Neymiş efendim biz dünyada yokken Babamızın gençliğinde kendi grubunda ki takıma yenilmişiz şimdi bununla kendilerini kıyaslıyorlar bu eziklikten nasıl kurtulacaklar acaba

Neymiş efendim biz dünyada yokken Babamızın gençliğinde kendi grubunda ki takıma yenilmişiz şimdi bununla kendilerini kıyaslıyorlar bu eziklikten nasıl kurtulacaklar acaba
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
başarısızlar
Galatasaray Fenerbahçe' ye karşı üstünlük kurmak için her şeyi yapar. En son fetö olayında zaten ayyuka çıktı. Kumpaslar, iftiralar. Galatasarayi'lı Arif' in kendi itirafı ile yat diyorlardı yatıyorum penaltı veriyorlardı dediği gibi, Malatyasporlu futbolcuların aldığı teşvik primleri itiraflarındaki gibi, hatta en son Ahmet Çakar, şike pazarlığı yanımda yapıldı, Galatasaray Kulübü beni mahkemeye versin, tüm delilleri getireceğim dedikten sonra Galatasaray Kulübünün mahkemeye vermeyi bırak, bir açıklama bile yapmaması olayı artık işi çığrından çıkarttı.
Fenerbahçe ise iki kez son maçında şampiyonluk kaybetmiş, gerekirse şampiyon olmayız fakat şikeye de bulaşmayız, bizim karakterimiz ve şerefimiz ön plandadır diyen birtakım.
Galatasaray' ın Fransız kültürü ile kurulması, Fransız' ların her zaman Afrika'yı sömürüp, her türlü işkence ve soykırımı yapıp sonra da Türkiye' yi soykırım yapmakla suçlayıp bunu yasalaştırıp mahkeme kararlarına sokması gibi, aynı zihniyet her türlü şikeyi yapıp en masumu seçip onu şike ile suçlaması geleneğini Fransızlardan itibaren sürdüren bir kulüptür.
Savcı sayanla halı saha maçları yapan kimdi bir araştır istersen fetöden sizin yönetici ve futbolcularınızı unutma fetö konusunda olaylara yöneticilirinize futbolcularınıza Fransız kalma derim
Futbol maçı oynamak farklı dizinin dibine çöküp elini ayağını öpmek farklı şeyler. Bizim hangi futbolcumuz fetöcü?
Bekir irtrgün, uğur Boral ve zafer biryol, ha böyle adamlarla yani savcılarla samimi olmak sorun değil çünkü siz fblisiniz size her halt yemek serbest fetö bittikten sonra kim şampiyon olmuş kim olamamış rahmetli M. Cengiz başkanın sözünü hatırlatayım
Ha birde şikeci takımların kistesinde yer alan takımın adıdır UEFA’da tescilledide korkak tff fbyi küme düşürmeye cesaret edemedi öylede rezil takımsınız
Bekir İrtegün: 2015 yılında Fenerbahçe' de tutunamadı. Hükümete yakın Başakşehir' e gitti
Uğur Boral: 2012 yılında Fenerbahçe' den ayrıldı. En son Beşiktaş' da oynadı.
Zafer Biryol: 2006 yılında Fenerbahçe' de tutunamadı, ayrıldı.
Emre Belözoğlu: Galatasaray' da iken fetö bataklığına saplandı. Fenerbahçe' ye geldi, bu bataklıktan kurtuldu, adı temize çıktı. En şanslı futbolcudur kendisi.
Darbe girişimi 2016 yılında olmuştur.
Bu örnekler bile Galatasaray' ın ne kadar aciz olduğunu gösteriyor.
Kendinizi nekadar aklamaya çalışsanız tarihin gerçekleri gün gelecek yüzünüze çarpacak sizin laflarınız iftira bilmem o kaç yılında ayrılmış bilmem o hangi tarihte fbden gitmiş böyle aklanmaz akalanamazsınız siz kendinizi öyle avuta durun elbet adalet gelecek geçmişi sorgulayıp cezasını vercek elbet biri gelir o zaman ağlamak ve iftira atmak size çare olmayacak biz yanarken yanımıza başka takımlarıda görmek istiyoruz düşüncesiyle yaşaya durun
https://hizliresim.com/3ikhzk7 Lale orta , son haberlerini duydun mu hayır duysanda bir bahanen olur eski tff yöneticisi Ali ay Aydınlar olay off sistemini fb için çıkardık dedi basın toplantısında senin eski başkanın aziz yıldırım fb için şike yaptım dedi bunlar gerçekler ama adil olacak insan olmadığı için Geçmişinizi beyaz sayfa gibi tertemiz bilmektesiniz
Yazdıklarının hepsi iftira. Sana adam gibi anlattım. Tutunanamış ve ayrılmış futbolculara bel bağlıyorsunuz. Klasik Fransız oyunları ile Türkleri yenemezsiniz. Aziz Yıldırım' ın sözlerinin tamamını dinlemeyip kırpmışsın. Her iftiranı ispatlıyorum, bunu da ispatlayım. Aziz Yıldırım bu şekilde konuştu.
