Spor Basketbol takımı kuruyoruz. Seni de basket takımımıza alır mıydık, söyleyelim mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 185 Yapay Zekaya Sor Selam. Eğlence başlasın öyleyse. 🍃 En güçlü biz olcaz. 😎 @Princessax ve @akangözyaşı ile birlikte söylüyoruz. 🏀#ProFighter ❤️🩹 Güncellemeler1 yıl SS 😎😎 Basketbol takımı kuruyoruz. Seni de basket takımımıza alır mıydık, söyleyelim mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 23 kişi beğendi
SkrErd37 Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 1 yıl Spor konusunda 1,5b cevap paylaştı. Söyle bakalım boy 1,83 benim yeterliyde geleyim 😂 5 25 Yorumla Soran 1 yıl Ooo harika hahhaa yeterr tabii aldim. d Yorumla SkrErd37 1 yıl Rakip belli mi? Djdkd Yorumla Soran 1 yıl Rakibi de KS'den kurucaz hahah sen kur hahah Yorumla SkrErd37 1 yıl Ya da milli maç yaparız 5 suriyeli bulur Türkiye vs Suriye yaparız 🤣🤣🤣 Yorumla Soran 1 yıl Hahahhah harika fikir 🤣🤣🤣 Yorumla Akangözyaşı 1 yıl @skrerd37 no gelmiyosuun Yorumla SkrErd37 1 yıl @ProFighter öyle demiyor ama @Akangözyaşı 🤨 Yorumla Soran 1 yıl Hahah onun takımı farklı😄😄 Yorumla SkrErd37 1 yıl Öyle olmalıdır da 🤨🤣 Yorumla Akangözyaşı 1 yıl @profighter @skrerd37 ikinizi de almıyorum takıma sadece kızlar 😌 Yorumla SkrErd37 1 yıl Öyleyse @ProFighter kolay bir maç bizi bekliyor 🤣 öyle değil mi Yorumla Soran 1 yıl Hahahah Kızlara karşı yarışamam ki yapamam ki hshwjdjjf Yorumla Akangözyaşı 1 yıl hı pek de kolay olmayacak demek kii 😝 Yorumla SkrErd37 1 yıl @Akangözyaşı doğru... Sizin için 🤪 Yorumla Akangözyaşı 1 yıl yioo sen tek kaldın amaa Yorumla SkrErd37 1 yıl Ben niye tek kalıyormuşum takımım var işteee Yorumla Soran 1 yıl Erkeklere kizçelerr hsjdjjd Yorumla Akangözyaşı 1 yıl Tamam tamam bakcaz artık kim kimi yeniyor 😄 Yorumla SkrErd37 1 yıl Görünen köy...Uzakta değildir fkfk Yorumla Akangözyaşı 1 yıl seni köye yolayalım o zaman orada kal, hiiiçç zahmet etmee 😇 Yorumla SkrErd37 1 yıl Zahmet olur mu ya hiç önce sizi aradan bi çıkaralım yani maçı alarak sonra siz köyünüze biz de kendi yerimize döneriz 😇 Yorumla Akangözyaşı 1 yıl haydaaa yok bu arkadaş çok iddialı kaybeden dondurma izmarlıyor o zamann 😌 Yorumla Soran 1 yıl @Akangözyaşı hahaha olur Yorumla SkrErd37 1 yıl Anlaştık @Akangözyaşı 😃🤝🏻 Yorumla Akangözyaşı 1 yıl 😇🐣😝 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Spor konusunda 20,4b cevap paylaştı. Olur söyleyin bakalım 4 6 Yorumla Soran 1 yıl Alırdım. d Yorumla Akangözyaşı 1 yıl tabikii 🐣 Yorumla Princessax 1 yıl Gel gel.. 😊😃 Yorumla u Barış_LonelyForever 1 yıl @Princessax geliyorum tamam :D Yorumla u Barış_LonelyForever 1 yıl size de teşekkürler arkadaşlar :) Yorumla Soran 1 yıl Ricalar 😄 Yorumla
