Tamam her anlamda Galatasaray daha başarılı, kupaları daha fazla, daha fazla taraftar gücü var. İlkleri Galatasaray yaptı, en büyük başarıları Türkiye’ ye Galatasaray getirdi. Ama bu kıskançlık niye, neden, niçin?
4. Yıldızı taktık, 5. Yıldıza doğru yürüyoruz. Bu sene Galatasaray’ın şampiyon olması an meselesi. Lâkin Fenerbahçeli yöneticiler şimdi de 5. Yıldız söylemiyle TFF ‘ye başvuracağını söyledi. Yahu, adama sorarlar Galatasaray 3 yıldız iken neden böyle söylemler ve başvurular olmadı? Formalar bastırdılar 4. Yıldız için sonra iptal iptal dediler, senelerdir 4. Yıldız için yırtınıyorlar ve halen olamıyorlar. Tamam olama belki birgün illa ki olursun ama sırf Galatasaray’ı hazmedemiyorlar diye ne bu çaba?
1956 bilmem kaçta şampiyonlukları varmış. Göztepe, Altay vs vs Yahu, Altay gibi dönemin en güçlü, Göztepe gibi geçmişi olan başarılı kulüpler niye çıkıpta böyle söylemlerde bulunmuyor? Komedi her ablamda komediler yemin ediyorum. Yok böyle GALATASARAY korkusu!
Fenerbahçe, neden bu kadar Galatasaray’ ı kıskanıyor?
Bu Aziz baskan ve yonetiminin futboldaki basarisizligini örtmek fenerbahce taraftarini uyutmak icin basvurdugu yollardan biridir.. Mesela Galatasarayi kadikoyde yenmek veya yenilmemekte buna dahildir.. Daha sayarim biseylerde konuyu ozetledim. Isin ilginci Fenerbahce taraftarida bunlara hep kaniyor.
olayın gs ile ilgisi neymiş. Hem 1959 dan önceki takımın ismi ne olursa olsun şampiyonluklarının tanınması sizleri niye rahatsız ediyor. Oynanmış sezonu önde bitiren şampiyondur ve futbol bu ülkede 1900 lü yıllardan beri var. Her dönem kendi özel şartlarına ve kurallarına göre oynanmış. Kurallar zamana göre güncellenip standart hale gelmeden öncede futbol futboldu ve sahaya çıkanlar kazanmak için çıkıyordu. Şampiyon olmak için çıkıyordu. Bunun isminin konulması kimseyi rahatsız etmemeli. Sporun hiç bir branşına dar bir bakış açısıyla bakılmamalı. Ortaya konulamayan vizyonsuzluk ve çapsızlık ancak insanı komik duruma düşürür.
Türkiye’nin en büyük vizyona ve misyona sahip kulübü Galatasaray’dır. Gözünü hep avrupaya dikmiştir. Kuruluş amacı Türk olmayan takımları yenmektir. Amacı bir Fenerbahçe’nin, Galatasaray’ ı yenmek gibi vizyonsuzluklardan değildir.
Herkes Rütbesini Bilecek (!) ⭐️⭐️⭐️⭐️
Eğer bu ülkeye bir geçmiş tarihi ve başarılaro ve yine alt yapıya başarıları var ise Galatasaray dışında diğer köklü kulüpler, Altay, Göztepe, Sakarya gibi kulüplerdir. Göztepe avrupada mücadele etmiş, Altay Türk futboluna kaliteli isimler bırakmış kulüptür. Eğer bir hakkı var ise bunlar TFF ye başvurmalıdır. Sene olmuş 2018 kaç yıldır yırtınıyor Fenerbahçe 4. Yıldızı takayım diye üstüne üstlük formalar sipariş veriliyor kaldı ki bu daha komik bir durum, bu da yetmiyor Galatasaray 4. Yıldızı takınca içten içe kuduruyor gidip TFF ye başvuruyorlar bilmem kaç senesinde bilmem ne olmuş. Yahu TFF 1970 lerde zaten kurulmuş. Resmi olarak ön görülen ve resmiyete Türk futbolunun işlenişine bakılır.
