Hiçbir şekilde hamur işi şeker falan kullanmıyorum spor yapıyorum 2 litre su içiyorum ama vermem gereken 8 kilo var bana hızlı yağ yakan çay falan söyler misiniz örneğin bu 8 kiloyu 1 ayda verebilir miyim?
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
MErhaba öncelikle şu kilo algsını bir kafanızdan atın.. Çünkü ben bundan 3 sene önce 65 kiloydum ve kocca bir göbeğim vardı.. şimdi 72 kiloyum gayet fit bir vücudum var ve sixpack lerim az çok seçiliyor. Bu neden böyle dersen vücut yağ oranı var. Sen şimdi eğer beslenmeni gerektiği şekilde yapmazsan sürekli kısar üstüne cardio yaparsan bu sefer ne olacak tahta gibi bir popo , incecik altında deri sarkan bir kol. düşük omuzlar olacak.. Eminim bunu istemezsin. Ama ben sana yapman gerekeni söylycem.. Öncelikle vücudunun kesinlikle ihtiyacı oolan 3 besin türü var.. Yağ karbonhidrat vede protein.. BUnlardan birisini eksik alırsan sağlıksız olursun görünümde çirkinleşir. Karbonhidrat dediysekte gidip makarna hamurişi ekmek değil. Tohum yiyeceksin misal yulaf, bulgur, patates. esmer pirinç... Ben 4 senedir spor ve sporcu beslenmesiyle uğraşıyorum. Bu konuda bilgim var ama hepsini şu anda anlatamam tabiki.. Eğer iyi bir vücut istiyosan yorum bırak kafandaki soru işaretletini gideririm
56 Yorumla
Soran+1 yılEvet istiyorum zaten yağlarım gittikten sonra bende azda olsa kas yapmak istiyorum ama yağ gitmiyor
- +1 yıl
olay basit.. Alman gereken karbonhidrat protein ve yağları alacaksın.. Kalorisi yüksek besinlerden uzak duracaksın.. Akşam geç saatlerde yememelisin ayrıca.. Canın çok bir şey çekti.. Al light sütü içine tarçın mükemmel oluyo ayrıca gece ihtiyacın olan besinleride bu yolla karşılayabilirsin. Yemek yemekten korkma.. GÜzel ye karnını doyur ama doğru şeyleri ye.. Spor salonuna yazıl ve erkek gibi kas çalış.. Çirkin bir görüntün olmaz merak etme.. Geliyolar misal benim dediğim gibi kadınların vücudu harika oluyo. Ağırlık çalışıyolar harikabir fizik kadınsı.. Bazıları var sadecee geliyo koşu yapıyo.. Tahta gibi popo kol altları sarkık çökük surat.. Tercih senin :)
- +1 yıl
Iyide erkekk vucuduyla kadinin arasinda trilyon kadar fark var.
Bir arastir bence onemli olan kilo degil ki yag orani zaten?
Ayrica boy ve kilo endeksi yapilirken niye kadin erken ayrimi yapiyorlar sence?
Yani her sekilde senin beslenme tarziniz bile ayni degil.
Sen kilo alip kas kutleni arttiriyorsun biz yag yakip kilo veriyoruz. - +1 yıl
suslupangle bu kafayla asla böyle bir vücuda sahip olamayacaksın www.featurepics.com/.../...an-Dumbbell-2792290.jpg
Bu kafayla anca ya böyle olursun.. https://www.elmaelma.com/d/gallery/2123_7.jpg Dediğin gibi vücut yağ oranı vardır sen diyosun yağ yakcam peki yaktın yağları.. Totonda ne kalacak yağ yok kas yok.. Kuru deri kürek gibi kezeceksin öyle.. Kot pantolon giyeceksin poşet gibi olacak içi boş.. Armuda kürdan batırmış gibi olacaksın. Tecrübeyle sabittir. Tabi bu arada söylediklerinin hepsi üşengeçlikten ve bahanelerden ötesi değil malesef ki üşenirsen alttaki gibi bile olamazsın :D Karar senin güzel bir vücut = ağırlık antremaanı.
