Eskiden daha kaliteli gibiydi, futbolcular bu kadar astronomik miktarlar kazanmıyor ve bu kadar da egolu değildi. Özellikle Türkiye’de kaliteli yerli futbolcularımız vardı. Seyir zevki daha yüksekti.
Ne zaman ki futbolda taraftara deplasman yasağı geldi Ne zaman ki özellikle derbilerde deplasman takimina stadin yarısı verilmemeye başlandı Ne zaman ki passolig uygulamasi ile taraftar fişlenmeye başlandı Ne zaman ki tribünde küfüre yasaklar geldi Ne zaman ki futbol takımlarının yarisindan çoğu yabanci oyuncuyla doldu Ne zaman ki kombine bilet satışı başladı
Iste o zamanlardan beri futbol maçı izlemenin hiç bir keyfi kalmadi.
Şunu antiparantez tekrardan net olarak belirtmek isterim ki tribünde küfüre yasak asla olmamalı. Sadece fiziksel şiddetle , zorbalikla sert ve sıkı mücadele edilmeli.
eskiden futbolda endüstrileşme yoktu. Şimdiyse var. Önceleri insanlar göze hoş bir oyun sergilemek için futbol oynuyordu şimdiyse astronomik miktarda para kazanmak için.
Geçmiş yıllarda genç oyuncuları daha çok sahada görebiliyorken şimdiyse sahalar yaşlı yıldızlarla doldu. Eh haliyle seyir zevki de düşüyor. Ben o zamana yetişemesem de Türkiye'nin dünya 3 . sü olduğu sene oyuncu bazında kalite yükseklerde. Bu ve buna benzer nedenlerden dolayı artık futbolun eski seyir zevki kalmadı.
Sevmiyorum hem sıkıcı hem de Türk futbolu iyi değil en son 2002 de iyi bir derece edebilmişiz sen düşün. Voleybolu seviyorum ama bana sorarsan o da eskiden daha zevliydi
Futbol 2018 e kadar bence keyifliydi. özellikle 2013 de Avrupa liginde yarı final oynadığımızı ve şampiyonlar liginde çeyrek final oynadığımız günler çok güzeldi.
2002 dunya kupasi oglen oluyodu maclar hayat duruyodu millette bi birlik beraberlik vardi komsuna cocugunu birakip gittigin zamanlar...2002 den sonra hic bir sey eskisi gibi degil 😀