Futbol önceden daha kaliteli gidiyordu diyor musunuz?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Futbol önceden daha kaliteli gidiyordu diyor musunuz?
eskisi gibi zevk almıyorum ya yavaş yavaş futbol bence bitiyor hele araplar işin içine girince iyice tadı kaçtı. bir de guardiola futbolu çok değiştirdi yardımcısı bile böyle yaptığımız için üzgünüm demişti. 2000-2015 arası filan prime dönemdi diyebiliriz.
öyle valla her yönüyle keyfi ve heyecanı bitiyor.
rica ederim
eic için teşekkürler
Futbola öyle aşırı ilgisi olan biri olmadım ama en yüksek seyir sevkimi Mario ve Sosa'nin olduğu ve Beşiktaş'ın da şampiyon olduğu sene yaşamış ve ilk kez o kadar takip etmiştim. İlk ve son oldu zaten ajsjshs
Mario için seyrediyordum zaten ssjdhd harikaydı adam
Kesinlikle 😄 teşekkür ediyorum eig için ✨️
Cevap
4Cevap
Kalmadı hiç. zaten takım tutmayı da bıraktım FB liydim önceden.
Haklısın dostum ama yine de Beşiktaş'ın maçlarını izliyorum
kaliteden kasıt nedir bilmiyorum
ama futbol artik amatör bir oyun degil hatta sektör
ve silah sanayisinden sonra belki de en buyuk sektor
ben 90 larida hatirlarim hemde cok iyi :) türk futbolu evet cok geriledi haklisin ama dunya futbolu s. ligi seviyesi inanilmaz kaliteli hatta ve hatta kadın futbolu bile cok iyi
Kesinlikle hayır ve bu 2010 dan sonra daha kötüye gitti
Kalite düştü
Türk futbolunun yükselmesi için federasyonu ele geçiren grupların temizlenmesi lazım, iş adamlarının futbolu yönetmesi kadar saçma bir şey yok
Her şey masa başında belirleniyor
Milli takımdaki başarısızlıkların nedeni de bu
Bu ülkeyi çok daha iyi yerlere getirebilecek insanlar var ama futboldaki büyük rant yüzünden onlara kimse değer vermiyor
Onun içinde de büyük bir rant var
Hiçbir zaman futbol sadece futbol olmadı
2010 dan beri izlemiyorum basketbol izlemeye başladım
100 TL'ye bile mal olmayan bir forma neredeyse 1000 TL'ye satılıyor, insanlar aptal oldukları için sömürülürler
Ben hiç bir zaman beni bu şekilde sömürmelerine izin vermedim
Bu ülkede hiçbir şeyin eski tadı kalmadı
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar