Spor Spor yapıyorum bu normal mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bu yırtılma normal mi attığım foto kalça tarafımın hemen yanı Spor yapıyorum bu normal mi? Cevapla Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et
twinkle__ Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 101% 1 yıl Bu yırtılma değil çatlak, düzensiz kilo alıp verme sonucu meydana geliyor. 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Erkek olamama rağmen spordan dolayı kalçam büyüdü sıkıntı olur mu
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 1 yıl Spor konusunda 13,7b cevap paylaştı. Gayet normal 0 0 Yorumla
kırmızırujlukızzzz Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Normal tabikide 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Erkek olamama rağmen spordan dolayı kalçam büyüdü sıkıntı olur mu Yorumla kırmızırujlukızzzz 1 yıl Yaw niye sıkıntı olsun Yorumla Soran 1 yıl Teyzem dün Tokat atıyor götğme 😅 Yorumla kırmızırujlukızzzz 1 yıl 🤣🤣 büyük götlü erkek sevilir Yorumla Soran 1 yıl Evet ya anlamadım normal kız arkadaşlarım merdiven çıkarken tokat atıyorlar 😅 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Bu yırtılma değil çatlak, düzensiz kilo alıp verme sonucu meydana geliyor.
Erkek olamama rağmen spordan dolayı kalçam büyüdü sıkıntı olur mu
Gayet normal
Normal tabikide
Erkek olamama rağmen spordan dolayı kalçam büyüdü sıkıntı olur mu
Yaw niye sıkıntı olsun
Teyzem dün Tokat atıyor götğme 😅
🤣🤣 büyük götlü erkek sevilir
Evet ya anlamadım normal kız arkadaşlarım merdiven çıkarken tokat atıyorlar 😅