o zaman 1970 den önceside sayılmasın senin dar futbol algına göre nerde tutsan bu vizyonsuzlukla elinde kalıyor. Yani kurumların kuruldugu zaman futbol için milat kabul edilemez. Futbol her zaman vardı ve her zaman oynanıyordu. Futbol oynandığı dönemde kuralları ne olursa olsun zaman içersinde yeni kurallar ve standartlar getirilmiş olsada yeni kurumlar inşaa edilmiş ve ihtiyaç doğmuş olsada bu geçmiş dönemde futbol yoktur denilemez. Sonuçta bu dönemlerdede takımlar kafalarına göre oynamıyorlardı. Bir organizasyon bir yapı ve kurgu içinde oynuyorlardı. Hepsini bir bütün olarak görüp algılamak gerekir. ama en önemli bunları tartışmak için belli bir futbol klütürü ve birikimi olan insanlara ihtiyaç var öncelikle... neyse sıkıntı yok futbolu gerçekten bilenler açısından yazdığım her satırının doğru oldugu bir gerçektir...
ayrıca kurulmuş olan bu camialırın kuruluş yılları en eskileri ta 1900 lere dayanıyor sen futbolu 1959 dan itibaren diyorsan bu da sorunlu bir bakış açısıdır... :D
Birincisi, futbol 1956 da başlamıştır diye söylediğim bir söz yok. Sen öyle yorumladıysan o zaman bir 👏👏
İkincisi, TFF 1970 lerde kuruldu. Gerçek anlamda bir organizasyon ve gerçek anlamda kupaların yer aldığı ve UEFA ve FIFA gibi kriterlerin kabul ettiği, gerçek ce resmi olan tüm branşların yer aldığı FIBA gibi Voleybol gibi tüm branşların içerisinde bulunduğu genel anlamda Türkiye Spor Federasyonunun aldığı düzenlemeler çerçevesinde RESMİ olan tüm olanakların yer aldığı durumlar içerir. Zira eğer bunlar kabul ediliyor ise 1911 yılında GALATASARAY’ın 7 kişi ile 7-0 yendiği galibiyeti de bilmenizi isterim ve bunu da kabul etmek boynunuzun borcu olmalı. Aksi takdirde o gören gözleriniz 1956 lıları idrak ettiğinize göre yorumlar iken, işinize gelmediği durumlar söz konusuna olduğunda ise 1911 leri elinin tersi ile itenler yine sizler olmamalısınız.
Futbol tarihte hep olmuştur. Unutulmamalıdır ki, Fenerbahçe spor kulubünü kuran kulüpte dönemin Galatasaray lise camiası ve arkadaşları+
İle beraberinde Fenerbahçe ‘yi kurmuşlardır. Futbol otorite ve genel olarak tüm spor olarak ve eğitim ve vakıf olarak avrupadan tut, asyaya kadar en çok bilinen ve en çok bahsi geçen kulüp GALATASARAY’dır.
Başkan o donemlerin bir çok ligi vardı. Şampiyon, Türkiye şampiyonu değil bölge şampiyonuydu. Fbli yöneticiler başarısızlıklarını örtebilme peşinde. 😃 😃
@SiyahPolarlıAdam 59 öncesi meselesi eskiden beri vardı ben küçükkende tartışılırdı, bölgesel şampiyonlar ülke şampiyonlugu için maç yapıyorlardı. Birde kıçı kırık mahalle maçlarında bile kurallar var hepimiz biliyoruz bunu , bu organizasyonlar kuralsız, kendi ölçülerinde standartları olmayan bir dönemdi gibi yanlış bir algı var. O dönemde dünya ve avrupa futbolu nasıl ilerliyorduysa Türkiyede bunun yansıması buydu. @TeknolojikBey niye habire kompleksi insanlar gibi gs şöyle böyle çok tanınıyor az tanınıyor muhabbeti yapıyorsun yazışmamın hiç biriyerinde gs ile yorum yapmamışım konuştugum şey takım değil ki 59 öncesinde oynanan futbol vebununla ilgili yok yani FB anlatmaya başlasam yani o konuya girsem yani büyüklügün anlatmaya girsem konu hiç bitmez yani demek istdğim şey ş=u konuşulmak istenen konunun ne oldugunu anlamaya çalış...