"Ben şike yapmadım. Eğer şike yapmış olsam Fenerbahçe için yaptım. Neden o zaman beni cezaevine koyuyorsunuz. Nerede benimle beraber şike yapan diğer kişiler. Bu bir kumpastır. Ne şikesi memleket elden gidiyor haberiniz yok" dedi ve birkaç ay içerisinde darbe girişimi oldu. Dediği her şey çıktı. Hala utanmıyorsunuz. Fransız kültürü ve geni sizi bu hale getirmiş.
Senin Fransız dediğin kulübün öğrencileri Türkiye içşn şehit olmuştur haddini bil öyle konuş ikincisi Ali ay aydınlar için ne dicem lala orta için ne dicem diye merak ettim ama kıvırmak sizin işiniz işinize nasıl geliyorsa o şekilde cevap vermektesiniz siz asla başarılı olamayacaksınız her yıl ezik kalacaksınız kurtuluşunuz hakkıyla maç kazanıp şampiyon olana dek
Bak Karadeniz de iklimi, fındığı, çayı kim yok etti. Yine bir Karadeniz'li politikacı. Çünkü kendisinden olduğunda halk isyan etmiyor, bir bildiği var diyor. Ülkede İslamiyet' e en çok zararı kim verdi, yine bir İslamcı politikacı. Çünkü namaz kılıyor diye kimse itiraz etmiyor. Batı her zaman maşalarını o yörenin insanından seçer. Bu Fransız tezgahıdır. Türkiye' de futbolu ve Fenerbahçe' yi kim bitirmeye kalktı. Mehmet Ali Aydınlar ve yine Fenerbahçe taraftarı olduğunu söyleyen politikacı. Önce şike var dedi, Fenerbahçe UEFA dan çekilsin dedi. 1500 sayfalık sahte iddianameyi okumadılar bile. Mahkeme kararı çıkar çıkmaz hemen UEFA ya gönderdiler, UEFA da okumadı ertesi gün cezayı onadı. Senin mahkemen karar vermiş, ben de saygı duyarım ve UEFA dan 2 yıl men cezası veririm dedi. 1500 sayfalık iddianame için ertesi gün kararı onadı. Kumpas olmasa bu iş 1 yıl sürerdi en az. Oldu bittiye getirdiler. Fenerbahçe CAS a dava açtı, yine Mehmet Ali Aydınla davanın geri çekilmesi için uğraştı. Çünkü kazanırsa Aydınlar' ın hayatı biter, rezil olur. Fenerbahçe' nin kazanacağını ve kumpası biliyor. Daha nasıl anlatayım
@erkan0080 yazdığın yazıların hiçbirinde bilgi yok. Bak ben sana detaylı şekilde, tarihleri ve kişileri ile birlikte rapor gibi yazıyorum. Yok göreceksiniz, yok bakacaksınız gibi basit ve bilgi olmayan cümle kurmuyorum. her şey belgeli. Youtube dan canlı itiraf videolarını dinlemeni öneririm
Şu videoyu izleyen her Galatasaraylı vicdan sahibi ise utanır
https://www.youtube.com/watch?v=PORe2LmCvO0
https://www.youtube.com/watch?v=W063ZBedsWk
Sen onu ilk okul çocuklarına anlat dicemde bu onlarda inanmaz sana halinize yazık ben siyaseti sevmem futbola siyasetin karışmasına karşıyım sporda futbol konuşulur siyaset konuşulmaz ikincisi fındığı, çayı yok edene kim destek verdi seçimler zamanı ülkenin çoğunluğu yani bunu Karadeniz veya Akdeniz kısacası bir bölgeyi suçlayamazsın senin yaşadığın bölgede veya ilde ilçede kim kazandı o dimi eğer eleştirilecek biri varsa muhalefetin başında ki kişidir. Tekrar ediyorum spora futbolu karıştırmayı sevmiyorum benim görüşüm bünyende a partisi b partisi sporda konuşulmamalı o ülke meselesi o ayrı konu spor tartışmamız ayrı konudur ha buna fbli gsli her takım tarafından oyu var onu napacan ozaman ilk yapacağın şey kendi kulübün taraftarına akıl vermen ona anlat durumu bana anlatma spor bir bütündür lütfen siyaset tartışması yapma sevmiyorum aksi takdirde engellemek zorunda kalırım spor futbolu tartışalım
Önce siz utanın sonra bize söyleyin gerçi sizde utanılacak yüz yok
Hemen kendi futbolcularını aklayan sen boş yapıyon
Bak yine bilgi, belge yok yazında. Ben sana videolarla, tarihlerle, itiraflarla, somut belgelerle anlatıyorum. senin yazılarında hiçbir bilgi yok. İzle video ları, oku belgeleri. Aurılmış futbolcuları söylüyorsun 3 tane bulup onlardan medet umuyorsun. orada da duvara tosladın kardeşim. Fransız kültürü iliklerinize işlemiş. Nasıl soykırımın alasını yapıp Türkiye' yi suçladılar. Aynı hareket işte. Kültür bu sizde
