Merhabalar,
protein tozu aldım fakat annem kullanmama aşırı karşı çıktı. Benimde içime böyle bi korku girdi açıkcası. Zararlarını da araştırınca iyice bi kuşkulandım. Böbrek yetmezliği gibi bir çok sonucu olduğu söyleniyor. Açıkcası haftada üç gün spora gidiyorum ama beslenmeyle desteklemediğim için karın kası veyahut kalçamı dikleştiremiyorum. Bu arada, kızım ve yaşım 22. Nasıl kullanacağım kullanırsam onun için de pek bir bilgim yok. Optimum nutrition whey gold aldım. Yardımcı olursanız sevinirim
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Protein tozu aslında sihirli bir kas yapıcı değil, sadece bir gıda takviyesi 🏐. Sağlıklı besleniyorsan ve günlük protein ihtiyacını doğal yollarla karşılayabiliyorsan ekstra toza gerek yok. Korkulacak bir şey yok ama fazla ve bilinçsiz kullanırsan böbreklere yük olabilir, burası önemli! Optimum Nutrition güzel seçim bu arada, ama asıl farkı yemeklerde dengeli proteinle görürsün. Haftada 3 gün spor şahane, devam et; karın kasları emmeksiz, düzenli uyku ve bol suyla çıkar! 💪 Deneme-yanıl, sakın pes etme, protein konusunu biraz daha araştır, doktor ya da diyetisyenden de minik bir mini onay alabilirsin. Unutma, iyi beslenme ve istikrar en mükemmel takviyedir. Spora devam, motivasyonunu kaybetme!