Elleira Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Alırdınız bence 😃160 boyumla çok güzel basket atarım. 4 19 Yorumla SkrErd37 1 yıl Getirin ufaklarından bi pota djdkdk Yorumla Soran 1 yıl Hahahsh aynen sensiz olmaz Yorumla Elleira 1 yıl Hahajwjdnef çok kırıcısınız Şükrü bey Yorumla SkrErd37 1 yıl Tek kırıcağım pota olur merak etme djdmd Yorumla Elleira 1 yıl He he 😔 Yorumla Princessax 1 yıl Hemen gell. 😇👑 Yorumla Elleira 1 yıl @Princessax boy kardeşliği 🫂✨ Yorumla Elleira 1 yıl Geliyorum 😅 Yorumla Elleira 1 yıl (herkes 160 herkes 160 evet evet😔) Yorumla Soran 1 yıl @princessax 1.70 jsjsjskis Yorumla Elleira 1 yıl Of yaaa..Neyse beni o boyuyla korur eheuheuhe Yorumla Soran 1 yıl Ben korurum seni jsjdj Yorumla SkrErd37 1 yıl Öhö öhömm 1,83 fkdkd Yorumla Princessax 1 yıl Yaa ben de korurum ben de. 🥰 Yorumla Elleira 1 yıl 3 uzun boy koruyucum oldu of çok mutluyuum. Ahahshshsbdnfnfj Yorumla Elleira 1 yıl @Princessax kalp kalp🥺💞💕 Yorumla Soran 1 yıl Hahahhaha harika Yorumla Princessax 1 yıl @Elleria 🥰🥰 Yorumla Princessax 1 yıl @Elleira 😊🥰 Yorumla
ZorundamıyımEfsane Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl Buyurun bakalım gençler dinliyorum. Göbek olmadan önce iyiydim ama şimdi bir şey diyemiyorum. 3 6 Yorumla Soran 1 yıl Olsun abi sen 3'lük atarsın😄😄 Yorumla ZorundamıyımEfsane 1 yıl Ahaha karşı potadan atarım hemde 🤣 Yorumla Akangözyaşı 1 yıl az zayıflarız gelin :d Yorumla Soran 1 yıl Ahhaha O azmi görüyorum🤣🤣 Yorumla ZorundamıyımEfsane 1 yıl Ben niye görmüyorum 🤣 Yorumla Soran 1 yıl Hahahhahaha 🤣🤣🤣🤣🤣 Yorumla
Yslay Takip Et Xper 6 Yaş: 19 , eic 99% 1 yıl Olurr ilk-ortaokul basketbol takımındaydım :) 1 5 Yorumla Soran 1 yıl O zaman seni kaçırmayalim hahah Yorumla Yslay 1 yıl ahshagha teşekkürlerr Yorumla Akangözyaşı 1 yıl evet gel bende aldım takıma Yorumla Yslay 1 yıl @Akangözyaşı tişikürlerr Yorumla Akangözyaşı 1 yıl 🐣🌸🫶 Yorumla
FiliusDiaboli Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Tabii söyleyin. 3 3 Yorumla Soran 1 yıl Sensiz olmaz kral Yorumla Princessax 1 yıl Sen gelceksin tabii ki.. 😁 Yorumla FiliusDiaboli 1 yıl Teşekkürler. Yorumla
u Aybuke6 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Boyum 160 baştan söyleyeyım djfdk 3 35 Yorumla Soran 1 yıl Hsjdj olsun olsun😃😃 sensiz olmazz Yorumla SkrErd37 1 yıl Seyirci de lazım djdkdkd Yorumla u Aybuke6 1 yıl @SkrErd37 haha sen karşı takımdan ol Yorumla Soran 1 yıl Ya Şükru 🥺 sen bize rakipsin Aybüke ile bir yencez seni 😄😄 Yorumla SkrErd37 1 yıl @Profighter neden bi kişi eksik oynayacaksınız ki djdkd Yorumla Soran 1 yıl @SkrErd37 Yaa deme öyle 😔😔 Yorumla SkrErd37 1 yıl Hani beraber oynayacaktın neden bu kadar hızlı karar değiştirdin @ProFighter 🤨 Yorumla SkrErd37 1 yıl Oynayacaktık* Yorumla u Aybuke6 1 yıl 160ım diye bu yapılır mı be dkldsk Yorumla Soran 1 yıl @SkrErd37 Aybüke seni rakibe atti yapacak bir şey yok jsjsjsjsjsjw Yorumla SkrErd37 1 yıl Soru sahibi o mu @ProFigher öyle bir dünya yok djdkd Yorumla Soran 1 yıl @SkrErd37 Hahah 🤣 Yorumla u Aybuke6 1 yıl @SkrErd37 nezaket denen bir şey kalmamış ya🤣 Yorumla SkrErd37 1 yıl Soru sahibi dururken senin takımı belirliyor olman ne kadar nezaket barındırıyor acabaaa @Aybuke6 🤣🤣 Yorumla u Aybuke6 1 yıl @SkrErd37 seyirci lazım diye beni takımdan atan sensin. soru sahibi almıştı takıma 🤣 Yorumla SkrErd37 1 yıl Soru sahibi aldı ama hangi takıma aldı onu söylemedi benim ki sadece bir öneriydi atmadım yani 🤣🤣 Yorumla u Aybuke6 1 yıl Hangi takımdayım proo djdkd Yorumla Soran 1 yıl @SkrErd37 Hahahaha artık rakipsiniz Aybüke ile 🤣🤣🤣 Aybüke ne derse o 😎🤣 Yorumla SkrErd37 1 yıl Görüşlerin dklarına iyi bak proo ondan önce beni takımına aldın 🤣 Yorumla Soran 1 yıl Aybüke benim takımda hahaha sen rakipsin Şükrü takımlar değişti 🤣🤣🤣🤣🤣 Yorumla u Aybuke6 1 yıl @SkrErd37 ya tamam tamam üzülme bu kadar sen de gel🤣 Yorumla SkrErd37 1 yıl https://youtu.be/W8il_peRZa4?si=dZ9Rd120lzRckTNv Yorumla SkrErd37 1 yıl Senle aynı takımdaysak beyler dikkat attığınız adımınıza dikkat edin ne olur ne olmaz fjdkd Yorumla Soran 1 yıl @SkrErd37 Hahahahahahhahahqhqsjsjjs Yorumla u Aybuke6 1 yıl @SkrErd37 lafa bak ne yapmışım sanki🤣 Yorumla SkrErd37 1 yıl Önce beni karşı takıma itele sonra üzülme hadi gel bakim diye gel demen ağa mısın paşa mısın sen @Aybuke6 Yorumla u Aybuke6 1 yıl @SkrErd37 e sen başlattın Yorumla SkrErd37 1 yıl Doğru fkdkdd Yorumla u Aybuke6 1 yıl @SkrErd37 görüşünü görünce ben de sana takılmak istemiştim iyi oldu😂 kalbini kırdıysam kusura bakma Yorumla Soran 1 yıl Kırmayın birbirinizi bakim, seviyorum ikinizi de 🌸 Yorumla SkrErd37 1 yıl Yok ya ne kırılacam hem bak senden önce ben takılmaya başlamışım yazmasam sen takılacaktım yine gırgır şamata dönecekmiş 😂😂 ağa mısın paşa mısın da ciddiye aldın gibi oldu ama değildim bunu söylerken 🤣 Yorumla u Aybuke6 1 yıl @SkrErd37 hahah tahmin ettim de emoji falan olmayınca😂 Yorumla SkrErd37 1 yıl Random da bırakabilirdim bişey olmazdı djdjd Yorumla u Aybuke6 1 yıl @SkrErd37 olur olur severiz dkdldjfl Yorumla SkrErd37 1 yıl 🤝🏻😂 Yorumla
iamdontknwow Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Bu boyla basket potası bile olamam ki🥲 3 2 Yorumla Akangözyaşı 1 yıl olsuun az eğlence olur gel gel 🐣 Yorumla Soran 1 yıl Olsun olsunn Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% 1 yıl Spor konusunda 355 cevap paylaştı. Anlamam valla 🤣 bnce alma 2 3 Yorumla Akangözyaşı 1 yıl sende geliyosuun Yorumla Soran 1 yıl @Akangözyaşı Geliyor evettt onsuz olmazz Yorumla Lordseyfo 1 yıl Ya 🥺💖 Yorumla