“Ortaya konulmayan vizyonsuzluk” yazmışsın. Bu görüşten kime, neye, ne için ve ne alaka ki böyle bir atıfta bulunmuşsun. Konumuz Galatasaray ve Fenerbahçe. Şüphesiz nickinde de -1907 yazdığına göre taraflısın. Bu durumda Galatasaray karşında bir hedef tahtası olmuştur. Zira, kullandığın cümlede “ortaya konulmayan vizyonsuzluk” deyip, bana atıfta bulunuyor isen, beni tanımıyorsun, yaptığım işleri bilmiyorsun, hayatımda aldığım başarıları ve çevremi bilmiyorsun, girişimci olduğumu sporda aldığım kendi adıma başarılarımı bilmiyorsun, şu an ki yapımda uzun süredir proje üzerinde çalıştığımı bilmiyorsun, 2015 senesi ile 2017 e kadar bir kaç alanda lise okullarında ve bir üniversitenin konferans salonunda öğrencilere 3 saat sunumlar verdiğimi bilmiyorsun. Dolayısıyla, vizyondan bahsetmen açıkçası komik olmuş
herkes her konuda yetkin olmaya bilir ya da bir seyi sever ama o konuyla ilgili ayrintilara hakim olamaya bilir ama asla ve asla bir konuda yetkin degilken baska konularda iyi oldugunu soyleyip ana konudaki yetkinsizligini kapatir hale gelemez. Konu 59 dan once Turkiyede oynanan futbolun resmini cekmek ve belkide adini koyma meselesidir. Bu konu eski bir konudur. Yani tartismali bir alan. Bunun paydaslari birden fazladir. Yani Fb gs den ibaret degildir. Futbolu belli bir donemden ibaret gormek ya da bir donem sonrasindan sonrasini ben tanirim demek eksik bir futbol okumasidir bana gore cunku kendi efsaneleride bir nevi kimisini tumden kimisinide yari kariyerden oncesini cope atiyorum demektir. Futbolun oncesi sonrasi olmaz donemleri olur ve bu donemlerin bir kismini veya bir donemini yok sayamaz kimse. O donemi tanimak hakkini iade etmektende kimse gocunmamali. O donemdede futbol bugunden farksiz bir sekilde kazanma ve en iyi olma gudusuyle oynaniyordu ve doneminin sartlari icersinde
belli kurallar dahilinde oynaniyordu. Spora takim odakli degil butunlukcu bakmak lazim. Ben tuttugum takim olarak destekledigim takim olarak taraftarim bu dogru ama konulari tartisirken sporun dogrulari uzerinden tartismayi yeglerim. Yani bir takima ait olmam beynimi kullanmami engellemez. Neyse kalp kirmaya gerek yok degmezde zaten sonucta futbol bu cok uzatmayalim mevzuyu... bu konular uzun konular
Galiba anlatamıyorum ya da sen anlamak istemiyorsun. Soru da belirtilen GALATASARAY ve Fenerbahçe. Soruda ise şampiyonluktan bahsediliyor ve bu şampiyonluğun TFF kurulmadan önce ki resmiyete dökülmediği dökülen veyahut kazanılan şeylerin tek bir lig üzerinden değil, birden fazla örneğin, Cumhurbaşkanlığı yazarlığı şampiyonluğu vs vs gibi şampiyonluklar yani tek bir lig üzerinden bu şampiyonluklar oluşmadı. Dolayısıyla bu tür şanpiyonlukların lig ile bir alakası yok. Halen anlamak ve algılamak istemiyorsun. Ayrıca, 2004, 2005,2006, 2007, 2008 yıllarında prof. olarak yüzücülük yaptım. 2009, 2010, 2011 de yamanspor, ady beledspor da oynadım. Amatör branşlarda da futbol koşturdum. Ayrıca, 2012 senesinde Galatasaray futbol okuluna gittim. Kalkmışsın beni tanımadan bilmeden kendi hakkımda yakışmayan ithamlarda bulunuyorsun.
