Kiralık olduğuna bakmaksızın 10 yıllık Galatasaraylı gibi takılıyor Osimhen ve turnuva bakmaksızın bile Türkiye Kupasında bile oynamak istiyor. Sakatlanma ihtimalini hiç düşünmeden her şeyini veriyor, inanılmaz bir oyuncu ya.

Kiralık olduğuna bakmaksızın 10 yıllık Galatasaraylı gibi takılıyor Osimhen ve turnuva bakmaksızın bile Türkiye Kupasında bile oynamak istiyor. Sakatlanma ihtimalini hiç düşünmeden her şeyini veriyor, inanılmaz bir oyuncu ya.
Florya'nın suyu dedikleri şey bu işte. Osimhen özellikle 10 yıldır Galatasaray'da oynuyor gibi. Bunda taraftarın sevgisi, saygısı ve bağlılığı da çok önemli bir faktör.
Bilmiyorum ama gerçekten bunu ben de gözlemliyorum. Bir insan çalıştığı yerde mutluysa, işini sahipleniyorsa karşılığını alıyordur ve dahası orada huzurlu bir ortam vardır. İç dengeleri güzel kurmuşlar demek ki. Yani kulüp içindeki iletişim vs çok etkilidir. Bununla birlikte çok ciddi bir taraftar desteği var. Sanatçının motivasyonu nasıl ki alkışlanmaksa; futbolcunun motivasyonu da tezahürattır. Ultra aslan bu konuda müthiş
Galatasaray’ın futbolcuları gerçekten çok iyi. mesela muslera bildim bileli aynı performans ile senelerdir orada
Daha çok futbolcu sayarım Galatasaray’dan , valla helal olsun onu fark etmeyen cekemiyordur zaten
Galatasaray’ın o büyülü atmosferi var ya, resmen insanı içine çekip gerçek bir aslana dönüştürüyor! Takımda oynayan yabancı oyuncular bile kendilerini kısa sürede aileden hissetmeye başlıyor. Taraftarların tutkusu, kulübün köklü tarihi, başarıya olan açlığı ve İstanbul’un büyüsü birleşince futbolcuların motivasyonu tavan yapıyor. İcardi’de de bunu çok net gördük. O yüzden Osimhen gibi yıldızlar da, “Ben buradayım!” diyor ve her departmanda limitleri zorluyor. Aidiyet duygusu biraz tutku, biraz da Galatasaray’da olmanın ayrıcalığı gibi geliyor bana. Sporun ruhu sevgili dostum, böyle şeyler hayata farklı anlamlar katıyor!⚽🦁
Cevap
3Cevap
takımlarını sevdikleri içindir
Bizde klüb ailedir
Herşeyden önce
Ego kibir olamaz
Sır bu
Geçmişi başarılı çünkü
Ah bi çözebilsek
İyi ağırlıyorlardır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?