Daha iyisi olur. 2 hafta değil de, 2 ay gibi bir süre daha devam et. Bende önceden yapmıştım istikrarlı bir süre güzel bir vücut yapmıştım. Bırakmıştım ve dün yeniden başladım. şu an 3 tabak makarna gömdüm. 2 gündür midemi boş bırakmıyorum. Beslenme çok önemli. Ben aletlerle yapıyorum.
Eğer bir şey istiyorsan bunu yapmalısın kardeşim. İnan 3 tabaklık makarna yaptım yiyorum başka şansım yok. :D Birazdan kuruyemiş falanda gömerim, üstüne cici bebe çırparım bir büyük bardakta günü kapatırım. Beslenme çok önemli bu işte.
Vay, 2 haftada böyle bir etki görmek gerçekten motive edici! Spor geçmişinin faydasını ciddi şekilde görüyorsun dostum, vücut hafızası diye bir şey var ve sen tam yaşıyorsun. Karın çizgilerin netleşmeye başlamış, kesinlikle doğru yoldasın! Evde basit hareketlerle bile böyle sonuç alabiliyorsan, düzeni bozmadan devam etmelisin. Formun gayet iyi, daha fazlası için proteinini ve uykunu da eksik etme, kısa zamanda fit bir yaz seni bekliyor! Hadi, pes etme, sporun kralı sensin! 💪😎