+1 yılstreç kullanıcaksın özellikle incelmek istedigin bölgelere karın basen vs ne istiyosan sarıp sarmalayıp kendini bu sekilde kosuya cıkıcaksın sabah kahvaltıdan önce. ki koşuya en az yemek yedikten 2 saat sonr cıkılır zaten. miden kücülücek bu durumda fazla istesende yiyemiyceksin. Fitness takviyeside yaparsan degil 8 , 18 kilo bile verebilirsin. kosudan hemen sonra veya kosu esnasında su tüketmek yok aşırı derecede . terin sogumadan dus almıycaksın sus tutuyor vücut bu durumlarda. ... bu yöntemle milli takıma hazırlanırken 22 kilo verdim 1 ayda. :) kulaktan dolma bir bilgi degil. Sendede işe yarar eminim . tabi dyanabilirsen. :)
12 Yorumla- +1 yıl
Kardes iyi bir seymis gibi anlatma su olayi felaket tehlikeli bir olay.
Hayir ben strece mi takiyim 1 ayda 22 kg verdim demene mi iyide devrelerin yanmadi mi senin? Onemli olan boyle sagliksiz kilo vermen degilki onemli olan saglikli kilo verip onu her sart altinda surdurrbilmek helede biz bayaniz siz yagi daha cabuk kasa cevriyorsunuz biz yagi eritmemimiz gerekiyor.
Gerci ne olursa olsun ayda 22kg vermek olume gtmek gibi... - +1 yıl
özür dilerim baştan belirtmeliydim ben boksörüm ve kücük yastan beri bu şekilde yetiştigimiz için hic sorun olmuyor antrenörün insiyatifine göre mevcut turnuvaya sikletimizi ayarlamak zorundayız su konusuna gelince aşırı tüketmemek lazım dedim hic degil.. Seninde aciliyetin var diye böyle bir tavsiyede bulundum övünmek degildi amacım yanlış anlaşılmasın :)
+1 yılöyle yakıcı çaydır içecektir ilaç vs diye de birşey yok. olsaydi dünyada tombul insan kalmazdı. bir akıllı biz değiliz hani. asla kafana göre diyet programı uygulama diyet yapacaksan kesinlikle bir diyetisyene git. tabi bir de şöyle bir durum var aldığından fazlasını yakarsan eğer kilo verirsin yoksa ne yaparsan yap kilo veremezsin. hareket et e spor yap. ben çok faydasını gördüm, sen de görürsün. (not: ben çooooooook sağlıksız besleniyorum üstelik.)
00 Yorumla
+1 yılYoğurt öneririm :) bide arkadaşın dediği gibi kilo yapacak besinlerden uzak durmak.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
35
Cevap
104Cevap
Bak 1 ay boyunca her gün sabah sade kahve içine 1 tatlı kaşığı hindistan cevizi yağı koy iç yarım saat sonra hiit cardio ve çok az pilates yap bunu yaptıktan sonra duşa gir ama suyu soğuk yap yani soğuk duş al gerçekten çok faydalı günde 3 litre su iç kahvaltını yulaf ile yap internette yulaf lapası tarifi var çilekli muzlu kakaolu kahvaltını bununla yap gün boyunca başka hiçbir şey yeme sadece akşam yemeği ye onu da sebze et çorba vs akşam yine normal bir saatte uyu çünkü uyku düzeni de önemli ben bunları yapıyorum ve neredeyse 20 kilo verdim dediklerimi oku sorun olursa sor 😄
13 YorumlaÇörekotunu dene. Yemekten yarım saat önce 1 çay kaşığı çiğneyeceksin.
Efendimizin sav tavsiyesidir. Ayda 4-5 kilo verdiriyor. Ayrıntılarına burada bakabilirsin.
www.coreklen.com10 YorumlaOlayın şu spor yaptığın günlerde 2.5 hatta 3 litre su içeceksin vücut su tutmaya başlayacak ve seni yağ oranına göre şişman değil de fit göstermeye başlayacak ayrıca vücuttan idrarla atılan zararlı maddeler (toksinler) sindirimdeki parazitlerle beraber dışarıya atılınca sürekli açlık hissi içerisinde olacaksın. Zorunlu olarak yemeğini öğünlere böleceksin ve bunu zorunlu hale getireceksin ama çaylara ya da bu haplara filan inanma en sağlıklı kilo bol su ve cardio antrenmanları ile olur :)
00 Yorumla
+1 yılbiraz bünye önemli bir idmanda 2 kilo veren sporcularım var ama düzenli spor şart. bunun dışında hızlı kilo vermek sağlıksız, bünyen zayıf düşebilir.
1- kilonun baş nedeni şekerden ziyade tuzdur. tuz vücutta su tutar. tuzlu yiyecekler yeme.
2- 2 şişe sade maden suyuna bir limon sık, günde 1 defa iç.
3- belkide en önemlisi, yemek yemeden önce 10 dk, açma germe hareketleri yap. iştahını kapar.
