Kaslı erkekler neden hayalimizdeki gibi olmuyorlar?

Az önce Instagram'da ünlü bir influencerin videosunu gördüm işte, adam taş. 😅 sonra düşündüm bunun gibi adamlar bizim hayal ettiğimiz gibi olmuyorlar ki. Genelde narsist oluyorlar. Çok çirkin olanlar da hayalimizdeki gibi olmuyorlar. Bence çirkin erkekler güzel kızları oyalıyor... Çirkine şans vermeyeceksin birinci kuraldır bu işlerde. 😅 Orta yakışıklılıkta erkekler ideal sanırım. Orta derken ortamdaki en yakışıklı kişilerden biri olduğunu düşünürsünüz, öyle orta yakışıklılıkta. O kadar çirkin var ki, orta olunca ortamdaki en yakışıklı oluyorsun. Zaten Instagram'dakiler gibi biri normal ortamlarda çok zor bulunur. Gerçi orta yakışıklılıkta olanlar da narsist olabilir ama daha az rastlanir bence. Yanılıyor muyum? 🙃

Güncellemeler
+1 yıl
Bunun bir de iyi bir mesleğe sahip olan versiyonu var. Onlar da çekilmiyor. Bazı arkadaşlar tatmin olmadığı için örnek de vereyim. Üniversiteye gitmeden önce biriyle tanışmıştım, o da inşaat mühendisliği okuyordu. Neyse ikimizin de okulu bitti, tekrar görüştük. O çok değişmişti. Kendini bir şey sanmaya başlamıştı. Sürekli bana projelerini anlatıyor, şunu şöyle yaptım, bunu böyle yaptım. Hayır yani karşındakinin sıkıldığını da anlarsın, ben konuyu değiştirdim, döndü dolaştı yine kendine getirdi..
Kaslı erkekler neden hayalimizdeki gibi olmuyorlar?