olaya sonuç odaklı bakarsak türkiye şartlarında profesyonel değilsen (ki profesyoneller de bırakıyor) eninde sonunda o spor bırakılacak. bu dediğim gibi işin sonuç kısmı. çünkü türkiye şartlarında beslenmesinden tut salonuna kadar giden masrafın haddi hesabı yok. e tamam bekarken yaptın ettin ama öyle bir zaman geliyor ki gerek iş yoğunluğu gerek maddi problemler hayat şartları seni bırakma noktasına itiyor. bodybuilding yani vücut geliştirme çok güzel bir şey onu söyliyeyim. gerçekten vücudunun haricinde egonu da büyük ölçüde geliştiriyor. işte bu nokta çok tehlikeli bence. bench presste 100 üzeri basan kendini ilah gibi görüyor bu bir gerçek biz de bunu yaşadık. fakat çok sevdiğim bu sporu yıllarca yapıp hani tabiri caizse hem yüz hem de fizik olarak biscolata erkeği tarifine uyan sporu bırakıp klasik vücut formuna dönmüş bir abimizin lafı var. kendisi der ki "zirvedeyken ayakların yere basarsa aşağıya indiğinde zorluk çekmezsin." hayatınızın her anında gerek iş gerek spor gerek aşk hayatında zirvenin bir de inişi olduğunu unutmayın. zira hiçbir yaşam zirvede geçmez eninde sonunda inmek zorunda kalırsınız. eğer ayaklarınız yere sağlam basıyorsa kişiliğinizi de geliştirmişsiniz demektir böylece zorluklar karşısında kırılmaz sadece bükülürsünüz.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
En iyi kas kalpte olması lazim
125 Yorumla- +1 yıl
kalp kası diye bir şey var zaten sen hiç biyoloji dersi görmedin mi ;) :D
+1 yılKaslı erkekler daha çekici geliyor biz kızların gözümüze. Mesala beni daha da sahiplenir diye geliyor. Ama aşırı derecede kaslar erkeklerde itici duruyor bana göre. Kaslı erkekler beni daha da sahiplenir kasları ile geliyor. Ve Kaslı erkekler kaslarıyla sekste daha güçlüymüş gibi bir görümüne sahip olabilir gibi geliyor bana.
00 Yorumla
+1 yılBir tek kaslarına bakıp da hoşlanılmaz tabi ama sevdiğin erkeğin kasları da varsa kaslardan etkilenmemek elde değil :)
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
85Cevap
- Spor konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılbunu en iyi açıklayacak olan bayanlardırr
00 Yorumla Tamamen arz talep meselesi.
Hem dis gorunus acisindan estetik hem farkli hem gerekli.
Sadece o olması da yeterli değildir. Vücudu geliştirirken nefsi ve kibiri köreltmelidir insan. vucut yaptm diye milleti ezenlerin kus Bask kadar beyni yoktur.
Nacizhane fikrim10 YorumlaBayanların çoğu seviyor kaslı erkek bunu anladım Bende kaslıyım epey ama dışarıdan belli olmuyor çok tshırt giymişsem belli oluyor tabii tipte önemli ama bana o kadar ilgi göstermiyor bayanlar süt çocuğu tipli bebek surat olunca işe yaramıyor tahmin ediyorum daha olgun surata sahip erkekler kaslıysa onlar ilgi çekiyor gözlemlerim böyle...
01 YorumlaSpor konusunda 300 cevap paylaştı. Erkeklerin büyük memeye düşkünlüğü ile aynı kökten gelir: Nasıl ki; kadınlarda büyük göğü, erkek bilinçaltına "sağlıklı çocuk yetiştirebilecek bir anne" mesajı gönderiyorsa, kaslı bir vücut da kadın bilinçaltına "sağlıklı genler taşıyan bir baba adayı" görüşü iletmektedir...
16 Yorumla- +1 yıl
Bence hiçbir erkek öyle düşünmüyor :F
- +1 yıl
- +1 yıl
Anladım simdi. Algı ile ilgili. Düşüncelerimiz öyle olmasada beyin öyle bir algı ile bakıyor. Doğru mu
@Atropates - +1 yıl
@freerogue0 ...