4- yemek yemeden önce mutlaka 1 bardak su iç.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbnmde 6 kilo vermem lazım 1 ay içinde sana söyliyim bak açlık otu diye bişe var aktarlardan alabiliosun fiyatı 2-3 lira bişe ztn. demleyip içiosun günde bir bardak. vücuttaki birikmiş yağları yakıomuş, metebolizmayı hızlandırıo hazımsızlık şişkinlik bunlar 3-4 kullanımdan sonra gidio. bn denedim bir zararını görmedim şimdiye kadar istiosan sende dene. ama benim herhangi bir sağlık problemim yok senn varsa ya kullanma ya da doktora sor canım ynlş bilgi olmasın hadi by :)
01 Yorumla- +1 yıl
Itibaretme boyle seylere yanlis bilgilendiriyorsun yapma bunuu
Acı cehre kullan ama fazla abartma... ölebilirsin ve sabah spor yapmayı ve evde demir tozu bağlanması tavsiye ederim , hem sıkılaşır vücudun hemde zayıflarsın, mideye kelepçece taktirabilirsin ama önermem.
02 Yorumla
Soran+1 yılYok canım 8 kilo için yaptırmam öyle bir şey zaten yemekte yemiyorum
kendini ateşe koy günde bir kere 500 tur dön bir haftaya bişeyin kalmaz
f.bilgibende.com/.../...wjsnf_NK_Ubsjgj_SL_kqh.jpg00 Yorumla
+1 yılsabah elma sirkesi bir çay bardağı uzun yürüyüş bol su sıfır ekmek lifli gıda az ve öz protein gerisi de salataya ağırlık :)
tabi yağ olmicak :) kendince düzene koy :) 10 kilon yok olur bir ayda :D00 Yorumla
+1 yılBen 1 ayda ekmek hamur vs kestim 5 kilo verdim mumkun vvermek ama caymis felan oyle birsey yok az ye ve spor yap
12 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yapıyorum zaten
- +1 yıl
Katiliyorum profesyonel bak olaya dinleme serbeticlerii spor ozellikle kosu squat bunlarsart
+1 yılSinirli kuçu kuçu kullanmayı dene acaip yag yakıyor ama dikkat et kalbin falan varsa veya herhangi bir hastalıgın yapma ama sapasaglamsan tavsiye ederim işe yarıyor denenmiştir sahihtir ( not : çok çok yorgun günler geçiricen ve sonucu görünce kendin bile şaşıcan )
00 Yorumla
+1 yılYağ yakmak çayla , çimenle olmaz dengeli beslebirsin spor unu yaparsın yeterli kalorini alırsın yağ yakılır. Fazladan kalori alırsan istersen bütün gün durma spor yap gene yağ yakamazsın. Yardımcı olduysam ne mutlu !
00 Yorumla
+1 yılHızlı kilo vermek iyi değil diyorlar ama Yeşil Çay içebilirsin sabahları aç karnına tabikide Ekmek-Hamur işi ve şeker'i hayatından çıkaracaksın ha bide tuz :)
00 YorumlaŞu lahanadan yapılan yağ yakıcı bir çorba vardı googleye yaz yağ yakıcı çorba diye çıkar ne kadar çok içersen o kadar fazla yağ yakıyor çorba ama tadını beğenmeyebilirsin kapuskaya benzer bir tadı var
00 Yorumla
+1 yılŞuraya bir bakarsab faydası olabilir.
www.kizlarsoruyor.com/.../a15180-zayiflamak-sandiginiz-kadar-zor-degil00 Yorumla
+1 yılEğer para veririm diyorsan herbalife ürünlerini dene. yok diyosan git bir aktardan fitoform kayısılı çay al. çayı yemeklerden 20 dk önce sabah öğle akşam iç yanında da yeşil çay iç.
00 Yorumla1 ayda maksimum 9 kilo verilebilir diyorum 12 kilo veriyorum diyen varsa inanmayın yarısı olarak su kaybediyor.. tamamen yağdan kaybetmen için spor yapman gerekiyor..
00 Yorumla
+1 yılhttps://coub.com/view/gtlt
Korku :D11 YorumlaKırmızı benekli alabalığı ortadan kes tuz ve limon ekle iyice yedir balığa. Sonra karnına bağla. Günde 3 kilo garantin var
00 YorumlaL-catrine ve cla kullanabilirsin sporla beraber onunu dışında dediğin 2 litre su alımı ve yemekten kısmak hızla zayıflamana yardımcı olur.
