dinlemeye çalış...
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok konuşmaz anlatmaz
Sorduğumda yok bir şey diyip kapatıyor konuyu- +1 yıl
İçine kapanık biri demekki seni kendi dertleriyle sıkmak istemiyor...
Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Belki yalnız kalmak istiyordur tek başına bişeyleri oturtmaya çalışıyordur kafasında
01 Yorumla
Soran+1 yılBunu da düşündüm fakat çok sık olmaya başladı
derdimi var acaba, yoksa gizli alkolikmi. eve geç geldiğinde alkol kokusu almıyomusun
06 Yorumla
Soran+1 yılDerdi olduğunu sanmıyorum cunku her anlamda çok iyi bir yaşantısı var
İçkiyi normalde de kullanır tabi git gide artti
Soran+1 yılBağımlı ne yazıkki akşam geç geldiğinde sorunca işten geç çıktım diyor
Soran+1 yılKalmadı ki zaten artık çocuğum bile anne boşan diyor 😔
+1 yılSürekli bir yerde içiyor ve eve geldiğinde sen alkol kokusunu almıyorsun buda ilginç.
014 Yorumla
Soran+1 yılHayır normalde de içki içer ve ben evde içmesine müsade ediyordum o konuda gizli bir durum yok ben neden geç geldiğine takılıyorum
- +1 yıl
Evde içmesine müsade ediyordun yani ne Diim illa senle sorunu vardır ondandır önce kendini al ele kendine bak kendinle konuş kendini eleştir eksiklerini sonra cemkir.
Soran+1 yılSürekli gülümsemesi için ya da mutlu olması için çabalıyorum ben başka ne gibi bir şey olabilir sizce
- +1 yıl
İlişkinizi gözden geçir empati yap onun yerine koy kendini kendini eleştir. Eksiklerini düşün tamam bir taraftan bu şekilde davranıyorsun ama ya bunaltiyorsan ya bu şekil olmasını istemiyorsa sonra al karsina konuş her şey konuşarak çözülür.
Soran+1 yılOnu da yaptım ama sanki daha bı rahat oldu yani bu kadın da birşeyleri çözmeye çalışıyor değil de daha da rahatladım der gibi
- +1 yıl
Sonra bakıyorum evde içmesine müsade ediyorum vs diyorsun rahatsız okurcasına. Bu insan ağzı ile içip keyfini sürüyorsa sarhoşluk yok ise taşkınlık yok ise bunun zararı ne? Bende içen bir insanım disaridada içerim evdede içerim. İckime kimse karışamaz.
- +1 yıl
Kendinizde arayın derim sorunu kimse. mukemmel. degildir. sana doğru gelen ona doğru değildir. Dışarıda içiyor diye de hemen başkası var vs olayı çok yanlis düşünce.. siz bu şekilde davranıyorsunuz dışarda içme olayıni saklamasi gayet normal
Soran+1 yılÇok kavgamız oluyor desem. kendini kaybediyor desem
Bende içerim ama dozunda ama sürekli değil bu dediğim durum sürekli oluyor- +1 yıl
Kendini kaybetti size bir zarar vermedinise kimseye karismiyorsa illa vardır bir sorunu. aklini kurcalayan bunaltan bir durum. Kavgada o halde eve geldikten sonra sizin cikislariniz ile başlıyorfur. Bırakın içsin ses etmeyin
Soran+1 yılSes etmiyorum. fakat. cocuklara bana küfür ediyor bağırıyor bu da ister istemez üzüyor insanı
- +1 yıl
Kimi insanın önüne gecemezsin öyle ise hoşnut değil isen düzelmiyor ise ayrilacaksin
Soran+1 yılAkıbet onu gösteriyor üzülüyorum ama bende çok yoruldum
- +1 yıl
Hayat ne gitirip ne götüreceği belli olmuyor... Tanrı yardımcın olsun.
Soran+1 yılAminn Çok teşekkür ederim
Gizli Üye(25-29)+1 yılTelefonu iPhone ise bul uygulamasında eşleştir kendininkini nereye gittiğini görürsün hep, bi eve mi bi otele mi ve ya mekana mı 😊
11 Yorumla
Soran+1 yılNe yazıkki değil yoksa baktım o tür programlara
Casus yazılımlar var o da sıkıntı 😬
- Aile & Toplum konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılEve gelince içtigini anlamıyor musun? Bu rahatlık nerden geliyor diye bir dürt sen o kendine gelir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyani başka bir kadın olmadıgını dusunuyorsan içiyordur o zaman apaçık kaçta geliyor eve?
