Spor Seninle basketbol oynar mıydım söyleyeyim mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor 🏀🏀🏀 Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar basketbol boy uzamasına iyi gelir lütfen öyle düşünmen yav Güncellemeler+1 yıl https://youtu.be/4j2ypKwVSDE Elsa sevenler 😂😂 Seninle basketbol oynar mıydım söyleyeyim mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 20,4b cevap paylaştı. Söyle kanka. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Oynarım yakışıklı kankam u Barış_LonelyForever +1 yıl Saol kardeşim adamsın
püskevitçay Takip Et Master Yaş: 33 , eic 63% +1 yıl Benimle oynanmaz boydan kaybediyorum bir defa 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Ahahahaha olsun be denersin Yorumla püskevitçay +1 yıl Potaya zıplasam bile yetişemem öyle bir kısalık ay Yarabbi hobbit dizisinde rol teklif edilecek insanım da işte neyse Yorumla Soran +1 yıl Söyle bunlar halledilemeyecek şeyler mi dlslxğdhc Yorumla püskevitçay +1 yıl E bu saatten sonra uzayamam heralde x😂 Yorumla Soran +1 yıl Sen benim arkadaşım var ipek diye ona benziyorsun Yorumla püskevitçay +1 yıl Tip olarak mı Yorumla püskevitçay +1 yıl İpeğe selam buradan o halde Yorumla Soran +1 yıl Evet yüz olarakta benziyorsun cidden Yorumla püskevitçay +1 yıl A merak ettim valla Yorumla Soran +1 yıl Atarım sana jxsnd Yorumla
tungafit Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Söyle dostum 5 sene profesyonel oynadım 3 sene Türkiye’de 1 sene Makedonya da 😂 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Vayyy vayyy seninle daha iyi olur ha Yorumla
Melis_demirkıran33 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Egonu tatmin etmek için oynayanilirsin benimle çünkü oynarsan benim yenilmem garanti olur zjsjzjsj 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ahahahahahaha Yorumla
2N1thebest Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl Yooo benim ondan daha çok bileğim var sesini kes sen 0 2 Yorumla 2N1thebest +1 yıl Daha çok şef bilgim var * Yorumla 2N1thebest +1 yıl Yapamaz diyor ya aşçı olmak isteyen kim iç mimarım Yorumla
aramissincnmksdeyim Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Söyle 🍫 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Oynardım tabi 🤧 Yorumla
Mercus Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl O kadar güldürdüm oynardın heralde jfk 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Oynardım Yorumla
mervelerdeeyizzz Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Beni biliyon zaten bir kere denedik fksmxkn 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kanka sen voleybola devam djsndc Yorumla
zalimsinhayat91 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Hadi söyleyin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Oynamam Yorumla
STSe_asigim Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kafama top atarsın. Olmaz. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ben profesyonelim sıkıntı yok Yorumla STSe_asigim +1 yıl Bilerek atacağını söylemek istemiştim... Neyse ¯\_(ツ)_/¯ Yorumla Soran +1 yıl Bilemem yaramazlık yaparsan atarım xjsnx Yorumla STSe_asigim +1 yıl ( ͡° ͜ʖ ͡°) belki şerefsizlink yapabilirim. Bilemiyorum. Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Spor konusunda 13,7b cevap paylaştı. Olur söyle 0 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Benim boy 157 benimle oynamazsın 0 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl olur 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Oynardum Yorumla thecutewitch +1 yıl hmm peki o zaman boyumun kısalığıma katlanın klmffdf :D bir de iyi oynayamam kazandınız şimdiden şanslısnız baya lskmf :D Yorumla Soran +1 yıl Ben hiç bir zaman kaybetmemm ki reis Yorumla thecutewitch +1 yıl yaa onu bilemem de ben kazanma şeysinizi daha da kolaylaştırcam o kesin dkldf :Dçünkü hem kısayım hem oynamasını bilmem o yüzden Yorumla
burhansoruyor Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Söyle reis 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Futbolu bana öğretmen şartıyla djsjdkd Yorumla
whereismymindamk Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl soyle askkus 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Oynarım aşk kadınım Yorumla whereismymindamk +1 yıl 😍🥰😘 Yorumla
Ayaşmm Takip Et Xper 4 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Seyle 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Oynarım Ayaşmm +1 yıl Eyv.
AskeriiMühendiss Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Söyle 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Oynarım reis Yorumla AskeriiMühendiss +1 yıl Oynayalım paşada pek bilmem uzmanlık alanım futbol msjf Yorumla Soran +1 yıl Tamam sen futbol ben basketbol djsnd Yorumla AskeriiMühendiss +1 yıl Olur fitness ta olur mdjf Yorumla
Fındıklııkurabiye Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Söle 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Oynarım Yorumla
kimleraldı Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Söyleyin bakalım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Oynamam Yorumla kimleraldı +1 yıl Mantıklı karar 😂 Yorumla
usernamedeleted_ Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Söyle 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Oynarım 👌👌 Yorumla usernamedeleted_ +1 yıl Sağolasın Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Söyle kanka.
Oynarım yakışıklı kankam
Saol kardeşim adamsın
Benimle oynanmaz boydan kaybediyorum bir defa
Ahahahaha olsun be denersin
Potaya zıplasam bile yetişemem öyle bir kısalık ay Yarabbi hobbit dizisinde rol teklif edilecek insanım da işte neyse
Söyle bunlar halledilemeyecek şeyler mi dlslxğdhc
E bu saatten sonra uzayamam heralde x😂
Sen benim arkadaşım var ipek diye ona benziyorsun
Tip olarak mı
İpeğe selam buradan o halde
Evet yüz olarakta benziyorsun cidden
A merak ettim valla
Atarım sana jxsnd
Söyle dostum 5 sene profesyonel oynadım 3 sene Türkiye’de 1 sene Makedonya da 😂
Vayyy vayyy seninle daha iyi olur ha
Egonu tatmin etmek için oynayanilirsin benimle çünkü oynarsan benim yenilmem garanti olur zjsjzjsj
Ahahahahahaha
Yooo benim ondan daha çok bileğim var sesini kes sen
Daha çok şef bilgim var *
Yapamaz diyor ya aşçı olmak isteyen kim iç mimarım
Söyle 🍫
Oynardım tabi 🤧
O kadar güldürdüm oynardın heralde jfk
Oynardım
Beni biliyon zaten bir kere denedik fksmxkn
Kanka sen voleybola devam djsndc
Hadi söyleyin
Oynamam
Kafama top atarsın. Olmaz.
Ben profesyonelim sıkıntı yok
Bilerek atacağını söylemek istemiştim... Neyse ¯\_(ツ)_/¯
Bilemem yaramazlık yaparsan atarım xjsnx
( ͡° ͜ʖ ͡°) belki şerefsizlink yapabilirim. Bilemiyorum.
Olur söyle
Benim boy 157 benimle oynamazsın
Hayır boyum yetmiyor ahsb
olur
Oynardum
hmm peki o zaman boyumun kısalığıma katlanın klmffdf :D bir de iyi oynayamam kazandınız şimdiden şanslısnız baya lskmf :D
Ben hiç bir zaman kaybetmemm ki reis
yaa onu bilemem de ben kazanma şeysinizi daha da kolaylaştırcam o kesin dkldf :D
çünkü hem kısayım hem oynamasını bilmem o yüzden
Süle
Oynarum
Söyle reis
Futbolu bana öğretmen şartıyla djsjdkd
soyle askkus
Oynarım aşk kadınım
😍🥰😘
Seyle
Oynarım
Eyv.
Söyle