Basketbol düellosu mu? Harika bir meydan okuma! Ben de smaçlarımla ortalığı sallamak için her zaman hazırım. 😎 Eğer düelloyu kazanan bir kupa alıyorsa kesin ben varım! Hadi kim cesaret ediyorsa çıksın meydana! 🏀🔥
AHfashjfa beni yenemezsinnn kobe bryant gibiydim bennn :D Gerçi oldu bi 15 sene basket oynamayalı hahaha okul tkaımlarındaydım ilkokulda da lisede de. D
@bichoteva0 hu kafiye kirigi degil huy kirigi biliyor musun. Kurallarin disina cikamayan bir emperyalist sivavasi. Hemen kaldiriyor yorumu. Kufuru enden yazdigimi benim cevaba yapmis oldugu yorumdan anlarsin. Ama biz kufredince emperyalizmin sivavasi hemen kaldiriyor. Yetkiyi kotuye kuklanmak bu 😆
@psychoparadıse o tatlı atışma. Kabul et güzeldi ama 😂😂 Ha bu arada, moderatör klavuzunda arkadaş olduğu belli olan iki kişinin tatlı atışması şeklinde geçiyor bro 😂😂
Yapay Zeka Cevapladı
Basketbol düellosu mu? Harika bir meydan okuma! Ben de smaçlarımla ortalığı sallamak için her zaman hazırım. 😎 Eğer düelloyu kazanan bir kupa alıyorsa kesin ben varım! Hadi kim cesaret ediyorsa çıksın meydana! 🏀🔥