Parlayanyıkılışş Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Ahahahha tabi 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Gel gel senle çok eğleniriz hahah Yorumla Parlayanyıkılışş 1 yıl Çok iyi ıskalarım🤣 Yorumla Soran 1 yıl Hahahh Sarar 🤣 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Spor konusunda 688 cevap paylaştı. Söyleyin bakalım :)) 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Ablamsız olmazz :)) Yorumla u Sosyetic_SheqiiL 1 yıl Eyvallah browski Yorumla
Sosyopat_Birisi Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Söyleyin bakalımm 1 5 Yorumla Soran 1 yıl Gel gelll.. d. d Yorumla Sosyopat_Birisi 1 yıl Yaa teşekkürler promm Yorumla Soran 1 yıl Jajs Pro'n muyum gercekten Yorumla Sosyopat_Birisi 1 yıl Öylesin abimm 🤪🤣 Yorumla Soran 1 yıl Hahahah adam Yorumla
u Bihteeerrr Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Spor konusunda 402 cevap paylaştı. Söyleyin Canlar 🎀 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Sensiz olmaz abla🌸 Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Spor konusunda 471 cevap paylaştı. Olur söyleyin 1 5 Yorumla Soran 1 yıl gel gel jdjd Yorumla Yamaal 1 yıl Geldim 😆😆😆 Yorumla Soran 1 yıl Hahhaha Yorumla Akangözyaşı 1 yıl tabikiii 🌸 Yorumla Yamaal 1 yıl @Akangözyaşı 🌹🌹 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Alır mıydınız boyum uzundur benim 1 5 Yorumla Soran 1 yıl Tabii ki ya sizsiz olur mu hiç hanımefendicimm 🌸🌸 Yorumla u cαssíєєє 1 yıl Ahh ne kadar centilmansınız delikanlu Yorumla Soran 1 yıl Teşekkür ederim efendim, saygılar. 🌸🌸🍃🍃 Yorumla Akangözyaşı 1 yıl süperr gelinn Yorumla u cαssíєєє 1 yıl @Akangözyaşı 🎉 Yorumla
gunyss Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl söyleyiim 3 9 Yorumla gunyss 1 yıl siz söyleyin evet Yorumla Soran 1 yıl Alırımm😄 Yorumla gunyss 1 yıl 🏃♀️➡️🏃♀️➡️🏃♀️➡️ geliyorum Yorumla Akangözyaşı 1 yıl gelll Yorumla gunyss 1 yıl @Akangözyaşı ay acele etmeliyiim teşekkürler Yorumla Soran 1 yıl Koş hhaa Yorumla Princessax 1 yıl Gel alalım.. 😇👑 Yorumla gunyss 1 yıl @Princessax çook teşekkürlerr Yorumla Princessax 1 yıl Rica ederiim. 💖 Yorumla
DorothyFoster Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Söyleyin 🌸 2 3 Yorumla Soran 1 yıl Tabii kii alırımmm🍃🌸 Yorumla DorothyFoster 1 yıl Teşekkür ediyorum 🫠🌸 Yorumla Soran 1 yıl Rica ederimm 🌸 Yorumla
Perikızı0007 Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Söyleyin 2 2 Yorumla Soran 1 yıl Kardeşim olmadan olmaz 🍃 Yorumla Perikızı0007 1 yıl Teşekkürler 🙏🏻☘️ Yorumla
Altay_41 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Söyleyin 2 1 Yorumla Soran 1 yıl Alırız tabii ki de Yorumla
u 27esmerim Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% 1 yıl Söyleyin 2 2 Yorumla Princessax 1 yıl Seni alırızz tabii ki de :) Yorumla Soran 1 yıl Alırız tabii kii de😄 Yorumla