07 Yorumla
Soran+1 yılİşten çıkış saatinden yaklaşık 2 saat sonra mesela 7 de çıkıyor eve gelmesi 9 u buluyor belki daha geç 12/1
Cevap sahibi+1 yılhersey olabilir o zaman sana karşı yaklaşımı nasıl peki eskisi gibimi? bende evliyim anlarım
Soran+1 yılBen artık çok konuşmuyorum o anlatıyor bazı şeyleri ama bazen işte
Bana yaklaşımı şöyle cinsel anlamda arttı
Ama içinde çok bağırıp çağırır hepimize
Cevap sahibi+1 yılhepinize derken mesela? cinsel olarak artısı vardır her erkek azgındır ama sizide mutlu ediyor mu yoksa sadee kendını mı düşünüyor
Soran+1 yılÇocuklara bana
Yeri gelir komsulara
Cevap sahibi+1 yılenteresan bir adam yani detaylı anlatmak isterseniz ve fikir sunmamı isterseniz dinlerım cunku benımde problemlı evliliğim var tecrübeli oldum bun konularda artık isterseniz gizliden çıkıyorum dm den yazabilirsin?
Cevap sahibi+1 yılsizde dilerseniz tabi.
+1 yılYalnız kalmaya çalışıyor kendisi ile , kafasını illaki meşgul eden bişeyler vardır
02 Yorumla
Soran+1 yılO da olabilir haklısınız
- +1 yıl
Yanlız kesinlikle , ne olursa olsun sizinle oturup konuşmalı her ne varsa kafasında. Beraberinde mutsuzluğu getirir bu durumlar. Ve yine kesinlikle evlilikte bencil davranılmamalı , her sorumluluk paylaşılmalı.
+1 yılZor durum neden içiyor evliliğn nasıl gidiyor
02 Yorumla
Soran+1 yılAz içiyordu artık sarhoş olana kadar içiyor
Evliliğimiz güzel yani sürpriz yaparım kendime bakarim ama olmuyor daha- +1 yıl
Olmuyor belli içmesi kötü duurm
Güven duygusu bozulmuş bence biraz uzaklaşın
02 Yorumla
Soran+1 yılBunu uzun süre yapabilirsem iyi dönüş alacağımı düşünüyorum
Arkadaşları ile vakit geciriyordur
01 Yorumla
Soran+1 yılZaten gittiği zaman ben bişey demiyorum
Ama bu onların dışında bı durum yani haftada 2 kez arkadaşlarıyla buluşuyorsa 3 gün de o ne yaptığı belli olmayan yerde duruyor arabada 1/2 saat
+1 yılkokusundan fark etmiyor muydun
010 Yorumla
Soran+1 yılİçki kullanıyor ama neden sabit bir yerde içme gereği duyuyor ve yalan söylüyor bunu anlamıyorum
- +1 yıl
sen tepki gösteriyorsan ondan gizliyordur
Soran+1 yılEvde de içiyor ama
- +1 yıl
içmese daha iyi değil mi
Soran+1 yılTabiki daha iyi fakat eninde sonunda içecek ise evinde içmesi kötünün iyisi diye düşündüm
- +1 yıl
bence de öyle önce sadece evde içmesini sağla sonra bıraktırmaya çalışırsın
Soran+1 yılÇok konuştum bu durumu seni birakirim içkiyi bırakmam dedi
- +1 yıl
amatem e götür
Soran+1 yılOnun için kendi rızası gerek diye biliyorum
- +1 yıl
Tabi ikna etmek sana kalmış
Aile & Toplum konusunda 15,8b cevap paylaştı. adamı nasıl bezdirdinse adamın eve gelesi gelmiyo
04 Yorumla
Soran+1 yılBu konuda pek katılmıyorum size çok fedakâr bir insanım. illaki herkes 4 4 Luk değil. ama
Soran+1 yılBunu çok yaptım ama yine denerim
+1 yılseks yapiyordur
04 Yorumla
Soran+1 yılPek sanmasam da ihtimaller dahilinde
- +1 yıl
Ne olacak böyle...
Soran+1 yılDüşünmekten psikolojim bozuldu
- +1 yıl
Konusalim mi biraz...
Sana ilgisi nasıl cinsel yaklaşımı filan
04 Yorumla
Soran+1 yılO konuda hiç sıkıntımız yok