Fener her daim ezik hissetti karsimizda kendisini.. biz yabancıları yenmek için kurulduk! Biz koca bı eğitim çınarından çıkmayız! Bizim büyükler Barcelona Manchester onlar için Cimbom😇
Fenerin efsanesi Alex bile Ben bu takıma geldiğimde Avrupa’da başarılı olabilme şampiyonluk yaşayabilme amacıyla alındığımı söylediler ama Galatasaray maçını kazanmak bütün amaçların başında geliyordu diye
Galatasaray’lılar neden Ali Koç’tan korksun. Bence, korkması gereken biz değil, siz Fenerbahçeliler. Sebebi ise yakın zamanda yine Aziz Yıldırım’ın başkan olacağını biliyorsunuz. Sonuç ne olur bilmem ama bizler her zaman dürüst ve gerçek spor camiası ararız. Her türlü eyyamcılığa, TFF yi tehdit eden ve hakemleri baskı altına alan ve adı lazım değil bir şahısın o baskılara rağmen söke söke şampiyon olan bir Galatasaray’ın ve başkanlık yaptığı dönemlerde tarihinde en büyük başarılara imza atmasına rağmen halen koltuktan düşmek istemeyen ve bir camianında o başkanı indirememesi biz değil, sizin korkunuz. Zira, eğer öyle olmasaydı şimdi nice Ali Koç’lar olmuştu. Biz, dürüst ve samimi başkanlar ararız. Kaos ortamı geren değil. Ali Koç başkan olsa bize ne bir başkası olsa bize ne? Sorun biz değil, sizin kulüp ve taraftarınız. Eğer öyle olmasaydı çıkardınız ultrAslan gibi isterse yönetimi, başkanı ve teknik direktörü birgece de gönderme gücüne sahip olurdunuz
Hiç bir taraftar sayfanız öyle demiyor ne yazık ki 😊 Varsa yoksa insallah Aziz Yıldırım gitmez diye dua ediyorlar. Çünkü son beş yıldır fenerbahcenin bu durumda olmasının nedenini herkes biliyor ek olarak Galatasarayin uluslar arası spor müsabakalarında vs daha fazla başarı yakaladığı gerçek. Gel gelelim ki her konuda üstün değil şu ana kadar yapılan tüm derbilerin istatistikleri mevcut mesela fenerbahcenin galatasaray karşısında toplam yediği gol toplam attığı gol toplam galibiyet sayıları ezici bir ustunlukte.
Galatasaray her finale Fenerbahçe ile çıktığında şüphesiz kupanın sahibi oluyor. Başarı kupalar ile ölçülür, başarı avrupada önemli yerlere gelmek ile olur. Başarı gol sayıları ile ölçülmez.
Aziz Yıldırım’ın olup olmaması bizim için sorun değil. Ali Koç veya bir başkası sonuçta illa birisi başkan olacaktır. Aziz Yıldırım olduğu sürece daha çok şampiyonluklar görürüz. Ali Koç varsın o olsun farkeder mi? Daha önce başkanlarınızda vardı onların dönemlerinde de sayısız başarılar elde etmedik mi? Ayrıca, Aziz Yıldırımı küçümsüyorsunuz ama bu adam sayesinde doğuş ve ülker grubunu yanınıza çektiniz. Yani, bu adamında emeklerini görmezden gelmeyin. Ayıp edersiniz. Her ne kadar Alexleri gönderse de bu adamın da yaptıkları kolay şeyler değildir. Aziz Yıldırımda sonuç itibariyle bir kulübün başkanıdır
En çok kupa ve madalya ya sahip spor kulübü Fenerbahçe dir öncelikle bunu bilmelisiniz hatta bu konu da rekortmendir araştırabilirsiniz 1956 yılı öncesi şampiyonlukların sayılmaması dünyada sadece Türkiye olan bir uygulama maalesef hatta bjk 54-55 yıllarında kazandığı 2 şampiyonluğu mahkeme kararı ile almıştır şu an ki şampiyonluk sayısına dahildir yani bunun aksini iddaa etmeye kalkanlara demek istediğim şey 1905 yılında kurulan gs nin kuruluş yılını 1956 yapsınlar o zaman zeki rıza sporel i bilmezsiniz mesela baba hakkı mesela bu adamları yok sayıyoruz 1956 öncesini saymayarak bu adamlar türk futbolunun ataları 19 yıldır Kadıköy de galibiyet alamamınıza ya da 6-0 a ya da 3-0 dan 4-3 yenmiş olmamıza ya da Fenerbahçe yenilgisinden sonra şube kapatmanızla dalga geçmiycem tarihin en büyük kıyağı yaz internet e bak gs yi küme düşmekten kurtaran takımdır Fenerbahçe devlet sizin vergi borçlarınızı öderken siz devlet yalakalığı yaparken dik duruş sergileyen kimseye minnet etmeyen takımdır FB
Fenerbahçe taraftarı gs taraftarından daha güçlüdür 3 temmuz sürecinde fenerium daki klimayı bile alan bir taraftarız biz metris de kapılarda da yattık yüz binler olup sokaklara da aktik biz biz Fenerbahçeli değil Fenerbahçe olduk
İşgal dönemi boyunca sahalarda türk halkının gurur kaynağı olmuştur Anadolu ya da silah ve adam da kaçırmıştır Ayrıca general herington kupasını da araştır Mümkünse kuruluştan kurtuluşa belgeselini izle kardeşim
Haha, güldürdün. Kanıt diye bekledim boş şeyler çıkmış. Bende dedim acaba ne yazacak.