yarenimsii Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Spor konusunda 464 cevap paylaştı. soyleyin 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Gel tabii Yorumla yarenimsii 1 yıl tesekkurlerr Yorumla
u Bahar_555 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Söyleyin bakalım 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Sensiz olmazz Baharrr 😃😃 Yorumla u Bahar_555 1 yıl Ayy cansın sen.. 😄😃 gelirim🌸 Yorumla Soran 1 yıl Sen dee gel tabii🌸 Yorumla
GeceyeYazılmışLanet Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Olur söyleyin 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Gel kral Yorumla GeceyeYazılmışLanet 1 yıl Gelelim dkdksk Yorumla
Yorgunkarınca Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Olur 1 1 Yorumla Soran 1 yıl olurr alırız Yorumla
Valera_ Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Olur (178) 1 3 Yorumla Valera_ 1 yıl *178 Yorumla Princessax 1 yıl Oo sen benim takıma gel hadii prenses! 👸👑 Yorumla Soran 1 yıl Ooo harikaa hsjsjdj Uzun birisini buldum ben de aldim kskdj Yorumla
Anonim1309 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Söyleyin abi. 1 8 Yorumla Soran 1 yıl Hahah gel abim Yorumla Anonim1309 1 yıl Hemen girdim takıma heee 😂 Yorumla Soran 1 yıl Abi torpili jsjwkkdkd Yorumla Anonim1309 1 yıl Svdgdgdhfh Yorumla Princessax 1 yıl Gell hemenn!! Sensiz olmaz.. 💖💝 Yorumla Anonim1309 1 yıl @Princessax yiycem bu kızı yaaa 🌸💗 Yorumla Princessax 1 yıl Ben de sini yicem 𝚗𝚘𝚕𝚌𝚊𝚔. 🥰😍 Yorumla Anonim1309 1 yıl @Princessax 🎀🙃💗 Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Olur 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Gel gel sarar hahha Yorumla Boavistaa 1 yıl Olur geldim teşekkür ederim :D Yorumla Soran 1 yıl Rica edeirm 🤣🤣 Yorumla Akangözyaşı 1 yıl eveet gel seni de aldık takıma Yorumla
ZîmanêNîla Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Olurr 1 2 Yorumla ZîmanêNîla 1 yıl Ama benim boyum kısa yaa Yorumla Soran 1 yıl Olsun sorun yok Yorumla
Çiçek_kız007 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Olur söyle 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Olurduu Yorumla Çiçek_kız007 1 yıl Boyumda fena değil haa Yorumla Soran 1 yıl Oo harika Yorumla
Handenizzzqw Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 97% 1 yıl olurr 1 6 Yorumla Soran 1 yıl Tabii ki de alcamnm😎 Yorumla Princessax 1 yıl Alırız seni gel. 👑💝 Yorumla Handenizzzqw 1 yıl Teşekkür ederim prenses👸👑 Yorumla Handenizzzqw 1 yıl @ProFighter eyvallah kral 😅 Yorumla Princessax 1 yıl Rica ederim.. 💖 Yorumla Soran 1 yıl @handenizzzqw Rica ederim kraliçe 🌸 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Spor konusunda 621 cevap paylaştı. Söyleyin.. 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Sensiz olur mu ya, kim güldürcek bizi sen yokken Yorumla Bravehrart 1 yıl Djdjdj 😂😂 Yorumla Princessax 1 yıl Bizim takıma cesur bir yürek lazımm. 😇💝 Yorumla Bravehrart 1 yıl 🌹💕 Yorumla