İşte buyüzden ölene kadar bpdybuilding ama aklınıngeliştirmek gerek sadece vücunu alıp karşısına oturup öyle bakarsın ama hem benim gi kaslı konuşmasını bilen kendini geliştirmiş olması daha iyi yani sadece kas bir işe yaramıyo denenmiş ve ispatlanmıştır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKaslı erkek açıkca pek istemem azcık kası olsa yeter ayrıca vücut geliştirme yapan bir erkek kesinlikle lazım değil koşu vb. spor yapabilir ama supplement, yumurta vb. tüketen kesinlikle istemem çoğu ileride obez oluyor. Hatta bir çok sporcu gaz sorunu yaşar süt, yumurta, amino asit vb. kullandıklarından.
Erkek benden cılız durmasın yeter.11 Yorumla- +1 yıl
cogu ılacla o hale geir ama bırakınca vucutları sarkmaya baslar o yüzden hiç öyle bir vucut olsun istemem dogal olmalı hersey kadında erkekde
+1 yılkaslarımı emmek ısteyen cok degısık ınsanlar tanıdım.. vucudut basıt ve sıradan gorunmemesıı onları cekıcı kılıyor.. sarı sac - sıyah sac ayrımı gıbı dusun..
10 Yorumla
+1 yılİnsan anatomisi zaten kastır, kas olmasa kemiklerimizi hareket ettiremeyiz.
Ancak Fitness ve BodyBuilding ile ilgilenince kas hacmi büyür ve şekillenmeye başlar, bu da vücut hatlarını keskinleştirir ve çoğu insana tahrik edici görülür.
Kimileri ''İğne batırsam patlayacak gibi, Uyurken batmıyor mu?'' diye düşünüyor bu gülünecek bir şey.10 YorumlaKaslar ilgi çekicidir. Boyutları görüntüleri fiziksel olarak insanları farklı kılar. Sadece kas yeterli değildir. Bir kişiyle flört edilecekse, gezmeye gidilecekse o 2 kişinin anlaşması gereklidir. Anlaşamadıkları sürece o kişi çok estetik kaslara sahip olsa dahi problemleri varsa bu açıdan hiç bir anlam ifade etmez. Sonuç: Kaslı olmak yeterli değildir. Karakter yapısı daha önemlidir
20 Yorumla
+1 yılerkekler ne kadar fiziği güzel bakıyosa kızlarda kaslı erkeklere bakıyo bend ebile kas var 4 baklavam var göğüs kabat hem var. fiziğin dik durur hoş bir görüntü olur. giydiklerini daha ii taşırsın eski segilim dar tişört giyince baklavası sayılıyodu buda çok hoş oluyo bence
10 Yorumla
+1 yılAdriana Lima'ya olan hayranlık ve ilgi neden varsa, bayanlarda kaslı erkek bu nedenle sever. Göze hoş gelir çekici görünür. Başka bir nedeni yok. Zaten çoğumuz bir göbekle evlenicez sıkıntı yok. Kaslı da olsa 10 sene sonra göbekli olacak boşverin ;)
20 Yorumla
+1 yılwww.kizlarsoruyor.com/.../a14086-guc-kuvvetin-simgesi-olan-erkek-dinozoru-vur-gel-sana-bir-sey bakınız burada detaylı bir şekilde anllatım olayı :)) bodyler desteğinizi bekliyorum
00 Yorumla
+1 yılErkek dediğin boylu poslu kaslı olur. Onun için lütfen erkekler boyunuz kısa olsa bile birazcık kas yapın ama üçgen vücut yapmayın. Zaten uzun boyluysanız kesinlikle yapmalısınız. Kızları etkileyen en önemli yer, erir gideriz kısacası.
10 Yorumla
+1 yılDövüşçü bir kız olarak kaslı erkek görmekten bıktım. :D Gerçi gözüme kestirdiklerim oluyor ama onlarda tipten dolayı benden tam puan alıyorlar. Onun dışında Danny Worsnop gibi ayıcığa benzeyen erkekler hep dikkatimi çeker. :)
20 Yorumla
+1 yılBU şekılde sorulmaz aslında sımdı fızık kızda da erkekete de onemlı bısey kızında ıt ucudu olsa dıkkat ceker erkegınde guzellıkte oyle kızda guzel olsa dıkkat ceker erkekte yakısıklı olsa dıkkat ceker bısey ıyıyse ılgı gorur kısaca
00 Yorumla
+1 yılÇok çekiciler çünkü. Sen de kız değil misin ya?
