Merhaba bir futbol sorusuyla daha karşınızdayım. Ülkemize geldiği günden itibaren, taraflı tarafsız herkesin saygısını ve sevgisini kazanmış bir futbolcu olan Fernando Muslera hakkında sizin düşünceleriniz nelerdir?
Türkiye gelmiş geçmiş en iyi yabancı kaleci bence! Hem kişiliği, hem karakteri hemde adamlığı ile taraflı tarafsız herkesin taktir ettiği bir isimdir...
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Galatasarayın belli dönemlerde ligi domine etmesinin sebebi kesinlikle musleradır. Yıllarca katkısı oldu. Sakatlıktan sonra yaşı da gereği eskisi kadar etkin olmayacağını hepimiz biliyorduk. Şu andaki performansı bana 2015 ve sonrası volkan demireli hatırlatıyor. Yerine yüzde yüz kaleyi alacak genç potansiyelli kaleci gerekiyor.
Karakterine gelirsek yıllarca efendi vs dendi hiç katılmıyordum. Malatya maçında el sıkmaması geçen alanya maçında babacarın üzerine yürümesi vs ile açıklanabilir.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Sözleşmesi yenilendiğinden beri eski muslera yerinde yeller esiyor. Eskiden aha kesin gol dediğim %100 lük gol pozisyonlarını çıkaran adam. Şimdi bazı goller de bu da yenir mi lan muslera diyorum. :d kişiliği hakkında yorum yapmaya bile gerek yok sevmili adamdır.
uzun süredir türkiyede... bizi iyi tanıyor ve yaşıda geldi artık... yerine yeni bir qday bulmak lazım.. en azından bir iki sonrası için hazırlamak lazım... biz musleradan memnun kaldık aldığı parayı sonuna kadar haketti...