u sinem23__ Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Spor konusunda 428 cevap paylaştı. 168 im ama 🤣😂 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Sen benim takımdasın hahshdhhdj uzunsun çünkü Yorumla u sinem23__ 1 yıl Sağol🤣😂 addadgs Yorumla Soran 1 yıl Sen de sağ ol jsjsjdjd Yorumla
a101kekspr Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Herhalde kdkd 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Alırız herhalde hshdh kek olmadan basket olmaz hshhs Yorumla a101kekspr 1 yıl Kutu kutu getircemm jdjd😀 Yorumla Soran 1 yıl Hshhshs getirr Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Söyle bakalım boy 1,83 benim yeterliyde geleyim 😂
Ooo harika hahhaa yeterr tabii aldim. d
Rakip belli mi? Djdkd
Rakibi de KS'den kurucaz hahah sen kur hahah
Ya da milli maç yaparız 5 suriyeli bulur Türkiye vs Suriye yaparız 🤣🤣🤣
Hahahhah harika fikir 🤣🤣🤣
@skrerd37 no gelmiyosuun
@ProFighter öyle demiyor ama @Akangözyaşı 🤨
Hahah onun takımı farklı😄😄
Öyle olmalıdır da 🤨🤣
@profighter @skrerd37 ikinizi de almıyorum takıma sadece kızlar 😌
Öyleyse @ProFighter kolay bir maç bizi bekliyor 🤣 öyle değil mi
Hahahah Kızlara karşı yarışamam ki yapamam ki hshwjdjjf
hı pek de kolay olmayacak demek kii 😝
@Akangözyaşı doğru... Sizin için 🤪
yioo sen tek kaldın amaa
Ben niye tek kalıyormuşum takımım var işteee
Erkeklere kizçelerr hsjdjjd
Tamam tamam bakcaz artık kim kimi yeniyor 😄
Görünen köy...
Uzakta değildir fkfk
seni köye yolayalım o zaman orada kal, hiiiçç zahmet etmee 😇
Zahmet olur mu ya hiç önce sizi aradan bi çıkaralım yani maçı alarak sonra siz köyünüze biz de kendi yerimize döneriz 😇
haydaaa yok bu arkadaş çok iddialı kaybeden dondurma izmarlıyor o zamann 😌
@Akangözyaşı hahaha olur
Anlaştık @Akangözyaşı 😃🤝🏻
😇🐣😝
Olur söyleyin bakalım
Alırdım. d
tabikii 🐣
Gel gel.. 😊😃
@Princessax geliyorum tamam :D
size de teşekkürler arkadaşlar :)
Ricalar 😄
Alırdınız bence 😃160 boyumla çok güzel basket atarım.
Getirin ufaklarından bi pota djdkdk
Hahahsh aynen sensiz olmaz
Hahajwjdnef çok kırıcısınız Şükrü bey
Tek kırıcağım pota olur merak etme djdmd
He he 😔
Hemen gell. 😇👑
@Princessax boy kardeşliği 🫂✨
Geliyorum 😅
(herkes 160 herkes 160 evet evet😔)
@princessax 1.70 jsjsjskis
Of yaaa..
Neyse beni o boyuyla korur eheuheuhe
Ben korurum seni jsjdj
Öhö öhömm 1,83 fkdkd
Yaa ben de korurum ben de. 🥰
3 uzun boy koruyucum oldu of çok mutluyuum. Ahahshshsbdnfnfj
@Princessax kalp kalp🥺💞💕
Hahahhaha harika
@Elleria 🥰🥰
@Elleira 😊🥰
Buyurun bakalım gençler dinliyorum. Göbek olmadan önce iyiydim ama şimdi bir şey diyemiyorum.