Atatürk’ ü öldürmek için düzenlenen suikastta 1918 yıllarında başkanlık yapan sizin o başkanınız nazım bey’dir. Bir ülkenin kurucusuna suikast düzenlemek isteyen şahıstır ve sizin kulübe hizmette bulunan şahıstır. Hani, o vatansever Fenerbahçe’den söz ediyoruz ya (!) Biz mekteb-i sultani ‘nin çocuklarıyız. Eğitim, ilim, bilim, ekonomist, yazar, gazeteci yetişteren çanakkale de savaşırken sınıfa gelen hocanın sınıfa baktığında “Gittiler ama Geri dönmediler” diye bahseden kulübün çocuklarıyız.
Galatasaray, bir spor kulüpten ötedir. Bizler üniversiteye sahip, liseye sahip okullarız. Bizlerin üniversiteleri varken, sizler birilerden daha yeni yeni para toplayıp, üniversite açmaya başladınız.
Tarih hep bizi yazdı bizleri yazacak. 3 temmuz diyorsun ama siz daha o beğenmediğiniz Aziz Yıldırımı koltuğundan edemiyorsunuz. Biz ultrAslan olarak tek ses tek nefes olduğumuzda başkanı da göndeririz+
Yönetimi de, teknik direktörü de. Siz halk dersiniz ama biz Türkiye deriz. Siz Fenerbahçe Cumhuriyeti dersiniz ama Biz TÜRKİYE’ dir Galatasaray sesleri yükseltiriz. Biz cumhuriyet içinde cumhuriyet kurmayanlardanız. Biz Galatasarayız. Biz GALATASARAY’ ı menfaatsiz sevenleriz
Fransız ekolünün mahsülüsünüz arkadaşım siz Galatasaray Türkiye olamaz gs Türkiye dersen Türkiye ye hakaret olur ancak Futbol ve tekerli sandalye basket dışında Avrupa'da gözle görülür başarınız yok biz hem erkeklerde hem kadınlarda voleybolda Avrupa şampiyonu olduk masa tenisinde Avrupa şampiyonu olduk basketbolda Avrupa şampiyonu olduk milli sporcuların çoğu Fenerbahçe Spor kulübü sporcusu
1956 yılı öncesi şampiyonlukların sayılmaması haksızlık degilmi sence yani kulübün kuruluş tarihini 1956 yapın o zaman öncesini görmezden geliyorsaniz 😂😂
Vallaha güldüm. Fransız diyor ya. Yahu, Fransızca sadece bir dil. “Papazın çayırı “ adı altında stadı bulunan, rum oyuncular kulübünde tutan, “FeneRİUM” adı altında ürün satışı bulunan bir kulübün nesini bana Fransızca diyerek, ordan bir şey üretip, vurmak istiyorsun.
Galatasaray avrupa kupası sadece UEFA , Süper kupa ve tarihte herkes de bulunmayan ve her avrupa ülkesinde bulunmayan milenyum kupasını da müzesinde bulunduruyor. Bu sadece futbol başarılardan bir kaçı.
Baskette kadınlarda 2008-2009 da EuroCup şampiyonluğu (bu sene yine finaldeyiz o alanda) Ayrıca, 2013-2014 senesinde aldığımız Fenerin elinden söke söke bayanlar Eurolig kupasını da unutmamak lazım 😂
Erkeklerde Eurocup şampiyonluğu 2014-2015 sezonunda aldığını unutmamak lazım.
Tekerlekli basketbolu zaten demiyorum. Masa tenisi diyor bana komedi gibi. Masa tenisine yatırım yaptık da biz mi adımızı gururla sunmadık. O alanda bünyemizi büyütmedik. Eğer ondan bahsedecek isen gel yüzme futboluna ve yüzme branşına+
Olmadığımız branştan söz ediyor. Şimdi çıkıp bir beşiktaşlı gelse ve dese ki, gelin hentbola haklıdır. Zira orada da Galatasaray yok. Komedi gibi görüşler görüyorum.
