İlgiyi, umudu verdi verdi sonra kendisini geri çekti. Ben bunu nasıl tekrar bağlarım kendime? Yoksa tamamen silmeli miyim hayatımdan
3 ay
İlgiyi, umudu verdi verdi sonra kendisini geri çekti. Ben bunu nasıl tekrar bağlarım kendime? Yoksa tamamen silmeli miyim hayatımdan
Klasik terazi onların dengesi yok terazi sembolü eşitlik gostergesi dahi olsa adaletli ya da ne bileyim öyle dengeli kişilikler değiller belki ikizlerden sonra kararsızlık denince akla terazi geliyor bile olabilir bugün çok iyi yarın normal bugün 10 sevgi sözcüğü yarın sadece selam bugün işim var bir gün önce düzelticem soz ben sensiz yapamam ertesi gün umrumda değilsin yani terazi ile olacaksan alışman lazım
Alışamam gelgitli tavırlara ya. Çat diye engelleyesim geliyor yapsam mı acaba
İnan bir iki uğraşır gönlünü eder yine aynı bku yer ya düzgünce karşına alıp sorununu anlatacaksın ya da direkt bitti diyeceksin ama durduk yere engel attın sanıp 1-2 çabalar yani yapmam diye
Sorunu anlatsam da öyle bir şey yok deyip geçiştiriyor. Şimdi de bi konuda bi şey sormuştu cevap verdim gördüğü halde yazmıyor sabahtan beri. Daha 10 gün önce tartışsak bile telafi eden biriydi seninle kötü olmak istemiyorum çünkü sana değer veriyorum diyodu şimdi umursamıyor :’)
Klasik gtunu kaldırmışsın onun çünkü doğru mudur ben senden vazgeçmem imajını bir kere vermişsin onun eline daha da sen kaçsan kovalamaz deneyim konuşuyor terazi ikizler hiçbir farkı yok ikisinin belirsiz bipolar canlılar biraz
Sil gitsin yenisi her zaman iyidir
Bağ kurduğum için kolayca silemedim başkası olsa engellemiştim çoktan
Bağı sen kurdun sen çözersin
Engelledim gitti :D
👍 O düşünsün artık
Bu anlattığın Terazi gamsızlığı değil, kararsızlık ve net olmama hali güzelim ⚖️✨
İlgi verip geri çekilmek, senin enerjini test ettiği anlamına da gelebilir. Balık sezgilerim şöyle fısıldıyor: Peşinden koşarsan daha da kaçar.
Biraz geri çekil, kendi dünyana dön, enerjini toparla. O gelirse niyetine bak, gelmezse evren zaten cevabı vermiş olur.
İstersen burcunu yaz, gökyüzüne göre daha net bakarız 💫🌙
Cevap
2Cevap
Teraziyle ne ilgisi var? Ben de teraziyim ama gamsız değilim.
Dengesizlik var mı peki
Evet o var. Bipolarım üstelik.
Karşınızdaki insanı çok yoruyor bu tavrınız. Bizi istiyo musunuz istemiyo musunuz anlamıyoruz
Kimseyi istemiyorum. Sadece annemle babamla yaşıyorum.
Keşke terazi olsaymışım
Ne ki burcun 😓
Yay
Yaylar da baya gamsız olur halbuki
Bende tersi ya çok kötüyüm
Noldu ki
Sorunlar var
Halledersin umarım
Umarım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?