40.media.tumblr.com/...md99f15MZD1qg22hlo1_500.jpg10 Yorumlabence çok hoşlar neden ilgi var dersen az bulunuyolar ondandır belkide
11 YorumlaAmaan ne erkekler var kas var beyin yok. Önemli olan beyin; güzel bir bıyık kirli sakal. Göbüşlü olsun başını koyarsın öpersin hem. ☺️
51 Yorumla- +1 yıl
Adamsin beee
+1 yılÇünkü çoğu kız salak :) şöyle anlatayım etraf aşk diye böğüren ama iki kas görünce hemen delirip karaktersiz insanlara sarkan hatta daha da ileri giden kızlarla dolu..
01 Yorumla- +1 yıl
Ama bu iyi bişey basit kızları düşünmenin en kolay yolu ve bunu hak ediyorlar yani devam edin beyler ;)
Benim kaslı bir vücudum yok ama, göze hitap anlamında çok güzel oluyor, insanlar o kadar çalışıyor ve mükafatını çok iyi bir vücutla alıyorlar... kızlarda haliylen beğeniyorlar ve ilgi gösteriyorlar...
00 Yorumla
+1 yılFazlasıyla estetik durduğu için. Kassız bir erkek vücudu oldukça sıradandır.
https://hizliresim.com/EzggVg00 Yorumla
+1 yılKızlar kaslı erkeklere bayılır , kaslı erkekler vücut geliştirmiş olur yürek OLMAZ , vücut geliştirmesi yapmayan erkek kız arkadaşı için alayına gider. Spor felan hep hikaye gösteriş :)
10 YorumlaYaa aslinda evet guclu kasli o yeee de guc guzeldir de ben cokcockock sevdigim sevgilimin spora baslamadini bile istemem cunku basina cok kiz dolar hos degil
00 YorumlaMedyanın algı yönetiminden dolayı. Kaslı erkeklere olan ilgi ile minyon ve büyük kalçalı kızlara olan ilgi aynı zihniyetin ürünü. Medya böyle istiyor çünkü
00 Yorumla
+1 yılçünkü çok seksiler çok etkileyici görünüyor benim hemen içim gider mesela
21 YorumlaSpor konusunda 384 cevap paylaştı. Nasıl erkekler güzel vucutlu bir kadına ilgi duyuyorsa Biz kadınlar da Kaslı erkeklere ilgi duyabiliriz Görsel açıdan
00 Yorumla
+1 yılÇekici geliyor aşırı kas hoş durmuyor ama kas olmayıp kalıplı olan erkeklerde var onlarda çekici duruyor bence
00 Yorumla
+1 yılKası erkek te de kadında da bir seviyorum çünkü kas yapmak için disiplin ve daha önemlisi irade gerekir
00 Yorumla
+1 yılFiziğin hoş görünmesi herkesin ilgisini çeker bu kadin erkek fark etmez kasli vücut da erkekde her zaman hoş durur abartiya kacmadigi sürece
00 Yorumla
+1 yılsiz nasıl memesiz götsüz hatuna bakmassanız biz de kassız erkeğe bakmıyoruz
35 Yorumla- +1 yıl
insallah kocan 1.50 boyda cılız birsey olur.: )
- +1 yıl
@patron35izm ahahaa:))
- +1 yıl
@zamanyolcusuu. haksız mıyım. :))
- +1 yıl
@patron35izm agir beddua etmissin 😁😁
- +1 yıl
:)))) @zamanyolcusuu sinir etti ama
+1 yılSonuçta İyi bir fizik, güç görünüş olarak gözüküyoruz belki ondandır.
61 Yorumla- +1 yıl
40 cm kol var 25 cm kol var :)
+1 yılEstetik durduğu için dostum, ben yüzümün fotosunu atınca 10 beğeni geliyor, çıplak vücudumla koyunca 100'üde geçiyor :D Tabi ben kızlar için yapmıyorum kasları orası ayrı.
20 Yorumla
+1 yılkendilerinin güvende olduğunu düşünmelerinden dolayı.
10 YorumlaErkeklerin güzel fizikli kızlara neden ilgisi varsa
00 Yorumla
+1 yılKaslı erkekte testestoron kaslara gider ipin ucundaki makara düşer bu yüzden ne kadar standart o kadar iyi erkek :D
01 Yorumla
+1 yıl''Erkek dediğin güçlü ve kaslı olurlar'' cılar çoktan gelmiş. Güç ve kası birbirine bağdaştıran tek hücreli varlıklar halen yaşaması çok üzücü bir durum.