Olsun abi sen 3'lük atarsın😄😄
Ahaha karşı potadan atarım hemde 🤣
az zayıflarız gelin :d
Ahhaha O azmi görüyorum🤣🤣
Ben niye görmüyorum 🤣
Hahahhahaha 🤣🤣🤣🤣🤣
Olurr ilk-ortaokul basketbol takımındaydım :)
O zaman seni kaçırmayalim hahah
ahshagha teşekkürlerr
evet gel bende aldım takıma
@Akangözyaşı tişikürlerr
🐣🌸🫶
Tabii söyleyin.
Sensiz olmaz kral
Sen gelceksin tabii ki.. 😁
Teşekkürler.
Boyum 160 baştan söyleyeyım djfdk
Hsjdj olsun olsun😃😃 sensiz olmazz
Seyirci de lazım djdkdkd
@SkrErd37 haha sen karşı takımdan ol
Ya Şükru 🥺 sen bize rakipsin Aybüke ile bir yencez seni 😄😄
@Profighter neden bi kişi eksik oynayacaksınız ki djdkd
@SkrErd37 Yaa deme öyle 😔😔
Hani beraber oynayacaktın neden bu kadar hızlı karar değiştirdin @ProFighter 🤨
Oynayacaktık*
160ım diye bu yapılır mı be dkldsk
@SkrErd37 Aybüke seni rakibe atti yapacak bir şey yok jsjsjsjsjsjw
Soru sahibi o mu @ProFigher öyle bir dünya yok djdkd
@SkrErd37 Hahah 🤣
@SkrErd37 nezaket denen bir şey kalmamış ya🤣
Soru sahibi dururken senin takımı belirliyor olman ne kadar nezaket barındırıyor acabaaa @Aybuke6 🤣🤣
@SkrErd37 seyirci lazım diye beni takımdan atan sensin. soru sahibi almıştı takıma 🤣
Soru sahibi aldı ama hangi takıma aldı onu söylemedi benim ki sadece bir öneriydi atmadım yani 🤣🤣
Hangi takımdayım proo djdkd
@SkrErd37 Hahahaha artık rakipsiniz Aybüke ile 🤣🤣🤣 Aybüke ne derse o 😎🤣
Görüşlerin dklarına iyi bak proo ondan önce beni takımına aldın 🤣
Aybüke benim takımda hahaha sen rakipsin Şükrü takımlar değişti 🤣🤣🤣🤣🤣
@SkrErd37 ya tamam tamam üzülme bu kadar sen de gel🤣
https://youtu.be/W8il_peRZa4?si=dZ9Rd120lzRckTNv
Senle aynı takımdaysak beyler dikkat attığınız adımınıza dikkat edin ne olur ne olmaz fjdkd
@SkrErd37 Hahahahahahhahahqhqsjsjjs
@SkrErd37 lafa bak ne yapmışım sanki🤣
Önce beni karşı takıma itele sonra üzülme hadi gel bakim diye gel demen ağa mısın paşa mısın sen @Aybuke6
@SkrErd37 e sen başlattın
Doğru fkdkdd
@SkrErd37 görüşünü görünce ben de sana takılmak istemiştim iyi oldu😂 kalbini kırdıysam kusura bakma
Kırmayın birbirinizi bakim, seviyorum ikinizi de 🌸
Yok ya ne kırılacam hem bak senden önce ben takılmaya başlamışım yazmasam sen takılacaktım yine gırgır şamata dönecekmiş 😂😂 ağa mısın paşa mısın da ciddiye aldın gibi oldu ama değildim bunu söylerken 🤣
@SkrErd37 hahah tahmin ettim de emoji falan olmayınca😂
Random da bırakabilirdim bişey olmazdı djdjd
@SkrErd37 olur olur severiz dkdldjfl
🤝🏻😂
Bu boyla basket potası bile olamam ki🥲
olsuun az eğlence olur gel gel 🐣
Olsun olsunn
Anlamam valla 🤣 bnce alma
sende geliyosuun
@Akangözyaşı Geliyor evettt onsuz olmazz
Ya 🥺💖
Ahahahha tabi