00 YorumlaYosunlu bir sıvı varmış, araştır istersen tam olarak ne olduğunu bilmiyorum ama birden düşüşe geçebilecegin bir formül :)
00 Yorumla
+1 yılCardio yapman lazım. cardio 45 dakika civarı belli tempoda yürümek (tempolu koşmak) denebilir. Yağ yakımı icin yağ asitlerinin mitokondrinin Hücre zarından geçmesi lazım surekli mitokondri aktivesi buna sebep olur yağ yakımi etkili gerçekleşir
00 YorumlaTarifi veriyorum
1 adet tüp
1 adet set üstü ocak
ihtiyaç kadar yağ
1 adet tava
Yapılışı:
Elinizde bulunan yağı tavaya bırakıp kısık veya harlı ateşte eritip. Yağlarınızdan bu şekilde kurtulabilirsiniz.00 Yorumla
+1 yılYeşil cay ama spining yapıp sonrası ip atlama ve mekik hareketleri hespinden daha saglıklı yag yakım şeklidir haftada 5 gin 2 saat bunun icinde gecerli bir formüldür en yakın spor salonuda daha etkili bir programla bunu gerceklestirebilirsin
00 Yorumlaİstediğin kadar yiyebilirsin. Nasıl zayıflaman gerektiğinin cevabını sende biliyorsun... yaktığın kalori aldığın kalorilin iki katı olacak :)
00 Yorumla
+1 yıl1 ayda 8 kg vermek saglıklı degildir spor dediginiz koşudan falan mı ibaret? yoksa spor salonunda fitnes falan mı yapıyorsunuz?
02 Yorumla
Soran+1 yılSpor salonunda yapıyorum
- +1 yıl
yag yakıcı ürünler var
Nova teatox. Ben kullanıyorum bacaklarım inceldi 1haftada öneririm
00 Yorumla
+1 yılSürekli terle, sauna falan olur. Ayrıca kiloya takılma. Sağlıklı görünüm ve yağ oranına bak.
00 Yorumlaayda 4 kılodan fazla vermek karacıgerde yaglanmaya neden oluyo dıye bılıyorum.
00 Yorumla
+1 yılEn cok seks kalori harcatir 1 haftada verirsin o kiloyu
00 Yorumla
+1 yılBölgesel çalışman lazım. Onun dışında haşlanmış patates öneririm
04 Yorumla- +1 yıl
Bolgesel derken hepsini birden calsirsak yuzerek mesela
- +1 yıl
Squat calisirsan gercek anlamda verirsin gmy ile
- +1 yıl
Nabzinin yukselmesi lazim 130 laraa
- +1 yıl
Yanlış bilgi vermeyelim, haşlanmış patates kilo yapar üstelik kızartmadan bile daha fazla. Çünkü içinde yağ olmadığından emilim daha hızlı ve kolay olur.
Yağ yakımındaki en faydalı iki etken egzersiz ve limondur. Limondaki asit yağ bırakmaz vücutta
00 Yorumla
+1 yıl1 y. kaşığı elma sirkesi +1 y. kaşığı limon + biraz bal her sabah akşam iç hiç bişey yapmazsan haftada 1 kg gider
10 Yorumlasporun varsa güzel. şeker kesinlikle yasak. su içmende güzel. başka 1şeyi kesmene gerek yok. ekmek tatlı vs kesinlikle yasak. sporunuda yaparsan rahat rahat verirsin
00 YorumlaSpor salonuna gıt,, 20 dakıka ağırlık ,, 30 dakıka kardıo yap haftanın 4 gunu ,, proteının Yağı dengede tut,, her hafta karbonhıtratla oyna 1ayda rahatlarsın
00 Yorumla
+1 yılYeşil çay veya sade kahve Nescafe tabii metabolizmayı hızlandırıyor ben antrenmanda önce hazırlıyorum bir şişe içiyorum antrenmanda ya da supplement alabilirsin cla ya da l carnitine gibi
00 Yorumla
+1 yılSabah akşam su bardağına bir çorba kaşığı elma sirkesi dök ve suyu bardağın azğına kadar doldur sürekli yap bunu göbek yağının erdiğini görürsün sadece göbek değil vücudundaki her noktaya faydası var.
00 Yorumla
+1 yılGreen eating + squat + cardio + water. 103 kiloydum ordan biliyorum.
