Kadınlar artık kas yığını görmekten bıkmış gibi. Göbekli erkekler daha çok dikkat çekmeye, tercih edilmeye başlandı. Daha doğal ve samimi geldiğini söyleyen olduğu gibi, onların varlıklı olduğunu düşünenler de var. Sizce sebebi ne?

Kadınlar artık kas yığını görmekten bıkmış gibi. Göbekli erkekler daha çok dikkat çekmeye, tercih edilmeye başlandı. Daha doğal ve samimi geldiğini söyleyen olduğu gibi, onların varlıklı olduğunu düşünenler de var. Sizce sebebi ne?

Ben 5 ayda epey göbek erittim ama bir kısmı hala var. Bence o kadar güzel bir şey değil. Bu kadar kası abartı buluyorum ama fit vücut her anlamda insanı daha rahat ettiriyor. Bedenimin üstü M altı L beden.
Yapmayın şöyle şeyler. Kadınlar göbekli seviyor diye salacaklar kendilerini ortalık göbekten geçilmeyecek sonra. Ne samimisi, ne doğallığı? Doğal olmayan protein tozuyla yapılanlar. Alın teriyle yapılan kas doğaldır, samimidir arkadaşlar! Eritin o göbekleri! İnanmayın böyle şeylere! 😂😂
Bu görüşü çok sevdim! 😃 Çok içten bir görüş. Teşekkürler 👍
Bütün içtenliğimle yazdım görüşümü. Ben teşekkür ederim 😇
Düzgün vücut kaslı olmalı ama göbekli erkekler baba profiline daha yakın göründüğü için kadına ekstra bir güven sağlıyor.
Mantıklı bir bakış açısı 👍
Sen göbekli misin?
Evet. Kendime yetecek kadar göbeğim var.
Yemem, korkma 😒
😅😂😂
😊 Günaydın.
Günaydın. 😊
Cevap
11Cevap
Kaslı erkek hala değer görüyor
Yok sıkılmadı. Yokluktan bu erkekleri tercih ediyorlar mecbur. Diğer erkekler bakmaz pesinden çok koşman gerekir. En iyisi hem ben çabalayayım hemde 'gobekli' adam çabalar iyi bir ilişki çıkar ortaya
Kadın olsam göbekli erkeğe bakmazdım.
Not :bende de var bira göbeee
Sana kaslı semsert seni bagrta bgrta becericek seni zevkten inleticei bbiri lazım tatlım
Herkesin kendi fikri, tercihi şahsen ben sporu kendim için yapıyorum
kimler oyle dusunuyomus ya cunku benim fikrim degismiyo da
Sanirim vücut gelistiren erkekler bir cok kadinin dikkatini cektigi içün...
Kıllı göbekli ve yaşlı erkek gören kızların kukuları sulaniyo
Fakir avuntusu olabilir
Her fazlası zarar. Ne çok az ne de çok.
Boşuna emek mi harcıyoruz yani üzüldüm bak buna
Göbekli erkekler adamdor
Evet olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?