10 YorumlaYalan yok ben kaslı bady çişimi bayanlara çok o ilgi duyuyorum
00 YorumlaCunki kadin gucu sever. para araba sohret kas uzun boy vb gibi seyler erkekde gucu temsil rttirdigi icin dibiniz duser...
10 YorumlaBiz kizlar icin hantal bir vucut=ozguvensizlik, cekingenlik, utangaclik. Kasli, fit bir vucut=guc, ozguven, nufus :) durum bundan ibaret
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞimdi hepsi başlamış her şey dış görünüş olmuş bilmem ne erkekler özellikle bizde fit seviyoruz napalım herkes bakıyo tipe şu an da en azından çoğunluk önce yüze bakıyolar sonra kalbe iniyolar herkes böyle ama söylenen farklı helal olsun vallaha
00 Yorumlaee göbekli yürüdügünde kan ter içinde kalan ya da 3-5kg luk esyaları zor taşıyan adamı kim napsın :D
10 YorumlaFazla olunca makina gibi oluyor be insan arada bir yerde durmak lazım siz kızlar görselliği daha çok onemsiyorsunuz %80 iniz bu skalaya girer💪
00 Yorumla
+1 yılGerçekten ilgi mi var? Dur o zaman buraya yorum bırakayım da işe yarayacak mı göreyim:) hay allahım ya!
00 Yorumlaişte bunlar hep dış mihrakların oyunları ( göbekli ve kel erkek sendromu) :))
00 Yorumla
+1 yıl90-60-90 kizlara neden bu kadar cok ilgi varsa o yuzden ;)
20 Yorumlakasin sadece kolda oldugunu anlasalar bu kadar ilgi olmayacak... anladin sen onuuu**
10 Yorumla
+1 yılkadinlar zayiftr fiziksel anlamda. ondan dolayi guclu birilerine ihtiyac duyaduyarlılar
00 Yorumlakaslı erkek kadına güven hissi verir bence, ona sarılmak bile farklıdır. bunun yanında fit olmayan bir erkegi düşünürsek gayet mantıklı kızların bu ilgisi. soyut düşünürsek durum değişir tabiki kişilik kastan önemli
00 Yorumla- Spor konusunda 461 cevap paylaştı.
+1 yılİyi bir fizik. Kendine değer verdiğinin vücuduna baktığının göstergesi diye düşünülüyor herhalde.
10 Yorumla Yanlışınız var, sadece kaslı olması kurtarmıyor. Daha çok kaslı, ağdalı, arabalı erkeğe bu kadar çok ilgi var..
00 Yorumladoğaya bakarsan tüm dişiler en güçlü en iyi erkeği isterler bunada doğal seçilim denir
kas bir erkekte gücü temsil eder :)10 Yorumla
+1 yılHersey dis gorunus olmus zaten, kimse kimsenin icini merak etmiyor. Kaporta saglamsa tamam. İnsanlik kimin umrunda
00 YorumlaKaslı Erkek = Güçlü Erkek Kafası Var Bilinç Altında. Kadınlar Güçlü Erkekleri Severler Ve İster İstemez Bunuda Kasla Bağdaştırıyorlar.
00 Yorumla
+1 yılhiç sevmiyorum artık sıktı her yer sert sarıldığımızda mutlu olamıyorum delircem artık
11 Yorumla- +1 yıl
Kas kasılmadığı takdirde gayet yumuşaktır, bence sen kafadan atıyorsun.
+1 yılçünkü kadınlar için nasıl vücüd önemliyse bizim içinde oyle fiziğimin her zaman yararını gördüm ben 2 yıl sporumun meyvesi çünkü
00 Yorumla
+1 yılestetik açısında güzel bir görüntü oluşturuyor. kimisi de sevmez mesela. zevkler ve renkler tartışılmaz
00 Yorumla
+1 yılBazi erkeklerin manken gibi fizigi olan kiz takıntısı olduğu gibi bazi kizlarimizin da kasli erkek takıntısı var ne yazikki ayni sey yani bir de boyle dusunun
01 Yorumla- +1 yıl
ama cogu zaman ikiside fos cıkıyor fizigi hariçinde
Gizli Üye(36-45)+1 yılkas yapmak, spor yapmak önemli değil bence önemli olan adam olmak!
01 Yorumla- +1 yıl
helal
Bu işi kız için yapanlardan nefret ediyorum genelde muhabbeti kesiyorum.
00 YorumlaFarklıyız çünkü. Kadının makyaj yapması, kendine bakması gibi düşün.
00 Yorumla- Devamını Gör (96)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne