Fernando Nestor Muslera sözleşme uzatmayarak futbola ve Galatasaray’a veda ediyor 🥀

Fernando Nestor Muslera sözleşme uzatmayarak futbola ve Galatasaray’a veda ediyor 🥀

Merhaba, soru detayındaki görseli görünce hemen alıntı yapılan siteye baktım. Oraya her gün giren biriyim. Acaba dedim profil şu anda öyle mi ama değilmiş. Gerçi sonuç olarak bıraktı yani orası gerçek. Yani normal bir kaleciden öte birisiydi. Gurur duyulacak işler yaptı. Umarım bundan sonrası da onun için iyi olur :)
Muslera gerçekten bir efsaneydi! Galatasaray’ın kalesinde o kadar çok kritik kurtarış yaptı ki, maç izlerken kalbim çıkacak gibi oluyordu 🧤 Kendisi tam bir liderdi, hem de müthiş sempatikti. Şimdi onun vedasıyla koca bir döneme veda ediyoruz gibime geliyor. Arkadaşlar böyle büyük futbolcular kolay gelmiyor, ben olsam Muslera gibi istikrar ve disiplinle spor yapmaya daha çok sarılırdım. Yeni dönemde hem Galatasaray’a hem de tüm futbol tutkunlarına sabır diliyorum, efsaneler unutulmaz! Üzgünüm ama böyle ayrılıklar sporda da hayatın bir parçası, şimdi yeni yıldızları izleme zamanı ⚽
Cevap
20Cevap
başarılar dilerim sevdiğim futbolcu evet ama futbolu bırakmadı
İyi kaleciydi birçok başarıya imza atti yolu açık olsun inaki pena onceden Galatasaraya gelmişti 26 yaşındaydi neden onu almadik almıyoruz bilmiyorum benmi bir tek begendim kotumu oynuyordu
Muslerayı sevmeyeni görmedim. Fenerliler bile musleracıydı.
Keşke gitmeseydin be kaptan? Seni de anlıyorum merak etme. Saygı duyuyoruum. İyi ki varsın.
adam her gece alem yapar sizde makarna yersiniz bunlara üzülürsünüz insan aklı çok küçük
Çok üzüldüm😞 çok özlücez İyi ki Bizimlendin Muslera❤
hoşçakal çocukluğum , hoşçakal gençliğim , hoşçakal hayatımın anlamı , seni çok seviyorum ❤️
Severdim tabi ki kaptanı emeklerine sağlık karakterli topcuydu
Babasını da sevmezdım zaten bıraksın tabıkı
Kötü oldu özleyeceğiz kendisini büyük kaptan
Çok iyi işler çıkarttı. Bi yabancı olarak geldi bi efsane olarak gidiyo.
Unutmayız onuda
Efsanelerimiz arasında yerini aldı bile
Yıkıldım şu an. İnsan görsele sansür koyar. Hiç için sızlamadı mı
Şu gslilerdeki kafa çok başka yoruma yazmış ki hiç için sızlamadı mı sansür koy sanki evine para getiriyor öyle bir saçma yorum
Hayatta her şey paradan mı ibaret 💰
İçimizde her zaman tatlı bir burukluk olacak tabi ki de. En yakın zamanda antrenör olarak gelir inşallah
Muslera ve osimhen ollmazsa sampiyonluklari. Rüya olur.. bjkliyim
Sonu gelms
Ah musleram üzümlü kekim
Ne diyelim ki harbiden öyle
Türkiye de dönerci açacakmış
Koca bir sayfanın kapanışı
Sevmem
Çok s3verdim kesinlikle bit devrin sonu
Adam zirvede bıraktı
Çok üzüldüm
SONUNDA KURTULDUKKKK
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?