Sizin kültürünüzü bilmiyorsun sanırım 2010-2011 sezon şampiyonluğu hadi geçtim bu yıl ve geçen yıl size verilen maçlar hadi bunuda geçtim madem Ahmet Çakar’da deliller varmış kendisi gsyi sevmez neden Galatasaryı şike yaptı diye o tarihtemahkemeyr vermemiş kanıtlarıyla bunuda geçtim sizin tarihiniz bukadar temiz ise ki değil lale orta için neden bişiy demiyon. Bunuda geçtim siz fb taraftarlarını yöneticilerinizin başarısızlıklarına Fransız kalmışsınız yani aklınız Galatasaray’la bozdurmuş beyninizi yıkamış si fb taraftarları nezaman başkanlarınızın başarısız olduğunda takımdan gönderirseniz o zaman belki başarılı olabilirsiniz düşün bir başkan var geldiğimden beri kupa alamamış ve bunu destekleyen milyon taraftar var akıl tutulması hep bahaneler uyunanın rakip olacaksanız bize başarılarınızla olun çamur at izi kalsınlarla anca bir karınca kadar yol alamazsınız
Sana bütün kanıtları gönderdim, görmemezlikten geliyorsun, duymamazlıktan geliyorsun, hiçbirine benim sana verdiğim gibi tarihlerle belgelerle cevap veremiyorsun. Bu konuda bilgin yok kardeşim. Klasik Fransız tezgahına kapılmışsın
@erkan0080 siyasetten anlamadığın da ortaya çıktı. Bak fındığı İngiliz borsası ile İtalyan Ferrero' ya sattılar. Bu ne demek? Muhtemelen bilmiyorsun anlatayım. Dünyadaki fındığın %90 ını Türkiye üretiyor ama fiyatını İngilizler ve İtalyanlar belirliyor. Bu fiyattan satılacak diye emir veriyor, Karadenizli çiftçi kardeşim o fiyatta zararına satmak zorunda kalıyor. 1 sene 2 sene derken bıkıyor ve uğraşamam diyor. Sonra toplamıyor. Oradan Yahudiler alıyor toprağı veriyor Suriye' liye. Karadenizli kardeş de çocuklarını İstanbul a İzmir e gönderiyor kendi de ölünce topraklar bir bir gidiyor yabancılara. 15 sene sonra Türk kalmayacak oralarda. Siyaset senin ülken demektir. Sen öğrenmezsen ben öğrenmezsem anında satarlar ülkeyi. Mustafa Kemal Gençliğe hitabeyi yazıp ülkeyi gençlere emanet ederken, gençler öğrenmesin, konuşmasın diye emanet etmedi. Okusun , öğrensin, doğruyu bulsun diye emanet etti. Sen zaten demin dedin ki muhalefet suçlu. Oradan anladım bu işlerden hiç anlamadığını. Muhalefet adı üstünde sadece halkı uyarabilir. Fetö konusunda, ekonomi konusunda, satılan topraklar konusunda, gelen mülteciler konusunda zamanında uyardı. İstersen aç babala TV Kılıçdaroşu yaz, 14 saatte çektiler, 4 saatini yayınladılar. Bütün uyarıları 4 saatte anlatıyor, bütün Kılıçdaroğlunu sevmeyen gençlerin sorularını yanıtlıyor. Karşılarına çıkabiliyor. Bugün iktidardan kimse öyle bir programa çıkmaya cesaret edemez. Çünkü yüzüne bütün sorular sorulur ve cevap veremezler. Şiddetle o programı youtube dan seyretmeni ve öğrenmeni tavsiye ederim. ben bugünlere hep okuyarak ve dinleyerek geldim. Yoksa ben siyaset konuşmam, ben onu yapmam, bunu yapmam demek kolay. Zor olanı okumak, araştırmak, öğrenmektir.
Dostum siyaseti spora karıştırma diyorum anlamıyon sanırım fındık meselesini de biliyorum ama sen Karadenizli insan dediğin için onu söyledim ha sadece fındık mı değil bor madeni bunada örnektir. bende kanıtlıyorum sana da işine gelmiyor senin şikeci takımın taraftarı
Kardo bu bir tek fb taraftari icin degil kendi taraftarınızda aynı şekil bizim taraftarlar hep bir saçma çekişmenin içinde tebrik edip kutlamak yerine çocuk gibi birbirlerine saldırıyorlar.
Bizimkileride az değil ama fbli taraftarları geçemeyiz
Senin şu an yaptığın da sordugun soru gibi bro emin ol
Sosyal medyayı takip etmiyon sanırım neyse
Bro sen objektif değilsin bütün Türk takımlarının taraftari aynı diyorum sen hala Fb taraftari diyorsun
Ayrıdır demiyorum bizdedir var diyorum da sen soruyu genellemeye getiriyon onu biliyorum zaten bu soruyla alakalı anlatmak istiyorum kıyaslama yaparsında futbolun da böyle boku çıkarılmaz
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!