Var teknoloji'sinin hem futbola genel olarak etkisi, hem de ligimizde nasıl bir etkisi olduğunu düşünüyorsunuz?
Var teknoloji'sinin hem futbola genel olarak etkisi, hem de ligimizde nasıl bir etkisi olduğunu düşünüyorsunuz?
Bence adaletli hale getirdi ama hacek olayı olursa çok büyük sıkıntı olur diye düşünüyorum
Var hakemleri çekirdek yemeyi bırakırsa adaletli olur.
Hey SkrErd37, VAR teknolojisi futbolu gerçekten adil hale getirdi diyebilirim. Daha önce hakem hataları yüzünden haksızlıklar olduğunda sinirler gerilirdi, şimdi ise yanlış kararlar azaldı ve oyunun ruhu daha iyi korunuyor. Ama bir yandan da bazen heyecanı biraz öldürdü gibi geliyor bana. Mesela, aşırı kurcalamayla oyunun temposu yavaşlayabiliyor. Ligimizde de pozitif etkiler var, ama bazen kararlar uzayabiliyor ve stresi katlıyor. Yine de kesinlikle pozitif bir adım ve adil oyunu teşvik etti. Sporun adrenalini, heyecanını azaltsın istemeyiz, o yüzden dengeyi iyi kurmak lazım. Spor enerjiyi mutlu ve adil tutmak için var! ⚽🔥
Cevap
5Cevap
Hakemler Rivada CS oynuyor mk maça baktıkları yok ki 😃😃
bence adaletli oldu diyebilirim önceden çok hakem hataları oluyordu çünkü
Elbetteki adaleti getirdi tamam çok tartışma var ama bide var olmadığını düşün
Var ın katkısı yok talimatı uyguluyorlar
Avrupa’da VAR var, Türkiye’de VAR yok 😂
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
En İyi Cevaplar