Fenerbahçe nin kuruluş amacı vatan gençlerini silahlı mücadele ye hazırlamak dır kardeşim işgal döneminde vatan millet için bu kadar çok şey yapmış bir kulüp e söylediğin şeye bak İşgal kuvvetleri komutanı sizi ziyaret ederken bizim sporcularımız ring de düşman a yumruk saha da gol cephe de mermi atıyordu
Sana tavsiyem bir Galatasaray lisesine git orada Galatasaray’lı olup, resmi olarak Galatasaray çatısı altında tüm şehitleri Cemil beyleri, Veli beyleri göreceksin. 3 Temmuzdan bahsediyorsun ama o 3 temmuzun arkasında da neler yatıyordu haberi var mı? Cemaat oluşumu olsa dâhi bu mahkemeler sadece şike üzerine de düzenlenmedi. Geçmişini bilmeyen geleceğe yön veremez. Kirli geçmişi olan kulübü bana savunma
Bu vatan için canını vermiş herkes e sevgimiz var bizim gsli bjkli fbli olması mühim değil illa ki her spor kulübü şehit verdi her aile her ana şehit verdi bu topraklar için 3 temmuza gelince kirli geçmiş demişsin gs şike yapmadi diyebilirmisin sen ben Fenerbahçe'nin şike yapmadığına bütün kalbim ile inanıyorum guiza buca ya gol atınca onunla birlikte ekran başında agladik biz Santos 90+da Gaziantep e gol attığın da sevinçten gene agladik Gs nin 100 yılında şampiyon olduk Saniyene şampiyon olarak geldik sulu derbi hatırlarsınız Tümer tribünler den su atanlara atın atın siz attikça bizde atmaya devam edicez demişti 😂😂 o derbi de de yenmistik maç sonu sizin futbolcular sahada nöbet tutmuşlardı bayrak dikmesinler diye halbuki 11 kişi kalenin önünde bekleserdi belki beraber e kalırlardı o bayrağı bir taraflarına zaten soktuk o galibiyet ile 😂
Yahu, konu nerelere geldi. Yok guiza gol atmış, ağlamış, Santos gol atmış ekrana dikilmiş😂 Sahanızda kupa kaldırdık, sahanıza bayrak diktik Allah aşkına söyletme bana bunları. Gerçekten acı verici şeyler sizin için üzülmenizi istemiyorum😂
Kupa kaldırırken o ışıkların kapanması falan ve suyu ıslatmanız ve bizim o stadda ışıklar kapalı kaymamız, stad soyunma odalarına “Kadıköy hatırası” diye yazmamız. Eh be Galatasaray ne büyüksün
Kardeşim bu tamamen fikstür meselesi gs nin bir başarısı değil gs nin burada tek başarısı şampiyon olması niye Kadıköy de kupa kaldirmanizi bir başarı gibi konusuyorsunuz 20 puan fark atınca ezeli rakip inin sahasında kupa mi kaldırılıyor tamamen fikstür işi bu son maç ımız arena ya denk geldiği bir sezon aynısını bizde yazarız Biz sizin 100 yilinizda şampiyon olduk bu kadar konuşmadık bunu ya 😂 O değil biz bütün gün tartisiriz bu konuyu 😂
Fikstür meselesi mi? Fikstür dediğin şey için ligin bitmesine bir kaç maç kala Galatasaray’ın 9 puan önde olduğu ve bir anda yarım puanlara indiği fikstürden mi bahsediyoruz? Nedense o dönem yarım puanlama sistemi çıktı ortaya ve bir anda Galatasaray ile Fenerbahçe o sezon 2 puan farka düştü. Valla ne yapsanız da boş. Her türlü Galatasaray’ın ve çirkef ligin oyunlarını bozduk üstüne stadınızda kupa kaldırdık, stadınızı yaktırdık! Bu kadar basit. O hazırlanan fikstürlerin hangi eyyamcı ve kimler tarafından yapıldığını tüm spor camiası biliyor. Her neyse size göre tesadüf bize göre yine SÖKE SÖKE ŞAMPİYONLUK
En İyi Cevaplar