Siz Agüero'nun futbolcu'luğunu, oynadığı oyununu nasıl biliyorsunuz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Aguero gerçekten çok yetenekli bir futbolcu, hızlı, bileklerine hakim, topla nerde nasıl oynayacağını bilen, zeki , kısaca beyniyle ayağını ortak hareket ettirebilen bir oyuncu. Erken bıraktı, daha doğrusu bırakmak zorunda kaldı. Çok yetenekli bir teknik adam olacağını düşünüyorum.
Kendisi benim sevdiğim forvetti, yazık oldu. Kariyerinde bir dünya kupası finali (2014), 3 kupa amerika finali (2007,2015,2016) bir de şampiyonlar ligi finali (2021) kaybetti ve de yaşadığı rahatsızlıktan dolayı futbolu erken bıraktı. Kısacası çok şanssız futbolcu. Ben onun şampiyonlar ligi kupası ve dünya kupası almasını isterdim. Ki City bu sene alırsa Agüero için bir kez daha hayal kırıklığı olur.
L1 🔼 'im futbolu bırakmış bee eee hayat bize neler neler gösteriyorsun? Az pes 13'te agüero' yu savunma arkasına sarkıtmadım bee...
Cevap
21Cevap
Pes 13' te Ronaldo' dan sonra en nefret ettiğim adamdı karşı rakipte olunca :DD
Her ara pasını mı alıp, gole çevirebilir bir adam ya :DD
İyi geceler.
-
Ay çohh yahuşuklu kocam duymasın kötü olmuş 33 lükmüş daha🥺
Farklı bir sitili vardı bambaşkaydı kendi alanında. . top sürüşü hızı son vuruşları
güzel bir topçuydu izlemesi keyifliydi..
City nin bütün başarılarında vardı..
Pes oynarken çok güzel kafa golleri atardım kendisiyle üzüldüm : P
Yakışıklı adam bıraksın bakalm geçmiş olsun iyisini yapmış
Pes 13 anıları canlandı gözümde...
Seni seviyoruz Sergio Kùn Aguero...
Pes 2013 te vazgeçilmezimdi. Çok geçmiş olsun. Umarım sağlığına kavuşur
Öldü sandım ilk 😃Çok genç bırakmış ya herhalde sağlığı için endişelendi. Hayırlısı olsun.
Kun Aguero. Pes13'ün en iyi oyuncusu. Ah be üzüldüm en az 3 yıl daha oynardı bence.
Pes13'de az gol atmadık kendisiyle. Üzüldüm güzel bir kupa hakediyordu kariyeri. Ancak sağlıktan önemli değil hiç bir şey.
Büyük efsaneydi. Öyle ki ilk kulübü independiente onun bonservisinden elde ettiği parayla stadını yapabildi
Pes 13 de güzel kaçardı rahmetli. Bunu durdurmak için beşli defansa dönüp çizgiye iki tane adam koyardım
Dünya kadar parası oldu ne ağlayacak millette üzülüyor mal mıdır nedir şu insanlar
tsubasadaki jun misugi gibi onun da kalbinde rahatsızlık vardı
Kun aguero city de en iyi zamanlarıydı
Pes 13 ün hilesi aguero
Yakışıklıymuş 😄 iyileşir inşallah ya
Bir erkeğin en çaresiz olduğu an pes 2013 de Agüeronun defansın arkasına sarkmasıdır
at ara pasını atsın golü..
büyük golcüydü..
the Goat agüero. :( üzdü
Büyük futbolcuydu erken bırakmak zorunda kaldo
Pes 13 onunla vardı
Kötü oldu
Ah be çocukluğumuz. d
Üçgen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?