10 Yorumla
+1 yılBayansan acı cehre diye bir bitki var kucuk tuplerde ondan ye. Erkeksen spor yap yani ne diyim :d
00 Yorumladr doğruldusunda ver hormon testi yaptır vermeme sebebin buda olabilir kulaktan dolma bilgilerle sağlığından olma
10 Yorumla
+1 yılHer sabah aç karnına 1 kase yoğurt ye 1 bardak suya 2 kaşık elma sirkesi koy iç eğer dediğin gibi hamur işi yemeyip spor yapıyosan 1 ay bile sürmez 3 haftada verirsin ;)
00 Yorumla- Spor konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılacı biber yemek ve oriflame diyet programını uygulamak
00 Yorumla
+1 yılKilo vermem basittir. Hergün düzenli yürüyüş yap. Gece Yatarken de çöp poşeti giy kalın giyin
10 Yorumla
+1 yılmultipower l carnitine likit al 1 saat koş egzersiz yap görürsün farkı
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyesil kahve diye bisey duymustum, arkadasim bunu kullanarak gobegini eritmisti. ama saglikli mi bilmiyorum. bu arada nasil hamur isi seker bunlardan uxak durmayi basardin?
00 Yorumla
+1 yılFormülü bulursanız banada lazım Bende acilen 10 kg vermem lazım :-(
00 Yorumla
+1 yılDüzenli ve az yemek önemli. Akşam yatmadan önce bir şeyler yeme. Spor yap koş sabahleyin güneş dogmadan havada bol miktarda azot bulunur.
00 Yorumla
+1 yıl1 ay boyunca sadece form ürünleri ve su ile beslendim gunde 1 paket form kepekli mi me var ya ondan yedim 10 kilo verdim tabi spora falanda gidiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyoğurt. çay falan yapmana gerek yok bol bol yoğurt ye :D
10 Yorumla
+1 yılaklına kötü bişey gelmesin ama bol bol seks yap diyebilirim :) bol orgazm...
00 Yorumla
+1 yılSize yardimci olacak. bir arkadas taniyorum. isterseniz numaranizi ya da onun numarasini size verebilirim.
00 YorumlaSabah kalkar kalkmaz su iç yemeklerden önce bol su iç yemekle ya da sonra sıvı tüketme yeter. Bu şekilde ayda 5 kilo verrsin dikkat edersen
00 Yorumla
+1 yılÖnerim probiyotik kullanmanız olur. Lactobacillus gasseri. Eczaneden ya da internetten alabilirsiniz. Ben kullanıyorum. Bel ve göbek bölgemdeki yağlar gitti.
00 YorumlaBol bol kayısılı içecekler tüket kuru kayısı falan :)
00 YorumlaOgru soylemek gerekirse asagi inip cevabi yazana kadar sorutu unuttum mobilden zor oluyod
00 Yorumla
+1 yılL cartine kullan birakma ama verdiginkolari miktarini aldiginla kiyasla sporunuda ac karnina yap
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyorumlarda yatak sporu diyen arkadaşlarımız var :)
çok güldürdüler beni00 Yorumla
+1 yılBiberiye yağı dene derim haftada 3 kere aralıklı uygula yağı sur iyce yedir streç flimle sar mümkünse gece uygula kilolar fazlalıklar gitsin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBeni tanısan bütün yağların parçalanarak yok olur :)
10 Yorumla
+1 yılHızlı kilo verem hizli alir bu 1
2cisi vicudumda catlaklar olur deride
Tawsiye etmem20 Yorumla- https://www.youtube.com/embed/zqFh91o8sLk
bunu izledin mi
00 Yorumla - Devamını Gör (79)
Devamını Gör(124)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Merhabalar!
Tüm danışanlarımla konuşmaya başlarken söylediğim ilk konu şudur: Bu beslenme programı size özeldir. Sizden ricam; lütfen kendinizi başkalarıyla KIYASLAMAYIN! Kilo verme süreci sadece sizin metabolizmanız ve motivasyonunuzla ilgili bir durumdur.
Bir ayda tabi ki 8 kilo verebilirsiniz. Normal şartlarda yapacağımız doğru beslenme ve spor desteğiyle beraber kilomuzun %5'i ile %10'u arasında bir kayıp sağlamamız çok normaldir. Bu şartlar altında eğer 80 kilo bir bireyseniz evet, bir ayda 8 kilo verebilmeniz çok mümkün. Ama eğer siz 60 kilo ve sedanter bir bireyseniz üzgünüm, bir ayda sağlıklı bir şekilde 8 kilo vermenizin çok imkanı olduğunu ve sağlıklı olduğunu düşünmüyorum. :)